M m i r u s h i New member 26/7/06 #70 אכפת לך לחכות עד שהקובץ../images/Emo108.gif החדש יהיה מלא? או שאני בכל זאת אשלח לך את הישן? מה שאת רוצה
אכפת לך לחכות עד שהקובץ../images/Emo108.gif החדש יהיה מלא? או שאני בכל זאת אשלח לך את הישן? מה שאת רוצה
D DreamS_HunteR New member 24/7/06 #4 עדכון בלוג ../images/Emo11.gif../images/Emo121.gif כתבתי את הסיכום שלי על ההופעה של רובי http://blog.tapuz.co.il/adambs
עדכון בלוג ../images/Emo11.gif../images/Emo121.gif כתבתי את הסיכום שלי על ההופעה של רובי http://blog.tapuz.co.il/adambs
A a Warming Sign New member 25/7/06 #7 אהבתי!!../images/Emo194.gif וברור שאני מסכימה עם כל מילה..היה שווה כל דבר קטן וגדול שסבלנו בשביל זה.. ולחבר שלו קוראים ג'וני ווילקס,אבל נסלח לך ,והיו כנראה 65,000 או 60,000 ו..קלעת בול בתיאור שלו-בדרן.אמנם זאת מילה די מעפנה בעברית , אבל זה בדיוק מה שהוא קורא לעצמו באנגלית..הרבה יותר מסתם זמר, חבל שאנשים לא רואים את זה
אהבתי!!../images/Emo194.gif וברור שאני מסכימה עם כל מילה..היה שווה כל דבר קטן וגדול שסבלנו בשביל זה.. ולחבר שלו קוראים ג'וני ווילקס,אבל נסלח לך ,והיו כנראה 65,000 או 60,000 ו..קלעת בול בתיאור שלו-בדרן.אמנם זאת מילה די מעפנה בעברית , אבל זה בדיוק מה שהוא קורא לעצמו באנגלית..הרבה יותר מסתם זמר, חבל שאנשים לא רואים את זה
J jenngirl New member 25/7/06 #10 סיכום יפה[:../images/Emo82.gif נו,יש לך הזדמנות להיות בעוד הופעה שלו...
A AndreaCorr © New member 25/7/06 #17 ../images/Emo32.gif הופה הופה, תראו מי קיבלה את הכחול שלה חזרה תודו שהתגעגעתם. בקשר לבני - חסמתי אותו מהכינויים הנוכחיים שלו בנתיים, מחר אני אדבר עם ההנהלה לגבי משהו קצת יותר גורף. כמובן שבנתיים להתעלם
../images/Emo32.gif הופה הופה, תראו מי קיבלה את הכחול שלה חזרה תודו שהתגעגעתם. בקשר לבני - חסמתי אותו מהכינויים הנוכחיים שלו בנתיים, מחר אני אדבר עם ההנהלה לגבי משהו קצת יותר גורף. כמובן שבנתיים להתעלם
A a Warming Sign New member 25/7/06 #26 מה קורה לי?../images/Emo194.gif קניתי דיסק בדיוטי פרי ורק עכשיו נזכרתי להוציא אותו ולשמוע תשמעו ג'ק ג'ונסון
מה קורה לי?../images/Emo194.gif קניתי דיסק בדיוטי פרי ורק עכשיו נזכרתי להוציא אותו ולשמוע תשמעו ג'ק ג'ונסון
א איילת מפיק ודי New member 25/7/06 #37 נצל"ש תגידו מה קורה עם האתר שתכננו לעשות? הוא יוצא לפועל או לא?
S shiran™ New member 25/7/06 #41 כנסו לפורום שמיניסטים ותגיבו להנהלת הפורומים על הפרישה של מורן ושרון..
S shiran™ New member 26/7/06 #43 פורום בין תיכון לצבא!!!!!!! כנסו אתם חושבים שאנחנו מסוגלים להכל? אתם חושבים שאנחנו באמת חזקים וטובים כמו שאנחנו אומרים שאנחנו? אם תגידו שכן אני אתן לנו משימה, שכמוה לא נראתה בתפוז. ולדעתי אנחנו לא נצליח בה (תגידו שאני מזלזלת בנו, אבל המשימה באמת קשה!!!)
פורום בין תיכון לצבא!!!!!!! כנסו אתם חושבים שאנחנו מסוגלים להכל? אתם חושבים שאנחנו באמת חזקים וטובים כמו שאנחנו אומרים שאנחנו? אם תגידו שכן אני אתן לנו משימה, שכמוה לא נראתה בתפוז. ולדעתי אנחנו לא נצליח בה (תגידו שאני מזלזלת בנו, אבל המשימה באמת קשה!!!)