טל קר

New member
בדקה של שעמום הייתי עוד עומדת,

מהדקות שהיו באות אחריה הייתי מתחרפנת

voguemaster

New member
A COLD DAY IN HELL

יכולת להגיד ככה, למה לעקוץ ??
את קוטלת ככה תמיד או שזה במיוחד בגלל אלדד ?
אלי

deyulia

New member
טוב זה מושג יחסי

תלוי למה אתה מתכוון באמרך "הכל טוב"?

e-magine

New member
../images/Emo52.gif הלינק מת אבל הזכרון שלי לא

אז אני משחזר את הבדיחה: זוג טרי נכנס לחדר המיטות. הבעל מוריד את המכנסיים ואומר לאישה: תלבשי אותם. היא לובשת אותם והם פי שתיים ממה שמתאים לה. היא אומרת: אני לא יכולה ללבוש את זה, זה גדול לי נורא. אז הוא אומר: טוב, תזכרי תמיד מי לובש את המכנסיים בבית. אז האישה מורידה את התחתונים שלה ואומרת לבעל: תלבשי אותם. הוא אומר: מה זה נורא קטן, אין סיכוי. היא אומרת, בכל זאת תנסה. הוא מנסה, לובש את התחתונים שבקושי עולים לו עד הבירכיים ואומר לה: אני לא יכול להיכנס לתחתונים שלך. אז היא עונה: טוב מאד, ככה זה ישאר, עד שתשנה את הגישה שלך.

arthur69

New member
הסטיות שלי

יש לי פנטזיה ואני רוצה לשתף אתכם : אני רוצה לזיין מערכת קולנוע בייתית בעצם אני רוצה לזיין רק טלויזיה ענקית. פשוט לקדוח בה להוציא את הכלי שלי ולתקוע בה עד שהיא תתמלא בדם.. אני מקווה שזה שיגרתי ואני לא היחידי בעל פזטזיות כאלו מה אתם חושבים על הפנטזיה שלי? היא שיגרתית?

ליאן.

New member
פנטזיות מיניות זה בדלת של השכן

תמשיך ישר ותפנה ימינה. למרות שאם אתה מדבר על כלים, ייתכן שאתה צריך פורום כלי עבודה. נדמה לי שהוא לא קיים, אך תוכל לנסות בפורום שיפוץ ובנייה. בהצלחה..

weed

New member
ולנטיין? חברה?????????????

שיט!! שכחתי שיש לי חברה.. התחלתי בטעות עם איזו פרחה בקניון רננים בהפסקת אוכל..הוצאתי טלפון-ברור (אחרת לא היתה "פרחה"), וקבענו להיום לראות "סרט בוידאו". עכשיו מה יהיה?? מה אני יגיד (אגיד) לחברה? באילתור של רגע אני יהיה חייב להגיד שהבאתי "פרחה" בתור מתנה קינקית.. הבעיה: כל אחת מהבחורות תחשוב ש"פרחה" הכוונה לשנייה---> וסיכויים קלושים שהערב יהיה הצלחה. (זה מה שקורה כשרואים "אוז", עושים ביד 5 פעמים, קוראים עיתון והולכים לישון ב4 בבוקר)

ליאן.

New member
מרתק.. יש לי שאלה..

בחורה שתתן לך את המספר שלה היא פרחה ? זה נובע מחוסר ביטחון עצמי (שלך) ?

weed

New member
את מרותקת לשבוע! (לא! בלי שאלות)

חוסר ביטחון שלי זו הרגשה פנימית שלי ביחס לעצמי זה שהיא היתה פרחה מטורפת שצעקה לחברה שלה : "זאאאאתתתתתי..."--------> זו התנהגות שלה בציבור שלא קשורה בכלל לרגשות שלי לעצמי. (חוסר ביטחון זו בהחלט תכונה שאני מטפח--> אבל "פרחות" שנדבקות אליי מפריעות לי להתבאס מזה..זה מתסכל אבל יש לי חברים טובים שעוזרים) חוץ מזה יש לי בעיות הרבה יותר מעיקות כמו: זיכרון רעוע\בילבול מחלומות בוקר וכדומה

natali_hen

New member
נשמה אין לי אייסיקיו....

כבר יותר מחצי שנה אני לא משתמשת בזה... מה שכן יש לי זה פאלטוק או אמ אס אנ מסינגר.... וכן אני פה!! :) ז"א- שם באילת

למעלה