מית צאן

New member
ברוכה השבה כפרותO:../images/Emo119.gif

את זאת עם הפיקיםD: היית מאודמאוד פעילה תקופה, ובאמת תהיתי קצת לאן נעלמת^_^

מית צאן

New member
עוד נצל"ש../images/Emo119.gif

וואי, ישלי על מה להתבכיין לכם בזמן האחרוןXD וואי~ איזה כייף לי~~ מחנה טניס 3 ימים באילת! הייתי שנה שעברה, והיה הכי כייף בעולם! כל הבוקר טניס, אוכל במגרש או במקדונלדס, עוד איזה 5 שעות טניס, מקלחת מרעננת, בערב טיילת (*_*) ועוד קצת טניס... אחר כך קצת צחוקים עם הבנים, לחשושים עם הבנות... הכי כייף בעולם! וואי!! תחרות דרסאג' ראשונה! (רכיבה על סוסים- רכיבה אומנותית). תחרות פנימית בחווה שלי עם שופטת מומחית מבחוץ! אני כ"כ כ"כ מתרגשת לזה!!! תחרות ראשונה... זה נראהלי הדבר הכי מרגש שאני אחווה עד עכשיו! עכשיו- נחשו מה הבעיה, או שכבר ניחשתם כי אני כ"כ שקופה? מחנה טניס- 9.11.06 עד התאריך 11.11.06 תחרות דרסאג' 11.11.06 מישהו מוכן לקחת אקדח ופשוט לירות לי בראש? ._.;

mikokikyo

New member
לא לירות באף אחד><

טובנו, רק בי ם: טובטובטוב, אז לא>< דמודמו, את צריכה להחליט מה יותר חשוב לך- הכיף והטניס וזה, או התחרות ההיא והחוויה... אני יודעת שזה ממש ממש קשה, אבל אני בטוחה שתבחרי נכון3>

Nittle Grasper

New member
התיק שלי לבצפר היום שקל מעל 8 קילו.

ולמדתי 8 שעות. והיה מבחן. ובוחן. ושיעורים. המון שיעורים. ועוד לא הבאתי את הספר מתמטיקה ומחברות מתמטיקה, שהספר יותר גדול באורך וברוחב מהאריפוטר4 [בדקתי]. ויותר מהמילון צרפתית-עיברית עיברית-צרפתית שגם היה בתיק, אגב. ושבוע הבא צריך להביא בנוסף גם ספר היסטוריה. ולקנות ולהביא ~עוד~ ספר צרפתית. כי 2 זה לא מספיק -_-" כן סתם באלי להפיץ כמה שהגב שלי כואב ומהבצפר ואני אתלונן על זה ב5 הימים הקרובים [בערך >>" נו כל אחד והחישובים שלו, נראהלי שזה הזמן שיקח לזה לעבור ._.] חע, מחר מתחילים ב10, לומדים שעתיים, שעת חלון ואז ספורט. זובי שאני אחכה שעה בשביל ספורט, גמככה אני בקושי זזה מהמערכת היום >>" אני לא מתכננת להשתתף [תרגילי גמישות זה רעעעעעע רערערע!!!!11] אז למה לשרוף שם שעתיים >>" יותר טוב להתכונן לכמה מבחנים ענקיים, לקרוא, לצפות, לנוח, לדבר, לצייר, לשיר, לנגן, וכל שאר הדברים שאני מנסה לדחוף בין הבצפר לשיעורי בית לניסיון להמשיך לחיות בין דבר לדבר, תודה רבה -.- אה, ונראהלי שאני מפתחת דיסלקציה [ברצינות..] וההורים טיפשים. מאוד. מאוד. איך חפרתי ככה? תכננתי לכתוב הודעה חסרת תוכן רק של הכותרת. אוי וי.

mikokikyo

New member
לאאאאאאאא;;;;;;;;;;;;;

לא את הבית ספר;; ובמיוחד לא את המורים!!!!!11;;;;;;;;; טובנו, רק את שרון^^"

Mana Sama

New member
חעחע חזרתי ^.^

היה נחמד,הסנפלינג לא היה מפחיד בכלל בסופו של דבר..סתצם פחדתי לעשות XD 10 מטר זה כלום D:

היי, עשית דבר נכון

בסך הכל, אין מה להיות עצובה. זה טוב בשבילה. תחשבי שלא עוד אנשים יתעללו בחתולה. זה עדיף ם: וכל הכבוד שטיפלת בה כראוי ^_^

Lust chan

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo135.gif

רוב האנשים היו ישר מוותרים, אז תחשבי על זה ששם יהיה לה גם טוב יותר כי לא יתעללו בה, ועל זה שעשית מעשה ממש נכון אז כלהכבוד 3>

