חזרתי../images/Emo98.gif

לכל חברי הפורום שלום! כבר חודשיים בערך שלא הייתי כאן. ולכן אני מבקש סליחה מראש על כל אי הבנה שתהיה לי על נושאים שכבר הובהרו בעבר (בזמן העדרותי). אז לאלה שמכירים ושכחו ולאלה שלא מכירים כלל, הרשו לי נא להציג את עצמי השם: גבריאל. הגיל: 22 כללי: חברה שמבוגרת ממני (29) ואנחנו יחד כבר שלושה חודשים. השתחררתי לפני כחצי שנה ומאז אני עובד בעיקר,חוסך כסף לטיול ארוך מסביב לעולם. אז נעים לחזור ונעים להכיר, ולמרות שזמני הפנוי הוא דל ביותר אני אנסה לבקר כאן ככול שאוכל,לעזור ולתמוך, ליעץ וגם לפעמים לבקר (מישהו חייב לעשות גם את זה לא!?) שלכם גבריאל נ.ב. הכינוי שלי הוא "המלאך גבריאל" מכיוון ששאר הכינויים שרציתי היו תפוסים ולא בגלל שאני מחשיב את עצמי למלאך (אלא אם מדובר במלאך האופל).

mjjman

New member
איזה אנשים נחמדים יש פה!

[נושא] באמת... זה הפורום הכי נחמד שנתקלתי בו. - שיהיה לכם יום כתום, שטוף אור ומלא אהבה! -דודי.

thila

New member
הכל התחיל בעיניים הירוקות ההן...../images/Emo63.gif

היא הישירה מבט אל תוך עיניו וענתה: "אני כל כך שלמה עם ההחלטה שלי, שאין סיכוי שאני אתחרט. כל כך הרבה חיבוקים שרציתי לתת ולקבל עברו לידי בחיי ולא יכולתי לגעת. כל כך הרבה מגע שרציתי לחוש עד שכל גופי כאב, אך אסרתי על עצמי. והיום החלטתי לחיות, עם הרצונות שלי, עם התשוקות שלי". הוא התקרב אל שפתיה והיא חשה כנופלת לתוך חלום. שפתיים עבות, רכות, מרפרפות על שפתיה, פניה וצווארה. ריח נעים ומגע שמעביר בה צמרמורות מדהימות של עונג, מציף את ליבה בריגוש. והיא החלה לגלות תחושת גופו. ראשו מגולח, ידיה עוברות על הקוצים הרעננים, גולשות אל תווי פניו, לומדות את קימורי צווארו וכתפיו. לשונותיהם נפגשים, אש עולה מבין רגליה. ידיו מחבקות אותה בחום, אצבעותיו מטיילות על בטנה, מלטפות את שערה, נזהרות שלא לגעת בשדיה, לא להכתים את טוהרה. שלוש שעות בילו ספונים בחדר המואר. נודדים בין הכסא למשענת המיטה, עומדים ומביטים בדמותם הנשקפת חבוקה מן המראה. מתוודעים זה לזו, מפחדים זה מזו, מרגישים את הקסם שפיזרה פיית האושר באוויר. ובכל אותן שעות העולם שבחוץ ממשיך להניע גלגלי שיניו. טלפונים מצלצלים, דפיקה בדלת. עמיתים לעבודה מחפשים אותו. ידיד שלה מחכה לה במקום המפגש שנקבע. היא יודעת שהיא צריכה ללכת, הוא יודע שהוא חייב לחזור לעבודתו. העולם רוגש ולוחץ ותובע, אבל בחדר הזמן עומד מלכת. מתלטפים, הם מביטים זה בעיניו של זו בשקיקה. חוקרים, מנשקים, טועמים ומתוודעים. יודעים כי לתחושה המשכרת הזאת אין מחר. מבקשים לאחוז עוד קצת ברגע... ולבסוף היא נכנעת למציאות. מיישרת בגדיה, מנסה לסלק הסומק מלחייה, מיישרת מבטה אל תוך עיניו. "אתה מבין שמה שקרה בינינו הוא חד פעמי", היא אומרת. "ומחר אני אהיה חייבת להתנהג אליך בצורה הקורקטית ביותר". "כן, אני יודע", הוא ענה, "רק מדי פעם, שאף אחד לא יראה, תזכרי לשלוח לי חיוך, כדי שאני אזכור את המתוק שהיה בינינו." והיא אהבה אותו. אהבה, רגעית, עמוקה ופשוטה. הוא נתן לה את החופש במתנה...

orit74

New member
ברוך שובך

אני חדשה כאן , אבל בטח יהיה נחמד לשמוע ולהתייעץ עימך . אהבתי את הקטע של 22 עם חברה בת 29 , זה מראה על בגרות , אז שיהיה בהצלחה וברוכים השבים

mjjman

New member
שייך?...

אני מניח שזה שייך לכאן... פשוט נמאס לי, עייפתי ומאסתי בקשרי ידידות בהם אחד הצדדים (לרוב, אבל לא תמיד, מדובר בי) מוצא עצמו לפתע חש ברגשות רומנטיים כלפי הצד השני. כל כך הרבה אכזבה... כל כך הרבה רגשות עצורים... לא חבל?

ליאן.

New member
המממ..

אם אתה רואה שקשרים אפלטוניים, נטולי אינטרסים, אינם עובדים אצלך, אולי פשוט נסה להמנע מהם, כדי לא להפגע בהמשך..

Weird Eyal 21

New member
דרך אגב...

המלאך גבריאלך הוא מה שנקרא חרון אפו של האלוהים... אז כן...יש בו אופל...

ליאן.

New member
גבריאל, ברוך הבא לביתנו החדש בפרדס,

תתרווח בכורסא, שתה משהו
.. עליי ! אז מתי הפכת למלאך ? איך פיספסתי את טקס ההכתרה ? תהנה, ליאן.

voguemaster

New member
כבר אמרתי לך שאני

מת עלייך כשאת משתמשת באייקון הזה ?
ד"א בוקר טוב אלי נ.ב. לילה מאכזב.....

voguemaster

New member
פשש איזה בריזה קרה..

אי אפשר לתת לך מחמאה בלי לקבל איזה חיוך ?
אלי

ליאן.

New member
אתה נוהג להחמיא בשביל התגובות

שתקבל (בשבילך), או בשביל להחמיא באמת ? משום מה אני מרגישה שאני צריכה להתנצל, ולא ממש בא לי..

למעלה