Joel1855

New member
חחח... ראיתי את רודפת אחרי :)

אז החלטתי להפוך את היוצרות... ועכשיו , אני כאן, אחרי שבועיים בערך, רודף אחריך ... אבל.. את רצה ממש, אבל ממש מהר... חחח אגב, תקראי את התגובה ששלחתי לך ב**** היא ממש חמודה, אני גאה בעצמי בוקר טוב, יואל

ליאן.

New member
מזל טוב!!! פורום חדש נולד ! ../images/Emo152.gif

נפתח פורום חדש בתפוז תחת ניהולי ובשיתוף עם עינת מירון מפורום בליינד-דייט. שמו של הפורום החדש הוא סינגלס ונועד להפגיש בין הפנויים/ות למיניהם (הוא אינו חופף לפורום בYנט לכל מי שתהה). תוכלו להעלות הודעות הכרות, לחפש את האחד או האחת, להתרשם מהודעות של אחרים ובעיקר.. ליצור הזדמנויות אמיתיות להכרות. הפורום יילך יד ביד עם ערוץ ההכרויות החדש של תפוז, ומשם יוזמנו המשתתפים לספר על חוויותיהם אצלנו בפורום וללבן בעיות בזוגיות (אם יהיו) בפורום בינו לבינה. אתם מוזמנים...

ליאן.

New member
כתבה על תפוז בקפטן אינטרנט ../images/Emo149.gif

" פחות משנה לאחר שבלע אל קרבו את פליטי קהילות LOI שנטמעו בוואלה, מכתיר עצמו פורטל תפוז הוותיק לאתר הקהילות המוביל בישראל. השאיפה המסורתית ליצירת תוכן עצמאי הונחה בצד, ובמקומה מוצעים לגולשים שירותים חדשים שמציבים במרכז את היחיד ואת פעולותיו בקהילה. "הרשו לי לסיים בנימה אישית", כתב גיא אליאב, מנכ"ל "תפוז אנשים", במכתב אישי לגולשי הפורטל שפורסם בו עם העלאת עמוד הבית החדש לפני כשבועיים, "תפוז בשבילי ובשביל צוות החברה הוא הרבה יותר מאתר אינטרנט - הוא בית. בית של חברים, בית של אהבה, בית של דעות שונות וקשרים מגוונים, בית של אנשים". "

ליאן.

New member
חג פורים שמייח!!!

אני מקווה שכולכם חוגגים ובולסים אוזניים (של המן!!) תוכלו לשרשר כאן כל מיני שטויות בכייףףף
המלכה ליאן

ליאן.

