yog 10

New member
יום משפחה שמח עם איחוליי אהבה

אינטימיות והבנה לככככככככולם!!

natali_hen

New member
שלום לכם ליאן והנוטה להאמין...../images/Emo29.gif

נחמד לבקר שוב בפורום בביתו "החדש"... כבר לא ממש... כבר שנים שלא הייתי אז ייקח לי קצת זמן להסתגל... בכל מקרה שיהייה לכם לילה טוב, שלכם, נטלי (SHANI1712)

weed

New member
פגישת מיחזור

לא מזמן נערכה פגישת מיחזור של חברי הפורום. היה מעולה, כמעט כולם הגיעו. היו שם :" יורד לשמנות" "יוצאת עם אפסים" "עצבני על עצמו" "מלקק בשביל כסף" "מורטת שפם" "בודדה בלילות ובצדק" וכל השאר: אהובים יותר או פחות. הערב התחיל בהכרות עם ליאן: המארחת חדת הלשון שהגיעה עם מכנסי עור וחיוך סתום שהסתיר נפש עדינה ואמהית. אין מילים..היה כל כך מוצלח עד שאחד אחד התחילו כולם להתוודות על השקרים שלהם לסביבה ולעצמם ובעיקר על התחזויות שונות שלהם בעבר בפורום. ליאן הקשיבה בשקידה ורשמה כל פרט, ניכר היה עליה שהיא מתרגשת ומתאפקת לא לפרוץ בבכי למשמע דברי החברים-שבאו מהלב. בסוף הערב כולם התחבקו עם כולם והודו לליאן בעיניים נוצצות, אבל ליאן התבוננה בהם בעצבות ולא הפסיקה לחטט באוזנה עם אטב צמר גפן: "חברה יש לי התוודות קטנה, אני לא ליאן-היא חולה - שמי תמי ואני עובדת בבית אבות, שמחתי לעזור לכם אבל זה לא בשבילי, תודה וסליחה" "מאונן עם חיות" הביט בתמי במבט רצחני ופלט בלחש: "איזה בת זונה"

crazykiki

New member
שלום לכולם..

חדשה כאן.... מקווה להשתלב מהר... בינתיים שיהיה לכם סוף שבוע מהנה :)

Weird Eyal 21

New member
שלוםםםםםם

שלום אנשים אני חדש כאן אפשר להבין שקוראים לי אייל....
ולצערי גם אהבה אין לי אבל מה כן יש לי לומר זה שאלדד הוא אחלה גבר צודק במיליון אחוזים וזאת הסיבה שאני לא התגייסתיומיצידי שכל החיים יקראו לי משתמט ושלא קבלו אותי לעבודות הכי שוות בגלל שלא הייתי בצבא העיקר זה שאני גאה בזה טוב דיי... אני מסטול מעייפות אז אנשים זה נראה אחלה פורום וסבבה לילה טוב באהבה רבה אייל

ליאן.

New member
יאאאא לא נכון..

את עוד פה ?... תעלי באייסי או תתקשרי.. פשששש..בדיוק השבוע חשבתי עלייך...

ליאן.

New member
רק אתה מסוגל......

להמציא כזו עלילה.. קבל
על המאמץ ועוד
מסמפט (כי נראה שאתה צריך אחד כזה) יש תוכניות לולנטיין עם החברה ?

BATIGOAL

New member
היי אנשושים

מה נשמע ? אתמול חזרתי ממילואים, היה קר וגשום ובאעסה אבל זה נגמר. הכל טוב אצליכם ?

אלדד26

New member
למען הסר כל ספק,

אני לא קורא להשתמטות מכל סוג שהוא. לא מאמין בהשתמטות, ועשיתי צבא מלא (x2). (השתמטות, אגב, אינה סרבנות - שלגביה עדיין לא גיבשתי דעה ברורה) אני לא מסכים עם הכיבוש, אבל אני לא חושב שהפתרון הוא השתמטות מהצבא.

ליאן.

New member
ברוכה הבאה, קיקי המשוגעת ../images/Emo140.gif

תורידי נעליים, תרגישי ב
.. שתי משהו..
ליאן.

אלדד26

New member
כן, כן, ברוכה הבאה!!! ../images/Emo24.gif

אז אני קצת בהתלהבות היום. מה יש?

אלדד26

New member
לא לא לא

הכל רק היפותטי. אני העליתי את השאלה כי היא מציקה לי באופן עקרוני. למרות ש... יכול להיות שהיא תתממש בזמן הקרוב. אבל בינתיים זה היפותטי לחלוטין, ואני עדיין פנוי בדקות אלו ממש

deyulia

New member
בנות../images/Emo124.gif לכאן

אלדד פנוי ברגעים האלה ממש, אבל לפנות אליו למסר אישי, כי בכל זאת כאן זה לא פורום הכרויות.

טל קר

New member
בלי אפליות, יש כאן עוד כמה גברים

פנויים, שהם לא פחות (חלקם יותר) אטרקטיבים.

למעלה