רובע

New member
אייס שוקו זה טוב../images/Emo9.gif

וכשהייתי באילת בפסח שתיתי אייס לימונענע וזה היה משו בן זונהההההה... ואם את אוהבת פסיפלורה אז אייס פסיפלורה זה מאסט...הכי מוצלח זה באר קפה דרך אגב..[נרהא לי שאמרתי את זה כבר לא?
]

adii1201

New member
אני לא כזה מתלהבת מאייסים

בכללים כי אני לא כ"כ אוהבת לשתות קר... אני מעדיפה בדר"כ חם אלא אם כן אני סובלת מחום נוראי ואז אני שותה אייס... בכל מקרה אייס שוקו הוא טעים רק במקום אחד וזה בקפה נאמן... טוב האמת טעמתי גם בארומה בזמנו כשהיה להם (או שעדיין יש?) וזה לא היה טעים כי כמות המים שנמסה מהקרח השתלטה על כמות השוקו וזה פשוט היה מים עם טיפה טיפה טעם של שוקו שבקושי שהרגישו אותו וזה היה דוחה... לגבי לימונענע פסיפלורה ושאר ירקות (טוב במקרה הזה פירות) אני ילדה בררנית באוכל ואני לא אוכלת ירקות בכלל, פירות כלן אבל רק מסויימים. לימונענע אפעם לא אהבתי- אני לא אמות אם אני אשתה אבל זה לא טעים לי ופסיפלורה- ממש אבל ממש לא
אגב חגבי הפסיפלורה אני יודעת שבהלל יש איסס פסיפלורה עם עוד משו שאמא שלי אמרה שהוא מעולה...

רובע

New member
פעם אחת בארומה קרה גם לי את זה

שהמים השתלטו על הטעם של השוקו אבל בשאר הפעמים היה טוב....אני חולה על ירקות בצורה שאי אפשר לתאר אבל פירות לא ממש..הפרי היחיד שאני ממש ממש אוהבת זה מנגו...ופסיפלורה אני ממש לא אוהבת אבל יצאתי לפני כמה זמן לארקפה עם חברים ומישו הכריח אותי לנסות את האייס פסיפלורה שלהם והוא באמת היה מעולה...וקרוב לוודאי שבהלל זה אייס פסיפלורה מנגו כי זה שילוב מוצלח..או אולי קיווי אבל לא נראה לי כלכך...

adii1201

New member
לאלאלאלא זה היה אייס פסיפלורה

עם משו לבן שנראה כמו יוגורט אבל זה לא יוגורט, נראה לי... לא יודעת בקיצור

רובע

New member
כי אנחנו בני 5..ברור...

חכי עוד 3 4 שנים גם את תתחילי לצאת לבתי קפה עם חברים...

MoWz

New member
כבר עכשיו מנסים לגרור אותי לשם

אני בת 15.. אבל אבל אני בכלל לא אוהבת קפהה..:(

רובע

New member
אההה חשבתי שאת יותר קטנה...

וחוצמזה לא חייבים לשתות קפה בבתי קפה... אפשר שוקו או מיצים או אלכוהול אם מוכרים לך [אבל את קטנה אז אל תנסי אפילו..זה אסור
] אייסים שייקים וכלמיני שטויות כאלה... וכמובן שאפשר לקנות קינוחים קטנים במחירים מופקעים שאחרי שלושה וחצי ביסים את חייבת עזרה כי חטפת הרעלת סוכר... ולסיכום..אפשר פשוט לשבת לשתות קולה או משו כזה

FreakOfNature

New member
מיצית את זה די טוב...

אהבתי את הרעלת הסוכר. אגב, מישהו מכיר את ה"טרוף שוקולד" של קפה הלל? זה נראה אמנם קטן ותמים אבל אם זה היה טיפה יותר גדול זה היה הורג אותך מרוב שזה שוקולדי... וזה פשוט מעולה, אם אתם אוהבים טעם חזק של שוקולד כמוני (שחולה על כל מה שקשור בשוקולד מרוכז...
)

רובע

New member
../images/Emo99.gif שוקולד../images/Emo99.gif

אכלתי פעם סופלה שוקולד די לבד במקס ברנר [אכלתי לבד לא הייתי לבד
] והייתי בטראומה למשך שבוע
זה היה כלכך טעייים...

adii1201

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

סופלה שוקולדדדדדדד
בספגטים יש סופלה שוקולד עם שוקולד חום ולבן נמסוסי בפנים

רובע

New member
כה כזה אכלתי במקס ברנר..

רק שבפנים היה שוקולד מריר חלב ולבן

adii1201

New member
אני!!!!!

אבל זה חיקוי!!!! כמו שכבר ציינתי הלל במקור ירושלמי ובירושלים יש מקום שעושים בו ארועים שנקרא אחוזה או אולמי יסמין (אותם בעלים) והם מכינים שם טרוף שוקולד סטייל אבל פי מיליון יותר טובבבבבבבבבבבבבבבבבב
ההורים שלי כשהולכים לאירועים שם יודעים תמיד שהם חייבים להגניב לי לפחות אחד כזה
יאמי שוקולד

MoWz

New member
אפשר להבין

טובנוו.. אני ילך לבית קפה ואני יאמר לכם איך היה..! D:

adii1201

New member
אני אוהבת את ארומה והלל

כי הם כמעט היחידים שמכינים שוקו משוקולד ולא אבקה... מה לעשות אני ילדה מוזרה ששותה בבית שוקו אשכנזי עם רבע כפית שוקולית ולא טעים לי כששמים לי 5 כפיות מאוד גדושות של שוקולית ובדר"כ זה עוד יותר גרוע כי זה קקאו בתוך השוקו! אם כבר שוקו טוב בחוץ- רק שוקו משוקולד! וכן הסניף הראשון שלו היה ברח' הלל ליד מסעדה שנקראת פוקצ'ה בר (מומלץ בחום ללא שומרי הכשרות שביניכם אם אתם מגיעים לירושלים מתישו..) ומול הסניף היחידי של בלוקבאסטר... בכל מקרה זה במרכז העיר
אגב ארומה היה קיים בירושלים לפחות שנה עדש שנהיה מפורסם מאודדדד ובגלל שהתחילו שם עם אייסים וקפה זה הפך לאימפרייה מה שהפך את קפה הלל שנפתח לפני המון שנים ברח' הלל ומכאן השם להיות מוצלח גם כן מה שהביא את ההתפשטות שלהם אל מחוץ לתחומי ירושלים. היחידים המוכרים והמוצלחים יותר מכל חברות הקפה שיש היום שלא יצאו מתחומי ירושלים הם קפה נאמן למי שמכיר... הם הבעלים של קפה קורוס סמבוקי ועוד והם אשכרה אימפריה במחירים זולים! בקיצור אם אתם באים לירושלים דברו איתי אני אכין לכם רשימת מקומות מומלצים *אהמ אהמ יגאל*

adii1201

New member
אגב בהלל יש שוקו משוקולד לבן../images/Emo99.gif

ואני מאודדדדדדדדדדדדדדדד אוהבת את קופי בין
אחלה דברים יש להם!!!! פתחו לא מזמן סניף בירושלים(נראה לי בגללנו למה כל פעם שישבנו שם היינו ממלאים את הטופס הזה והיינו כותבים בהערות לפתוח סניך בירושלים) אבל מה? הסניף על הפנים! שומדבר שם לא אותו דבר חוץ מהמחירים והשירות זוועה! אין מה לעשות ירושלים
עיר הדוסים... טוב חפרתי מספיק...

למעלה