New member
../images/Emo151.gif בדיחות לחג ../images/Emo70.gif

דברים שלא היית רוצה לשמוע מהרופא המנתח שלך: 1. "אופס..." 2. "מישהו ראה את השעון שלי?" 3. "כולם לזוז הצידה, נפלה לי עדשת מגע!" 4. "כלב רע, חזור מייד עם העצם הזאת!" 5. "רק-רגע, אם זה הטחול שלו, אז מה זה?" 6. "למה את מתכוונת כשאת אומרת שהוא לא בא לניתוח לשינוי-מין?" 7. "הייתה אתמול בלילה אחלה מסיבה, חזרתי שיכור לגמרי." 8. "רק רגע, איפה שמתי את כלייה השמאלית?" 9. "מה קורה פה, שוב כבים האורות?" 10. "אחות, האם זה הפלאפון שלי שמצלצל?" 11. "למה את מתכוונת כשאת אומרת "אני רוצה להתגרש"?" 12. "אחות, האם החולה הזה חתם על טופס תרומת איברים?" 13. "לעזאזל, אני לא מצליח למצוא את עמוד 47 במדריך למנתח!" 14. "אן.. דן.. די.. נו.." אחד אומר לרופא: "דוקטור, אני נורא חושש מהתוצאה של הפעולה הזאת על העיניים שלי!" האופטימטריסט משיב לו: "אל תדאג, אתה לא תראה את ההבדל..." המשפטים שלא מומלץ להגיד לבחורה: 1. "יש לך יופי כפרי, את דומה לפרה!" 2. "יש לך יופי פראי, את דומה לקוף!" 3. "יש לך יופי אגדי, את דומה למכשפה!" 4. "יש לך יופי ימי, את דומה ללווייתן!" 5. "יש לך יופי לא מהעולם הזה, את דומה לחייזר!" 6. "יש לך יופי צפוני, את דומה לקרחון!" 7. "יש לך יופי ביתי, את דומה לאסלה!" 8. "יש לך יופי אנטארקטי, את דומה לפינגווין!" 9. "יש לך יופי מדברי, את דומה לגמל!" 10. "יש לך יופי טרופי, את דומה לאננס!" 11. "יש לך יופי דיגיטלי, את דומה לדיסק!" 12. "יש לך יופי מסנוור, את דומה לפנס!" 13. "יש לך יופי מדברי, את דומה לקקטוס!" 14. "יש לך יופי חייתי, את דומה לבהמה!" מטופל אחד מספר לפסיכולוג שלו: "שמע, המתח בבית פשוט הורג אותי!" אז הפסיכולוג מציע לו: "אני אתן לך טיפ כדי להוריד את המתח. כל בוקר, תרוץ עשר קילומטר ואחרי שבוע תתקשר אליי ותספר לי איך אתה מרגיש." אחרי שבוע, אומר הפסיכולוג את המטופל דרך הטלפון: "אני שמח לשמוע שהכל בסדר אצלך, איך המצב בבית?" צוחק המטופל: "איזה בית, אני כבר שבעים קילומטר משם..." איש מבוהל נכנס בריצה לתחתנת המשטרה וצועק: "מהר, תגידו לי - מה גובה של פינגווין?" השוטר בקבלה אומר לו: "תרגע, אדוני. גובהו של פינגווין כ 90 ס´מ." עונה לו האיש: "לעזאזל, אני חושב שדרסתי נזירה..." אוטובוס נוסעים יצא מהתחנה ואיש שמן אחד התחיל לרוץ אחריו כמו מטורף. האיש, תוך כדי ריצתו, היה נופל על הרצפה מהמכנסיים שהחליקו לו כל הזמן, אך הוא כל פעם קם וממשיך לרוץ אחרי האוטובוס הדוהר. את הנוסעים באוטובוס המחזה מאוד שעשע. ובחורה אחת אפילו פתחה את החלון וצעקה לו, "אדוני תפסיק לרוץ אתה הורג אותנו מצחוק!", והמשיכה לצחוק עליו יחד עם שאר הנוסעים. האיש שהיה כבר חצי חנוק צעק לה בחזרה, "כולכם תמותו, כולכם תמותו - אני הנהג..." איש אחד ישב כל הלילה בבאר והקפיץ טקילות בלי הפסקה. אבל מה - הוא כל הזמן נפל מהכיסא והיה צריך להרים אותו - והוא שתה טקילה, נפל והרימו אותו. ועוד טקילה והוא עוד הפעם נפל והמרימו אותו. כשנמאס להם, הם זרקו אותו מהבאר. המסכן בקושי הצליח לזחול על המדרכה ובקושי הרים את היד למונית. נהג המונית שראה אותו - זרק אותו לתוך המונית, הסיעה אותו הביתה והעיף אותו מהמונית. הבן אדם בקושי הצליח לטפס לדירה שלו, הוא זחל במדרגות בעזרת המרפקים שלו. ממש ליד הדלת, כשאישתו שמעה אותו היא עזרה לו, סחבה אותו הביתה וזרקה אותו למיטה. בבוקר, כשהוא קם, באה אליו אשתו ושאלה אותו, "אתמול הייתה בבאר כל הלילה, נכון?" "כן!", הוא עונה לה בהפתעה מוחלטת ושאל אותה, "איך ידעת?" אישתו השיבה לו, "התקשרו מהבאר, הם אמרו ששכחת את הכיסא גלגלים..."

ליאן.

New member
סקר משמח ../images/Emo148.gif

הזדקנות לא משפיעה לרעה על החשק המיני.. שיער אפור וקמטים לא מכבים את להבת התשוקה - כך מתברר מסקר חדש, שפורסם בסוף השבוע. להמשך הכתבה

למעלה