...

NoAmItA ChAn

New member
ויש אנשים שבאמת עושים את זה.

אבל יש אנשים שמוכנים לסבול את כל מה שקורה להם, כגון: אהבות נכזבות, כשלונות, הצלחות וכו'. וגם אם לא היינו צריכים לאכול בשר - למה בראו לנו שיניים טוחנות, שהן שיניי בשר בעוד ששיניים חותכות הן לירקות? ובנוסף - אנשים אכן אוכלים אנשים אחרים - קניבלים לדוגמא- ואדם הוא בשר לכל דבר, אבל בחברה המתורבתת שלנו לא נהוג לאכול אנשים. את לא יכולה להיכנס למסעדה ולבקש שוק של אדם אבל את יכולה לבקש תרנגולת XP

mikokikyo

New member
וזה בסדר שמותר להרוג בעלי חיים אבל

אסור להרוג בני אדם? בעלי חיים מרגישים ומבינים, וכל מי שיש לו חיית מחמד או שקצת מתעניין בתחום ואוהב בעלי חיים יודע את זה. וכן, אני יודעת שיש קניבלים, האם זה אומר שהם עושים דבר רע? ברור שכן. אבל למה זה כל כך ברור? אחרי הכל, בני אדם עשויים מבשר ואם בשר זה אוכל אז בני אדם זה אוכל, וכמו שיש בני אדם שאוכלים בשר של פרה למה שלא יהיו בני אדם שיאכלו בשר של בני אדם? גם ככה הכל זה בשר, אז למי אכפת איזה יצור מת בשביל שנוכל לאכול אותו? (אני לא מסכימה עם זה שזה בסדר להיות קניבלים, חלילה, אם זה הרושם שהתקבל)

NoAmItA ChAn

New member
זה בדיוק מה שאמרתי

אני מסכימה איתך לגמרי שלבעלי חיים גם יש רגשות והכל. אבל לצערנו בחברה שלנו אנחנו אוכלים בעלי חיים ולא בני אדם, כי ככה זה. וכמו שיש תרבויות שונות יש גם מנהגים שונים (קניבלים אוכלים בני אדם, אמריקאים אוכלים פרות <וגם שאר העולם בערך>, מקומות במזרח הרחוק שאוכלים בהם כלבים וכו'). מצד שני - אף אחד לא אמר אז לקניבלים שאסור לאכול בני אדם כמו שילד קטן לא יודע שלא אוכלים את החול בארגז החול. בקשר למי אכפת שנאכל בע"ח - ישנן הרבה אגודות שנגד אכילה וניסויים בבעלי חיים וכמובן יש גם את הצמחוניים. כך שאי אפשר לומר לגמרי שלאיש לא אכפת מאכילת בעלי חיים.

המ..../images/Emo11.gif../images/Emo188.gif../images/Emo122.gif

אין לי שום דבר נגד צימחונות או משו כזה, אבל גם חיות אוכלות אחת את השניה O.ס זה פשוט מאוד דבר שנקרא "שרשרת המזון" #_# וזה פשוט בטבע של האדם לאכול בשר :|

SaijinKun

New member
הרשי לי להגיב על זה.

חיות אוכלות אחת את השנייה בגלל שהן לא יכולות לגדל ירקות. הן לא משכילות ומתורבתות כמונו, אז הן נאלצות לאכול חיות אחרות. אצלנו זה משהו שונה, יש לנו שפע תחליפים ואיננו צריכים לאכול את החיות המסכנות, שיכולות לגדול ולעזור לנו בדרכים שונות [לדוגמא, תרנגולות מביאות ביצים, פרות מביאות חלב וכו'.] כן, זה חשוב יותר מזה שחזרתי ><

../images/Emo11.gif../images/Emo188.gif../images/Emo122.gif

מצטערת אבל מה שאתה אומר לא ממש נכון :X חיות לא אוכלות אחת את השניה כי הן לא יודעות לגדל ירקות >_>" (יש הרבה ירקות ופירות שגדלו באופן עצמאי לגמרי עד שהאדם בא והתחיל להרבות אותם או מה שזה לא יהיה) בעלי חיים אוכלים מזון המכיל חומרים שחיוניים לגוף שלהם, אך הגוף שלהם לא יכול ליצר |: למשל: גופם של רבים מהיצורים החיים מייצרים את ויטמין הC בזמן שגוף האדם וגופם של יצורים נוספים לא יודעים ליצר את ויטמין C. ובבשר כפי שידוע יש את ויטמין B12, שגם אותו גוף האדם לא יודע ליצר |: ואם יש מחסור בויטמין הזה, כעבור כמה שנים מתחילים להתפתח תסמינים מסויימים שבסופו של דבר גורמים למוות (מצטערת אבל את החלק של איזה תסמינים אני לא ממש זוכרת @_@) אז כמו שאמרתי, זה בטבע של האדם לאכול גם בשר וגם ירקות |: ואם מישהו רוצה לסדר את התפריט שלו לפי עיניינים מוסריים וכאלה, שיהיה לו לבריאות |: וברוך השב טלצ'ע :ם