MomijiSan

New member
את עשית את הדבר הנכון../images/Emo215.gif

העיקר שעכשיו יתפלו בה והיא תבריא ותשמין ותוכלי גם להתקשר ולבדוק מה איתה ואולי גם ללכת למוקד ולראות אותה ! את עשית מעשה כלכך יפה וטוב ככה שאת בסדר גמור ואת לא צריכה להרגיש רע *חיבוקע* אני אוהפתאותך 3>

shaoran li

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo189.gifזה בסדר../images/Emo182.gif../images/Emo29.gif

את עשית מה שנכון לעשות היתעללו בה קשות את גיברה בעיניה כי אאם היא היתה נישארת היא היתה מחוסלת בידי המיתעללים בבית ספר שלך לכן אני מודה זה עצוב להיפרד אבלך זה יותר טוב לה

ShuNka

New member
אל תדאגי, עשית את הדבר הנכון 3>

כן ירבו אנשים כמוך (אומשו
) ^^ עכשיו יהיו לה חיים טובים יותר ^^ חוץ מזה שתוכלי לבקר אותה והכל :ם

Sakura Kinomoto

New member
מיתע אני כ"כ גאה בך!!!!111אחדאחד!!!

מיתע!את ילדע כ"כ מדהימה ומתחשבת!!! אני בטוחה שהחתולה מבינה שעשית את זה למענה^^ ואני בטוחה שהיא תהיה מאושרת כשהיא תמצא בעלים ובית שבו היא תחייה כמו שמגיע לה^____^ גו גירל!! סוקי!3>

Nittle Grasper

New member
ממ הייתי [ועדיין] שם..

פעם ממש צרחתי על מישהו וכמעט הכיתי אותו כשראיתי אותו מנסה לתלוש ל"גור" [משהו בין חצי שנה לשנה, הכרתי אותו ואת אחותו מאז שהם נולדו בבצפר שלי] את הזנב.. אין לי מושג איך הצלחתי לשלוט בעצמי בכלל ולא להכות אותו למוות ולבכות.. בכלמקרה, אני מבינה ת'מצב שלך. ועשית את הדבר הנכון, אם היא הייתה נשארת בבצפר שלך היא כנראה הייתה מתה מהתעללות או מתאונה ברחוב.. שוב, שיישרפו :| אצלי עכשיו זה בעיקר "אההההה אמאלההה לחתולה יש מחלותתת *מתרחקים ממנה/ו*" וכבר לא מתעללים, ויש עוד כמה שמלטפים אותם וזה :] בע, חפרתי, בקיצור אין לך על מה להרגיש אשמה, הצלת אותה. אומשו ^^'

מית צאן

New member
|מגיבה לעצמי אבל בעצם לכולם|../images/Emo119.gif

כי מה לעשות, אני עצלנית בכדי לענות לכל אחד לחוד. אז פה אני אכתוב לכל אחד תודה אישית- ליסע- תודה... צודקת...333> גלצ'אן- כנ"ל, ממש ממש תודה3> שקדע- תודה;; גמאני אוהפתותך333> מתן- תודה... צודק... 3> שני (ShuNka)- תודה... XDDD משפט יפה ומקורי~ אנאי- וואי, תודה|מסמיק|, אוהפתותך*___* ו...דברי איתי כבר;; |מנסה להשיג אותך שוב במסן| ירדנ- וואי, זונות הילדים האלה~~ שיתפגרו ויטבעו באסלה ויאמרו אמן.|אמן| ותודה על העידוד3> בקיצור, תודה לכולכם שנתתם לי קצת מזמנכם ועודדתם אותי3> הנה ריקו/דאייסקה בשבילכם3> (והפעם לא ספוילרXDD)

ShuNka

New member
XD |אמן|

333> (שיט, ואני עוד קיוויתי לא להשתמש הרבה בלב הזה. הוא מעצבן אותי ;.; יש פה יותר מידי אנשים אהיבים P:) ומה רע בספוילרים? *_*; (מה, ספויל זה גם לפנק לא רק להרוס D:" וספוילרים זה טוב ;-;)

מית צאן

New member
מצידי אני אשים ספוילרים../images/Emo119.gif

אבל אנשים מתעצבניםXDDD אז יש תמונות יפות אחרות*-* ותאמיני לי, אני לא רגילה להשתמש בסמיילי הזה, אבל הוא סתם חמוד אז אני רוצה לראות מה קורה אם אני מתחילה להשתמש בו קצת |הרבה|^_^

למעלה