...

NoriChan

New member
;; ../images/Emo113.gif

ביי גלצ'אן ;; תשתדלי לחזור מהר ;; את תהיי חסרה לנו בפורום... את תורמת כל כך המון
אני להתגעגע מאוד מאוד

Sakura Kinomoto

New member
;;;;;;../images/Emo23.gif

אני מבינה את הסיבה ואותך..אני רק רוצה לומר לך שתמיד נאהב אותך ונחשוב עלייך!! מקווה שהכל יסתדר ושתחזרי!! אבלע!!דברי איתי במסן ובואי למפגשים כע?;; אני אוהבפתותך באמת שהמונעעעע!!!!

Mana Sama

New member
אומייגאד ;;

אני אתגעגע כלכך,אין לך מושג אפילו כמה ;; אבל נו,זה למטרה טובה וזה..מקווה שתחזרי אלינו בקרוב 3333333333333333333>>>>>>>

Lust chan

New member
תודה כולם 3>../images/Emo135.gif

אני ממש ממש אוהבתתכם
. מקווה שייצא לי להתחבר לפעמים בסופי שבוע. ג'ה

SaijinKun

New member
נתגעגע.

זה מסיבה ממש מוצדקת אז.. בהצלחה. שובי אלינו בקרוב.

SaijinKun

New member
ואמ..

תודה. על הכול. כשתחזרי נשמח לקבל אותך חזרה ו[אם] כשתעזבי שוב נהיה עצובים מאוד. טוב, אז לפני שאני מגיע לעוד יותר קיטשיות, להתראות. [לא יכולתי שלא לאחר, הייתי בחופשה. אבל רובכם עיוורים לשרשור שפתחתי.]

Horeyyy

New member
../images/Emo20.gif הו..

אני לא מכירה אותך.. אבל חבל שאת עוזבת.. :<

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifחזרתיT_T ^^^^

כל השבוע הסתגרתי בחדר נטול מחשב, יודעת רק טריגו', הנדסה אנליטית, לוגים, אי שיוויונים מעריכיים ועוד T.T מי שלא מבין, זה נקרא מתמטיקה T_T. תעשו לעצמכם טובה ותמיד תכינו שיעורים- או ששבוע לפני מבחן תידפקו :X קיצור אני פה שמחה לחזור :) תודה לאור שזה נגמר X_ם [לחודש זה~] ועוד משו..בשבוע הבא [ראשון עד ראשון] אני אהיה בטיול שנתי שכולל את חדרה, רמת הגולן בכללי וירושלים D:

NoriChan

New member
ברוכה הבאה D: ../images/Emo113.gif

רגע... היה לך בגרות בחשבון? או מבחן #__# חשבתי שסייימת כבר ללמוד O_O

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifחח הלוואי X_ם

אני בי"ב ... אני זקנה T.T ולא בגרות..בסך הכל מבחן מסריח O_O וזה מתמטיקה לא חשבון :X

MichelleLev

New member
../images/Emo168.gif ברוכה הבאה...

אם לומר את האמת, אני לא שמתי לב שאת כותבת פה גם לפני. אני מבינה שאתם עושים עבודות עריכה והכל, אבל למה אתם לא כותבים? ואני לא מדברת על הודעות על משחקים שהכנתם או על הודעות פעם בשנה.

shaoran li

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo189.gifברוכית../images/Emo182.gif../images/Emo29.gif

תהני בטיול ותספרי חיוית

יובלי 309

New member
מיפל סטורי

אמרו לי שאנשים מי פה משחקים אז...... לכל האנשים שזקוקים לעזרה יש אתר של מיפל סטורי עם פורומים טובים!!!! מנהלים ברמות גבוהות!!!! יש האקים... (המנהלים לא משתמשים אבל למי שזקוק) ומדריך עזרה למתחיל!!!! אין בתפוז פורום אז מי שרוצה פורום לדבר אז כנסו לכתובת הזאת----->maplestoryrz.tipo.co.il תהנו!!!!

harar8

New member
נאמ ראיתי את הסרט

צ'רלי בממלכת השוקולד, איזה סרט חמוד^_^ אמ זהו.

למעלה