../images/Emo32.gif

אני נוסעת היום למרכז עם בת דודה שלי בעיקרון התכנון שלי היה לנסוע לבד אבל אין לי ממש מה להגיד לה על זה אז הסכמתי שתבוא איתי בצהריים או בערב אנחנו נוסעות לפתח תקווה לפגוש את דני ואחרי זה נשארות אצל קרובי משפחה שלה.. אני ממש מקווה שלפחות יצא לי לדבר איתו קצת בצורה נורמלית בלי הפרעות (אחרי פסח שהשיחה סתם היתה מעפנה ולא באמת דיברנו...) בקיצור אני חוזרת מחר בצהריים-ערב הביתה כי בשישי חברים מדימונה מגיעים לקיבוץ שלי לסמינר ואין לי מה לעשות יותר במרכז :) שיהיה לכם יום קריר ונחמד

sh53

New member
יום קריר ונחמד ממש לא ../images/Emo178.gif

אבל מקווה שהשיחה קלחה וזרמה כמו שרצית (אתמול בערב אם הבנתי נכון) ונשמח לשמוע עדכונים.

חח

אוף כתבתי מקודם התחלה של הודעה במחשב שלי והמחשב נתקע אז צריך לכתוב הכל מהתחלה (עכשיו אני במחשב של אמא). בקיצור היה ממש נחמד עם דני נפגשנו איתו בהתחלה בקניון (הגדול) והיינו גם עם בישי (בת דודה שלי) שהוא מכיר גם אותה מהמפגש לפני שנתיים. בשיחה של פנים מול פנים בקניון הוא סוף סוף הבין דברים שניסיתי להסביר לו כבר מלא זמן והוא רק עכשיו באמת הפנים את זה כמו שצריך :) בהתחלה אני ובישי התערבנו על שקל כי בישי אמרה שהוא לא יזהה אותה ואני אמרתי שכן. אני נכנסתי לניו-פארם והסתכלתי (והרחתי) על כל מיני דברים וסתם העסקתי את עצמי ובינתיים בישי מדדה משקפי שמש בדוכן ליד המזרקה. דני לא זיהה אותה גם אחרי שהיא עברה לידו והסתכלה עליו אז בסוף היא נכנסה לניו-פארם ויצאנו אליו ביחד והפסדתי לה שקל P: אחרי זה בישי קצת התעצבנה עליי על כל מיני דברים ונעלבה (אחרי זה בסוף הכל הסתדר) אז דיברנו איתה קצת ואז היא הלכה לקרובי משפחה שלה ואני נסעתי לדני. היינו אצלו ודיברנו ראינו את "10 דברים שאני שונאת בך" וכאלה וסתם היה נחמד סוף סוף לדבר איתו קצת ולראות אותו אחרי המון זמן שלא היתה לנו שיחה כמו שצריך ועדיין עוד יש לנו המון על מה לדבר.. בערב הלכנו ברגל לקרובי משפחה של בישי ואז היא התעוררה ובאה איתנו לאיזה פארק וישבנו קצת ודיברנו. אחרי זה דני חזר הביתה ואני ובישי עלינו בחזרה למעלה ואכלנו ארוחת ערב וכאלה. זאת שישנו אצלה שחשבתי ביום שבת שהיא ממש אחלה יצאה ממש מגעילה בכמה דברים וגרמה לי לשנות את הדיעה שלי עליה: סיפרתי לה כל מיני דברים ואחרי זה היא קראה לי שרמוטה וירדה עליי בכל הזדמנות אפשרית שהיתה לה (והיא עוד בטוחה ב-100% שהיא הכי מצחיקה ויש לה הכי הרבה טאקט בעולם). היא סיפרה לבישי דברים שאמרתי לה לא לספר, עזבו את זה שהייתי מספרת לבישי כי היא החברה הכי טובה שלי אבל למה ה-י-א מתערבת בקשר שלנו ומספרת לה קודם?! בקיצור האמון שלי בה הלך לגמרי ואני אהיה שם רק אם נניח אני אצטרך להיות עם בישי או שלא יהיה לי איפה לישון במרכז (מה שכניראה לא יקרה) אז נחוי אין לי באמת מה לעשות איתה יותר ועבר לי ממנה בבוקר אני ובישי נסענו לת"א לדיזינגוף והלכנו לסנטר. הסתובבנו יחפות וניסינו גם בחוץ אבל גילינו שהריצפה חמה מידי אז בסוף וויתרנו על הרעיון... חח מתישהו גם יצאנו לקנות לי בירה (אחח גולדסטאר זה טוב אבל 8 שקל על 330 מ"ל?! נו שווין) וחזרנו לבנין B בסנטר כדי לשתות אותה ברחבה שבד"כ היא ריקה אבל היה על הספסל זקן שישן עליו ונחר לו (ועוד כמה אנשים באיזור) ואז בא שוטר שצעק על הזקן להפסיק לישון שם ואז הוא הסתובב טיפה וכאלה ואז הוא בא אליי ואומר לי לא לשתות יותר בירה בקניון ופחדתי ממנו אז קמתי והלכתי משם... אחרי זה טיפה השתעממנו אז התחלנו לעקוב אחרי אנשים ולרוץ ולעשות שטויות של ילדות קטנות (אתם יודעים איזה כיף זה לרוץ יחפות בסנטר על הריצפה החלקה שם בירידות ולצעוק ובלי להיתקל בשום עגלה או משו???
קיצר היה ממש משעשע ובעיקר הראשונים היו הכי מצחיקים. סיימנו עם כאבי רגליים והתישבנו במעבר של מקדונלדס ואחרי זה הצלחנו בסוף לצאת מהבנין ובדיוק הגיע קו 5 שעליתי עליו לתחנה מרכזית ומשם הביתה באוטובוס הביתה ישבתי ליד מישו שדיבר רק אנגלית ובסוף גליתי שהוא גר ברביבים (ולא אביבים) כי טפטף משו מלמעלה... חחח קיצר היה הזוי אה גם קניתי בכיכר את הספר "הבן אדם שאמר שלוש מילים" של נדב שגיא ב-20 ש"ח. ספר ממש ממש טוב של סיפורים קצרים, סיימתי היום לקרוא את כולו :) האנשים מדימונה בקיבוץ וראיתי אותם קצת בצהריים וכניראה יותר מאוחר נצא אליהם עוד פעם, ומחר בבריכה.. יהיה מצחיק :) כניראה שבוע הבא אני אסע עוד פעם לדני. ד"א, עדיין רוצים מפגש?

למעלה