../images/Emo90.gifרק רציתי לשתף אתכן
שבמקום להתרכז בכל הרע רע רע, מלחמה, נסראללה העומו וכ'ו לקחתי קצת יוזמה לידיים, כי היי, מכל דבר יכול לצאת משהו טוב וזה הגיע הפעם למקלט שלנו, למרות שהחדר שלי נהפך למחסן (המקלט אצלי בחדר, מחובר עם הדלת אני גרה במרתף) פשוט פרשתי במקלט שטיחים, שמתי כריות, ובזמן שהמשפחה באה לראות נשארנו שם שעתיים בערך, מרצון לחלוטין
אין לי כרגע תמונות, אבל אני יכולה לספר שהמקום נראה כל כך יותר טוב ומזמין ממקודם, במקום לרדת למקלט אפור ועצוב שרק מכניס ללחצים, הדבר הראשון שרואים על המקלט זה שלט שכתוב עליו "כאן גרים בכיף (מטורף!) משפחת ----" וזה כבר מעלה מין חיוך כזה ומוציא כמה גיחוכים שדי מרככים פשוט את האווירה המלחיצה
מה שכן יש לי תמונה שלו בינתיים, היא הקסדה שיצרתי שתלויה מהמנורה במקלט, ומזה בכלל כולם התפוצצו מצחוק (תמונה בהמשך) אז סתם אני ממליצה לקשט את המקלט ולהכניס קצת אור ואופטימיות, ואולי אפילו טייפ עם איזו מוסיקה דביקה של הסיקסטיז או סתם מוזיקת צ'יל אאוט, או מה שעולה לכן בראש
רק רציתי לשתף, כי לא הכל כזה נורא, ואנחנו כן נצא מזה, ותראו שהכל יהיה בסדר פשוט חשוב להסתכל על הצד החיובי, על חצי הכוס המלאה, ולראות את ההזדמנות שבקושי, במקום את הקושי שבהזדמנות. אני אוהבת את כולכן כל כך, תהיו חזקות