think shon

New member
אני צריכה שתמליצו לי על סרטים:]

דחוףדחוף.סרטים טובים. ליל"ט3>

Miss Noa

New member
שודדי הקריביים.. :]

וציידי המחשבות (אם יש לך לב חלש אז לא כדאי
)

בקולנוע או בכללי?../images/Emo54.gif

בקולנוע יש את המצוירים שיש עכשיו, ואת שודדי הקאריביים. באופן כללי, אני ממש ממש אוהבת את היומן, והמון מצוירים של דיסני. אפקט הפרפר גם סרט טוב.

o0Invisible0o

New member
לא בקולנוע.^^

שיער, המספריים של אדוארד, למצוא את ארץ לעולם לא, ממנטו, החיים של דיוויד גייל, מיליון דולר בייבי, לאון, ביטלג'וס.
[מה, זה טוב!!
] אממ..אממ..מה עוד? אישה יפה, תיק שקנאי, נוטינג היללללל!!!! קייט וליאופולד, יש לך הודעה, נדודי שינה בסיאטל [אחת הקומדיות הרומנטיות היותר טובות!!
] אה וכמובן כשהארי פגש את סאלי..אבל הוא קצת כזה בוגר ומיושן..צריך לאהוב את הסגנון.^^ אפקט הפרפר כמו שהמליצו מעלי.
[נועהצב
] אממ...אממ..
מה עוד? מועדון קרב. יש כ"כ הרבה סרטים טובים. יש מיקוד? סגנון? שנים?
משהו?
מקווה שעזרתי בכלזאת.
^^ אני אוהבת סרטים.
יואו בא לי לראות סרט עכשיו..
אהההההההההההה..וואי. תיאוריית הקשר, לא מוכר אבל מעולה!!#@$&@$&^*%* אחח..התפסן משדה השיפון זה ספר טוב.
^^

וואו. איך נבהלתי../images/Emo2.gif

אני גרה בראשון, ככה שאין כרגע חשש לטילים. בכל מקרה, לפני כמה דקות אני שמעתי מרחוק משהו כמו "אוווווווווווווווווווווו" חלש כזה. איך נבהלתי... האינסטינקט הבסיסי היה להסתכל מהחלון, ולא היה כלום. בטח זה היה צפירה של מכונית או משהו כזה. אבל איך שאני נבהלתי.. אם חס וחסה באמת היה נופל פה משהו- לא יודעת אם הייתי עומדת בזה... אין לי מושג איך תושבי הצפון מתמודדים עם זה יום-יום.

broken winges

New member
no internet for me :[

אין לי אינטרנט,אני כותבת מאצל אחותי...חד פעמי. בנות אני ממש מקווה שהכל בסדר איתכן,ותשמרו על עצמכם. :[
אני מתגעגעת אליכן :[ אופיר תהני בקפריסיןןןן!!!!!!! ויוליייייייייי מזל טוב בייבבבבבבבב :]

Stinki Winki

New member
מחר יום חמישי!!!!11

הוווו סופשבוע!! אני אוהבת את יום חמישי
יום חמישי זה אומר שלא רואים את הפרחות עד יום ראשון!!! זה אומר שיש רק עוד ארבעה ימי עבודה!!

BiDriL

New member
../images/Emo176.gifבוהו../images/Emo10.gif.

מחר עוזבים אתהמלון ונוסעים לאשדוד ;___; עוזבים את האינטרנט. סאשה תקראי את המסר PP: אוהבת

למעלה