kordilia snake

New member
../images/Emo1.gif../images/Emo199.gifלא מדויוק../images/Emo190.gif בעלי חיים טורפים לא אוכלים צמחים וירקות כי הם לא מסוגלים לאכול אותם.עובדה שיש בטבע חיות צימוניות כמו צבי,פיל ועוד.אם בעל חיים טורף נניח אריה לא יאכל בשר הוא יגווע ברעב וימות.אם בן-אדם לא יאכל בשר לא יקרה לא כלום. בקשר לויטמינים את רוב הויטמינים שיש בבע"ח אפשר להשיג גם בצמחים ויטמיןC יש בשפע בירקות כמו עגבניות ופלפלים ולמי שיש חוסר בויטמינים זה אומר שהוא לא אכל נכון (כמו שלמדתי היטב על בשרי אחרי שראיתי את התוצאות של הבדיקות דם האחרונות שלי).B12 אפשר להשיג בביצים וחלב ויש כדורים שמכילים B12 או סכוריות למציצה מתחת ללשון(מה שאני לוקחת).ודרל אגב חוסר ב-B12 זו לא רק בעיה של הצמחונים יש גם אוכלי בשר שיש להם חוסר שנובע מבעיות ספיגה. אני יכולה להגיד לך שאני צימחונית שנה וקצת וחוץ מבעיה אחת שנגרמה כתוצאה מאי אכילה נכונה לא רק שהכול אצלי בסדר לעומת שנים קודמות בשנה שבא הפכתי לצימחונית חליתי הרבה פחות מאשר הייתי חולה שהייתי אוכלת גופות(אין טעם שאני לא אקרא לילד בשמו.נכון?)

../images/Emo11.gif../images/Emo188.gif../images/Emo122.gif

תראי, אני דיברתי על כך שבגלל שהאדם אוכל בשר, זה לא אומר שהוא רוצח :/ הרי לכי תגידי לאדם קדמון שהוא יכול לאכול את הביצה של התרנגולות >_> האדם ושאר היצורים למיניהם החלו לאכול את המזון שאותו הם אוכלים כדי לשרוד, ומאחר והאדם התפתח יותר מהחיות הוא יכול למצוא תחליפים לאותם מזונות, אבל הוא כבר מורגל לאותם מזונות שאכל :/ ותראי, גם צמחים הם יצורים חיים |: וגם מאותם ביצים יכלו להוולד אפרוחים אם הן רק היו מופרות |: ולטלצ'ען אני הגבתי שהוא לא צודק בכך שהוא אומר שחיות אוכלות אחת את השניה כי הן לא יודעות לגדל ירקות Oס ואני גם לא דיברתי על כך שהן לא יכולות לאכול צמחים, אני דיברתי על כך שהגוף שלהם כבר יודע ליצר את החומרים אותם הם צריכים שנמצאים בירקות ופירות, בזמן שאת הסיבים התזונתיים שיש בבשר הם לא יודעים ליצר. ומתברר שגוף האדם לא יודע ליצר סיבים תזונתיים משניהם ^_~; וכמו שאמרתי ואני אומר שוב (פעם שלישית) זה_בטבע_של_האדם_לאכול_בשר_וירקות. מכאן שאין להאשים אדם על הטבע שלו |: לאכול או לא לאכול בשר, זה כבר עיינין של טעם ומה הם העקרונות שלך :/ והמצב הפיסי שלך ואיך הגוף שלך קולט את המזון שאת אוכלת זה משהו אחר, וזה לא אומר שכל אדם שיתחיל לאכול את אותו תפריט שאת אוכלת יחלה פחות וירגיש יותר טוב |: ובמה שאמרתי לא הייתה שום כוונה לצאת נגד צמחוניות או ההפך, אני רק הבעתי מחאה לאמירות לא נכונות |: (כל אחד והאופן שבו הוא רואה את עולם, לא?)

NoAmItA ChAn

New member
ברוך השב :ם

וולנצ'אן צודקת ><; בעלי חיים לא אוכלים בשר כי הן לא יכולות לגדל ירקות >>; אלא כי הן בנויות לאכול בשר. יש בעלי חיים שאוכלים רק בשר ויש כאלה שאוכלים רק צמחים. אפרופו, בעל חיים שאוכל בשר אוכל אותו בדרך כלל גם בגלל הויטמינים הרבים שנמצאים באוכל של הבעל חי הצמחוני (XP;) ושהוא בעצמו לא יכול להשיג אותם על ידי אכילת צמחים.

De-Panther

New member
../images/Emo9.gifלדעתי מי שקורא..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

לאחרים מפגרים בלי לשים לב מה הוא אומר הוא בעצמו מפגר http://www.tapuz.co.il/forums/main/Viewmsg.asp?forum=1240&msgid=88942795 האם את טוענת שגם עדן מפגרת?? אמרתי את המשפט ההוא בצחוק... המטרה שלו הייתה להצחיק... עדן צחקה מזה - האם היא מפגרת?? מצד שני גם את כתבת "חח" - האם את חושבת שאת מפגרת?? בקיצור - שימי לב למה שאת כותבת לפני שאת שולחת הודעה

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gif3; ../images/Emo23.gif

מה לעשות שאני צוחקת מהבדיחות המפגרות של אורן?
*מסתתרת מאחורי עציץ*

למעלה