אני!
S shiran™ New member 25/7/06 #32 אני רוצהההההה ומירי אתמול ראיתי את הסרטטטטטטטטטטטטטטטט והתחלתי לבכות כבר חצי שעה לפני הסוף בערך. איזה שחקן מושלם! דמות מהממת. סרט יפה מאוווווווד! עצוב
אני רוצהההההה ומירי אתמול ראיתי את הסרטטטטטטטטטטטטטטטט והתחלתי לבכות כבר חצי שעה לפני הסוף בערך. איזה שחקן מושלם! דמות מהממת. סרט יפה מאוווווווד! עצוב
S shiran™ New member 25/7/06 #33 יצא ממש יפה! אני צריכה לשלוח לך תמונה של ככזמש"א (זיו) ואבילט תזכירי לי. את תוכלי להוסיף אותם עדיין?
M m i r u s h i New member 25/7/06 #34 סליחה דארלינג../images/Emo108.gif אבל דיי נשבר לי מזה.. זהו סיימתי עם זה
S shiran™ New member 25/7/06 #35 ../images/Emo10.gif מקווה שהם יסלחו לי שלא שלחתי לך את זה עד עכשיו. אני כזאת עצלנית. שה' יעזור לי. סורי אבילט וככזמש"א.
../images/Emo10.gif מקווה שהם יסלחו לי שלא שלחתי לך את זה עד עכשיו. אני כזאת עצלנית. שה' יעזור לי. סורי אבילט וככזמש"א.
S shiran™ New member 26/7/06 #47 מישהו מוכן להגיד לי מי זה לעזאזל הבחור השמאלי הכי למטה??!??!?!?!??!?! בתמונה כמובן. למה הוא נכנס לתמונת מחזור שלנו? מי זה?!
מישהו מוכן להגיד לי מי זה לעזאזל הבחור השמאלי הכי למטה??!??!?!?!??!?! בתמונה כמובן. למה הוא נכנס לתמונת מחזור שלנו? מי זה?!
M m i r u s h i New member 26/7/06 #49 הוא רשם פעם או פעמיים..../images/Emo108.gif ושלח לי תמונה וזה...לא היה נעים לי להשמיט אותו :X
S shiran™ New member 26/7/06 #50 אה ומירי תוסיפי למטה כל הזכויות שמורות לך. באמת, עשית אחלה עבודה. התאמצת. מגיע לך