Fleddermaus

New member
תסכים איתי...

שהסיכוי שתמצא גמל במרוקו גדול מהסיכוי שתמצא גמל בפולין? ולמה גמל מסמל פרימיטיביות? דווקא חיה הנחשבת מתורבתת יחסית ל"חזיר" המסמל גאוותנות אשכנזית. אני חושב שהשיר הזה "נכתב" בתום לב, הוא נפוץ מאוד בתנועות נוער צופיות. חוץ מזה, אם מישהו אשכנזי גזען, איך יש לו דודה ממרוקו?

אין בושה בגמלים

דווקא זאת חיה מאוד אצילית. סליחה?! מה הקשר?! חזיר מסמל הכלליות רוע לב ורדיפת בצע.. בלי קשר לאשכנזיו או מזרחיות למרות שגם חזיר זה משהו טוב, אפשר לשתול ממנו לב לאדם ויש לו בשר טעים.

Fleddermaus

New member
אוכל חזירים? כופר שכמותך!

נכון, גם אני אוהב חזירים
וכן השתמשו בחזיר כדי לייצג אשכנזיות אליטיסטית. תשאל כל בית"ריסט...

Fleddermaus

New member
נדמה לי שז'בוטינסקי היה האחרון ../images/Emo6.gif

אבל למי זה משנה, מצידי שיהיו ממוצא אנטרקטי, הם מסרבים להתפכח וזה כל מה שמשנה.

תמיר1991

New member
אנטרקטי../images/Emo6.gif

ולגבי אותם הטיפשים, אתה יודע שאני מסכים איתך כמובן
תמיר.

תמיר1991

New member
מה לעשות שגמל היא חיה מדברית../images/Emo6.gif

התל"ג המרוקאי הולך ומתקרב לתל"ג הפולני, וההבדלים הכלכליים בין המדינות לא כאלה גדולות, בטח מאז שמרוקו היא אחת מ- 15 המדינות המתויירות ביותר בעולם, והולכת לקראת דמוקרטיזציה. ואגב, שום דבר לא נכתב בתום לב. מאחורי כל דבר כוונה, בין אם מודעים לה ובין אם לא. בד"כ כשלא מודעים אליה, מתכחשים אליה. תמיר.

Fleddermaus

New member
כמובן, אין שום דבר רע במרוקו.

אין שום דבר רע בלרכב על גמל... ממש לא נשמע לי שיר גזעני, שוב, למה שאשכנזי גזען יכריז שיד לו דודה במרוקו?

גם אמא שלי נולדה במרוקו

ויש לי דודים מרוקאים נהדרים שאני מאד אוהבת. ויש לי דוד מרוקאי פרופסור . ויש לנו אוכל מרוקאי נהדר. וגם היינו שרים את השיר הזה כשהיינו ילדים. ובאמת נחמד לי מאד להיזכר בזה ואין כאן לדעתי שמץ של גזענות. ולגבי המילים: אם אני לא טועה אנחנו היינו שרים "היא תבוא עם פיג'מה" ( וואי, וואי , איזה מזל שאני חצי מרוקאית , אחרת מה שהייתי הולכת לחטוף כאן....
)

למעלה