אתה בכלל לא אוהב שוקולד ../images/Emo11.gif

אז אין לך זכות לדבר על מה עדיף ומה לא
.

ב י א ץ

New member
אני כן אוהב!

פשוט לא את השוקולדים המלאכותיים כמו שהיו בחנות שוקולד. אני אוהב כל מיני חטיפים ודברים כאלה שקשורים בעקיפין בשוקולד, אבל לא סתם חפיסת שוקולד פשוטה

adii1201

New member
אבל הבסיס לשוקולד ולכל החטיפים

של השוקולד זה קודם כל הסתם חפיסת שוקולד הפשוטה שהיא אגב מאודדדדדדדדדדדדדדד טעימה!!!!!!

מישהי 111

New member
אצלינו פתחו מקס ברנר

האין זה נחמד ומלבב??? איזה מגניב.. חזרתי היום מאחד, לקחתי אותו לצריפין ואז נסעתי עם חברה לים ועכשיו אינ נפגשת עם אייל ונהיה אצלו בבריכה.. חחחח... ואני עוד אחריי מקלחת (מוזרה שכמותי). ויגאלון, בוא ניפגש היום!!!!! דבר איתי כשאתה רואה את ההודעה!

רובע

New member
אוווווו מקס ברנר../images/Emo99.gif

יש לו שוקו כזה מזה טעים..מגישים בכוס חיבוק...זה כלכך יאמיייי
איפה זה אצלכם דרך אגב? [כי אני יודעת רק על סניף אחד בהרצליה נראה לי:$]

FreakOfNature

New member
יש 5 מקס ברנר כבר...

הרצליה פיתוח ת"א רוטשילד ת"א נמל ת"א רמת החייל ראשון לציון קניון הזהב (ליד, באזור, לא יודע בדיוק...)

מישהי 111

New member
הצבא שלי זה הצבא של השיר שלנו

כל היום בבריכה, לא עושים יותר מדיי, רק צחוקים וכייף וזהו. חחח.... אבל בקרוב אני עוברת תפקיד אז כבר החפשנות לא תהיה כמו עכשיו!

MoWz

New member
תגידיייייייי

אם זה כמו בשיר שלנו אז מי את??.. שמש?.. או אלינור? אווווווווו...ציון??

מישהי 111

New member
אממ.. לצערי רובן כונפות...

אין שם אפחת שמשתווה לי..
נלך על זה שאיכשהו אני עם רן דנקר ונסגור את הבסטה? אבל אי בכלל צופה קבוע של האלופה.. השיר שלנו זה רק מאז הצבא, כי יש לנו רק "יס" לצערי!
יגאל, היה מרסק היום- תודה... איזה יום מנוצל!!!

מישהי 111

New member
ואפרופו חלי בנאי...

למה נראה לכם שבן ככה ישחק בי וככה אני אוהב בחור מבלי להיות איתו ושהוא יאהב אותי??? איפה ההיגיון, בנות???? ושמתי לב עכשיו שכתבתי כמו רוסי, אז אל תתייחסו ותנסו להבין... אני גמורה................

למעלה