BiDriL

New member
../images/Emo176.gifכפרע ../images/Emo23.gif

ניפגש מחר, אני אתקשר אליך
קניון הנגב פשוט ענק
[אה ומצאנו כבר...אנחנו נוסעים לחברים באשדוד |:]

Karin917

New member
...

חברה של אמא פה ביחד עם הילדים ומשעמם להם [זה בני עייש.. אין פה כלום!] אז אני צריכה לשעשע אותם והם משגעים אותי. חוץ מזה יש פה גם שיפוצים אז עכשיו כשהם לא פה לכמה שעות רציתי ללכת לישון קצת לפני השיעור אבל אני לא מצליחה להרדם. ואמא קנתה מלא אוכל טעים [ומשמין מאוד] וזה בערך כל מה שיש לאכול. אז אני גם משמינה
מי מתחלפת איתי ובאה לגור פה לכמה ימים?

BiDriL

New member
../images/Emo176.gifאני לא אתחלף,

אני אגר יחד איתך DDDDDDDDDDDDDDD: יש סיכוי שתוכלי להגיע לאשדוד אומשו? אני אשלח לך מסר עם הפלאפון שלי D:

../images/Emo47.gif ../images/Emo4.gif אתמול בלילה שוב התעוררתי

(כל יום הם מחליטים לעשות את זה בלילה =.=) לרעש האזעקה הנעימה שלנו =.= אומ... נפל צפת ובחיפה.. זה לא כל כך קרוב אלינו למה יש אזעקה =.= אם הם יגיעו לתל אביב אין טיפה לאטליה
חרא רציתי לצאת מכל המקום הזה זה מעצן שרואים שכל הרחוב ריק לשמוע חדשות עד 1בלילה כדי לראות איפה זה פגע וכו'... אוף

ב-26 לחודש ^.^ יאא

איזה כיף אם נהיה ביחד :0 *חולמת לי* אבל אם זה היה ב-26 לחודש (הטיסה שלך) אז גם את לא היית בטוחה שתטוסי

BiDriL

New member
../images/Emo176.gifאין מה לעשות, מלחמה../images/Emo10.gif../images/Emo23.gif

בלאט הלוואי שהייתי בבית, יש לי עוד יו בבאר שבע ואז קורבים...אעאעאע

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifאני כנראה טסה לקפריסין.

לשבועיים מהו כ_הO.O לפחות עד שהמלחמה תגמר ההורים שלי רוצים שאני ואחותי נהייה בטוחות. תשמרו על עצמכן, שמעתן אותי
אני אתגעגע מאוד
ו..אל תעשו את המפגש כשאני לא אהיה..בקשה;;

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifאני טסה יום חמי_י...

ל10 ימים. אני אתגעגע המוןהמוןהמוןהמון אוהבת הכי _י_;;33>>>

BiDriL

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo41.gifסאשה../images/Emo41.gifרוית../images/Emo41.gifמסרים../images/Emo41.gif

אעאעאע, בבאר שבע מתנהגים כמו שחיפה שיש קסמים בשדרות
[התדרדרתי, אני גונבת משפטים מאנשים בקניון שברחו מצפון....
] בכל מקרה, אני אוהבת אתם המון
ביום חמישי אני עוברת לקרובים באשדוד, ונראה כבר מה יהיה....אולי יהיה להם אינטרנט *________* אני מקווה שהכל יהיה בסדר עם כולכן. אוהבת

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gifאין בנאדם שיותר מאושר ממני

כרגע. פשוט אין. הוא מדהים, ואנחנו ביחד

Miss Naama

New member
[[[[: יוא.

מזל טוב, יקירה
מזל טוב לך 3> שרק תמשיכי להיות ככה מאושרת :)

behind the masc

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

מי לא הק_יבה לי? מי לא האמינה לי? אני לא אגיד אמרתי לך.. אבל.. אמרתי לך:O|סימןקריאה| יויווווו אני כלכך _מחה ב_בילך בייב. אני לא מאמינה _ה _ה..כל כך טוב|סימןקריאה| את יודעת.._ה נותן לי מן תקווה כ_אתי..לא יודעת:] אני ממ_ _מחה ב_בילך באמת..מגיע לךD: האא... הווו..אני בהלם עדיין
מ__ללל טובבב
אני לא רוצה להיות חטטנית[כן בטח.] אבל.. התנ_קתם? וו..ו..ומה הוא אמר.._אתם ביחד? איך _ה קרה? נונו..אני אני..אני לא חטטנית..=[ האא כוסיטD: מ_ל טוב לך. אוהבת3>

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gifאממ ../images/Emo9.gif

הוא אמר לי בשלב מסויים "תחייכי" אז עניתי לו, שלא כי אני מכוערת שאני מחייכת ואז התחיל מין ריב כזה של "לא נכון" "כן נכון" והתשובות התהפכו באמצע והתקרבנו אחד לשני, והתנשקנו. הוא מדהים. כל כך.

למעלה