OOתמי OO4

New member
נצל"ש--->

אני חדשדשה בפורום*-* זתאמרת הייתי פה פעם אבל עזבתי, ועכשיו אני פה שוב.... טוב אז... בהצלחה לי ^-^!

Just Hippo

New member
נצל"ש -

מבית היוצר של שוברי הקופות - פיק ביצפר ופיק ביצפר 2. שובר הקופות של הימים/שבועות הקרובים... פיק תיכון!!!! מורים שונים לגמרי - ביצפר שונה לגמרי - דמויות משנה חדשות - עלילה בנוייה בצורה שונה לגמרי - הרבה יותר הזוי!!! |S| תיכון אורט אבין חווה מכה קשה. מצטרפים אליו תלמידים רבים - ואין להם מקום. תיכון אורט אבין ידוע בהיותו תיכון קטן יחסית לאחרים, ובעל מקסימום 3 כיתות בשכבה. אך בגלל תלמידים רבים הוא מוכרח לעשות את הנורא מכל ולהגדיל את השכבה ל4 כיתות!!! המנהלת החדשה, אילנה מאיו הקפצנית והמטמטמת, מנסה להפטר מהכיתה החדשה שנוצרה - אחרת התיכון לאט לאט יהפוך לתיכון כמו בליך ( 15 כיתות מינימום בשכבה ) - ואנחנו לא רוצים שזה יקרה. בעזרת מורים ססגוניים למדי - הרצל שוברט, המורה בעל המבטא הבלתי מוסבר ואהבתו לילדות צעירות, יפה ורדי, המורה למתמטיקה הכי מרושעת ביקום, אלי מזרחי, המורה לערבית בעל המימדים המפחידים, אדי, רכז השכבה הלא בסדר בנפשו, יוסי באומהקר, השטן הסאדיסט, ורונית הורמן, המחנכת ה... אין מילים, אנשים. השיעורים יועברו בצורה סדירה ( מלבד מזה שבכיתה יהיו נוכחים שדים, נזירים, טיפשים וצפרדע אחת... ) ג'אקן : קרפד!!!! ( שמענו... ) אז השיעורים יועברו בצורה סדירה, מלבד הערות המורים השונות, אך מה יקרה בהפסקות, אנשים?... ספרייה, מכונת ממתקים, מחששת התיכון ודוד זנזורי - כל זה ועוד בהפסקות. תנסו להנות ולא לאבד את שפיות דעתכם. בניגוד לפיקי ביצפר - פיק התיכון יהיה בנוי הרבה יותר מ4 הודעות... מוהאאאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאאאאאא...

Just Hippo

New member
בעבר...

פירסמתי שני פיקים ארוכים של החבורה של אינויאשה בבית הספר שלי - איך הם מתמודדים עם המורים והכל. השנה עברתי מבית ספר לתיכון, ויש שם גם תלמידים מאוד מוזרים ומורים יותר מוזרים. אז זהו. זה הPREVIEW

Nittle Grasper

New member
למה?

דווקא השנה לא מפריע לי ללכת לבצפר, רק הקטע של שיעורי בית מפריע לי ._. שם יותר כיף לי מבבית. <חע, זה נשמע כאילו אני באה מאיזה בית הרוס אומשו @_@ (אני לא @@)>

kaguma2006

New member
בגלל ש....

ועד ההורים החליט להשבית את מערכת הלימודים, עד שיחליטו לתקן את הליקויים במקלטים ובשאר. בואו לעירי,קריית שמונה,ואז תראי באיזה מצב אנחנו.

Krumogit1

New member
צומי ../images/Emo153.gif ../images/Emo7.gif

השנה, כמו בכול שנה יש לנו בבית ספר מין טקס כזה על שאילת הגשמים (אין לי כוח להסביר) והשנה הכיתה שלנו(ט' צביה עזתה רולז) הייתה אחראית על הטקס ובגלל שלי יש כישרון בכתיבת מחזות וסיפורים אני נבחרתי להעביר סיפור שנת נו לי: בתקופת סוכות בנ''י עלו לבית המקדש ולא היה להם מים ואיש אחד שקראו לו נקדימון הלך אל הקיסר וביקש מים, אבל הקיסר צחק ואמר שאי אפשר להחזיר מים. ואז נקדימון הבטיח לו הרבה כסף אים הוא לא יחזיר לו את המים תוך חודש. והקיסר הסכים ואז עבר החודש ונקדימון התפלל ירד גשם והבארות התמלאו... אני הצלחתי להציג את הסיפור מזווית הראיה של הקיסר(שבמחזה שלי הייתה קיסרית) וזה יצא מאוד הומוריסטי וקליל זה היה 11 דפיםשכללו 11 מערכות. שהבאתי את זה למורה היא קראה את זה ואמרה שצריך לשנות פה ושם כמה קטעים. היא הורידה לי 7 עמודים!!!!!!! שלדעתה הו מיותרים וחסרי אינפורמציה (שזה אומר כול הקטעים הקומים) היא אמרה לי שאים אני לא אסכים לחתוך 7 מערכות אני לא עולה לבמה. אז שאלתי אותה אים היא היתה קורעת את הילד שלה והיא אמרה לי שזה לא קשור. ואז התחלתי לצעוק עליה (אני בחיים שלי לא צעקתי ככה על בנאדם מבוגר) ואז היא קראה לכול המשתתפים במחזה שלי והיא נסתה לשכנע את החברה הכי טובה שלי(!!!) לשנות לי את הטקסט, היא סרבה כמובן ואז התחלתי לבכות (אחרי 4 או 3 שנים שלא בכיתי)וצעקתי עלייה ממש מהלב שלי ככה מילה במילה : את פשוט נוראית!!! את לא ראויה להיות מורה!! אני לא רוצה לראות אותך או לשמוע אותך יותר!!!! ולפני כן אמרתי לה שאני אציג לבנות בכיתה ביחיד את הטקסט שלי והן יחליטו אים זה מוצא חן בעינהן והיא אמרה: אבל הן לא מחליטת הדעה שלי היא שקובעת. רודנית, ו..ו.. בזכות החברות הנהדרות שיש לי בכיתה היתעודדתי קצת ואז ניסיתי לשכתב את ההצגה וזה ציצא חרא משעמם, אין לי מוזה לכלום ואני מרגישה כאילו כול העולם יוצא נגדי.
3> אני אוהפת אוכם

מית צאן

New member
|המוןהמוןצומי|../images/Emo119.gif

אני מבינה אותך
גם ממני לפעמים מבקשים לכתוב או להקריא אומשו בסגנון@.@ וכמובן שהייתי מרגישה חרא אם דבר כזה היה קורא לי. הכל יהיה בסדר, אוהבים אותך333>

Nittle Grasper

New member
איזה כלבה :|

אוהבים אותך
אל תתני למורה אהבלה לבאס אותך. תוכלו להעלות את גם מחוץ למסגרת בית הספר או ההצגה אם אתם באמת רוצים :] בהצלחה בכלמקרה

Nittle Grasper

New member
*איזו [וכמובן שזה מתייחס למורה]

[רק עוד שנה ואני אוכל לכתוב "איזה כלבה" וכשיעירו לי על זה אני אענה "אני את הבגרות שלי בלשון כבר עשיתי" :ם אם עשיתי היום מבחן בלשון זה נחשב? @@]

למעלה