...

De-Panther

New member
../images/Emo3.gifלבוא לבדר אותי..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

פעם בחודש ומשו כשאני שומר

De-Panther

New member
איי לא טענתי שאת...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

מפגרת אלא אמרתי שתבדוק דברים לפני שאת כותבת
אם היא כתבה שאני מפגר בגלל שאמרתי את המשפט הזה - היא הופכת עוד כמה אנשים למפגרים אם זה בלי קשר לזה אז שתפרט למה כדי שהיא בעצמה לא תצא מפגרת

De-Panther

New member
את מעדיפה שאני אשים|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

דברים אחרים בפה שלה?? (אולי בשר??
)

Hinamori

New member
אתה בן 3 אומשו?

זה ממש לא מצחיק. בעלי חיים מתים ואתה מפרנס את מי שהורג אותם.

De-Panther

New member
אוי נו זה שטויות זה|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

בעלי חיים שנולדו כדי להאכל זה לא סתם בעל חיים שחיי לו סתם ככה בטבע זו פרה שמהיום שהיא נולדה ידעו שהיא הולכת להיות סטייק בשר זה טעים

MichelleLev

New member
../images/Emo168.gif תומכת בקטע של הצמחונות.

תהיו צמחונים D< יכול להיות שאני אצטרך להפסיק עם זה אם אני לא לוקחת כדורים.. אני מתעלפת כל יום XD

kaguma2006

New member
ידעתי שזאת מתיחה!

כי לא היית שמה אוף בכותרת אם באמת היית עוזבת. במחוננים,בשיאצו אני כבר למדתי על מירידיאנים, יין ויאנג,הקדמות והתחלנו ללמוד על האלמנטים (אדמה,אש,מים,מתכת,עץ)ובשבוע הבא נלמד מה האופי ומה מאפיין כל אלמנט.ואני שמחה שנרשמתי לשיאצו ^___^

../images/Emo126.gifסופ"ש ב-../images/Emo43.gif אנשים../images/Emo47.gif

במהלך סוף השבוע תתארח שרי שיין, עורכת המגזין "ויוה פלוס" בפורום טלנובלות ותענה על שאלות הגולשים בנושאים הקשורים לעיתון ולתחום. אתם מוזמנים לשרשר לה כבר עכשיו שאלות בפורום: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=230&msgid=88871018
רוצים לזכות בהזמנה זוגית בלעדית להקרנת הפרק הראשון בעונה החדשה של "ראש גדול"? פרטים בקרוב!

Lust chan

New member
ביי ^^;../images/Emo135.gif

בניגוד למישל [3>] אני חושבת שזה דיי רציני. מצטערת שוב, היה טוב איתכם. אני אחזור, לא יודעת מתי [רק לי יש פה דז'ה-וו? XD]

MichelleLev

New member
../images/Emo168.gif 3>

קחי לך את כל הזמן שבעולם.. ואנחנו תמיד כאן, אוהבים אותך. 3>~

NoAmItA ChAn

New member
אל תדאגי 33>

תמיד נהיה פה בשבילך כשתחזרי 3333> מתי שתחזרי - אנחנו כאן 33> נוכל עדיין לשמור על קשר נכון?

kaguma2006

New member
נתגעגע ;-;

תמיד נוכל לקבל אותך,את ההומור ותמיד נתמוך בך, גם כשאת במצב הישתגעות.אני תמיד יכולה להציע עזרה אם את רוצה

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifגל, בהצלחה המון המון.

אני מבינה אותך ומצדיקה אותך.

shaoran li

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo189.gifאתגעגע../images/Emo182.gif../images/Emo29.gif

מקווה שתיהיה איתנו מהר;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

למעלה