נצל"ש../images/Emo119.gif
אני רוצה לספר לכם על משהו שקרה היום, מי שלא רוצה לשמוע שלא יקרא, לא איכפת לי. יש אצלנו בבצפר חתולה (או חתול, אני לא יודעת.) מעוקרת/מסורס (אני אשתמש בלשון נקבה) והיא ממש חתולה חמודה, מתחככת בכולם, מבקשת תשומת לב ועדינה וחברותית. חלק מהילדים נותנים לה אוכל ונותנים לה להתחכך בהם, וכמובן שיש את המזדיינים האלה שיורקים עליה, בועטים בה ונהנים להפחיד אותה והכל. שיזדיינו, מפגרים. אני ליטפתי אותה (בזמן שכל הפאקצות צרחו עליי: "אמאאאאאא מזוהמת, ישלה כלבת!!!!111111111111) ונתתי לה אוכל אם היה לי וניסיתי להגן עליה לפעמים, אבל ידעתי שזה לא מספיק. אחרי חודש אומשו כזה שגיליתי אותה וראיתי שכמות המתעללים בה גדלה, הלכתי למנהלת החטיבה ושאלתי אותה מה עושים בעניין של החתולה. היא אמרה לי שהיא התקשרה לSOS ואמרו לא שיבואו והם לא באו. היום אני וחברה שלי ראינו מישהו בועט בה, ואני החלטתי שזהו. הלכנו למנהלת ושאלנו מה לעשות, היא אמרה לנו להתקשר ל106 ולבקש מספרים של מוקדים וטרינריים. אני התקשרתי ונתנו לי שניים, שניהם תפוסים. בהפסקה הבאה שוב צלצלתי למוקד הראשון וענו לי, נתתי להם את כתובת החטיבה, את שם החטיבה, את השם שלי וגם את הסלולרי שלי ("שאם יהיו בעיות אז נוכל להתקשר אלייך"), הם אמרו שהם יבואו באותו היום, עוד מעט. המנהלת לא האמינה שהם באמת עומדים לבוא ושחררה אותנו משיעור אנגלית כדי שנקבל אותם ונראה להם איפה החתולה ושהכל יהיה מסודר וזה. חיכינו חצי שעה ובינתיים החתולה באה אלינו והתחככה בנו והכל. היא ממש מותק, והיה לי עצוב עליה. אחרי חצי שעה התקשרו אליי ואמרו שהם מתקרבים לאזור ואמרו לי לצאת החוצה, אמרתי שאני בחוץ מול השער הראשי ואחרי 5 דקות הם הגיעו. כמה ילדים גם היו בחוץ ואמרו לי: "איכס מה את נוגעת בה? היא בטח חולה." והוא אמר שהיא בכלל לא חולה, שהיא סתם חתולת רחוב. הוא אמר שהיא פשוט סתם חתולת רחוב מוזנחת מעט, רזה וקצת פצועה (גם המבט שלה היה קצת מזוגג). הוא שם אותה בכלוב והלך. ממש התחשק לי לבכות. כשהוא לקח אותה ושם אותה בכלוב היא התחילה ליילל ולהסתכל עליי והרגשתי כאילו אני אשמה שלוקחים אותה... למרות שזה לטובתה... אני ממש שמחה ועצובה, אני שמחה שלא יתעללו בה יותר אבל אני גם עצובה שהיא הלכה... אני מקווה שיטפלו בה טוב... הם נשמעים כמו אנשים נחמדים, שם במוקד הוטרינרי...