behind the masc

New member
האא בנותת הצילו אותי?

אין לי את האות _באה אחרי ר' ואת_את _באה אחרי ו'XD
אני אצל דודים _לי בת"א, א_ הכל בסדר=] אממ מי_י תהייה בת"א ממ_ ממ_ במקרה;;? מתי_הו ה_בוע?=[ אני לא רוצה להתקע כל היום בבית עם בן דודי הערסS: הו. אמ, אבא מביא לי 00 _קלDD: ואני בת"א|סימןקריאה|[גןף גם את _ה אין במקלדת הארורה ה_אתי-_-' כולן, הכל בסדר? אתן בטוחות?

באמבוק

New member
שמחה שטוב לך.

אבל מאיימים על ת"א.
ואני בחולון. אני רועדת מפחד. לאה, איך נשמעות האזעקות? =_= ויש אזעקות בלילה?

BiDriL

New member
../images/Emo176.gifכמו צפירה של יום זיכרון

רק יותר חזק.עולה ויורדת אם מפציצים בלילה תהיה צפירה

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifאותי ה בכלל לא מ_ע_ע@#$%^&*^#$

מקלדת ארורה.;; אין גם סימן קריאה;;

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gifרק רציתי לשתף אתכן

שבמקום להתרכז בכל הרע רע רע, מלחמה, נסראללה העומו וכ'ו לקחתי קצת יוזמה לידיים, כי היי, מכל דבר יכול לצאת משהו טוב וזה הגיע הפעם למקלט שלנו, למרות שהחדר שלי נהפך למחסן (המקלט אצלי בחדר, מחובר עם הדלת אני גרה במרתף) פשוט פרשתי במקלט שטיחים, שמתי כריות, ובזמן שהמשפחה באה לראות נשארנו שם שעתיים בערך, מרצון לחלוטין
אין לי כרגע תמונות, אבל אני יכולה לספר שהמקום נראה כל כך יותר טוב ומזמין ממקודם, במקום לרדת למקלט אפור ועצוב שרק מכניס ללחצים, הדבר הראשון שרואים על המקלט זה שלט שכתוב עליו "כאן גרים בכיף (מטורף!) משפחת ----" וזה כבר מעלה מין חיוך כזה ומוציא כמה גיחוכים שדי מרככים פשוט את האווירה המלחיצה
מה שכן יש לי תמונה שלו בינתיים, היא הקסדה שיצרתי שתלויה מהמנורה במקלט, ומזה בכלל כולם התפוצצו מצחוק (תמונה בהמשך) אז סתם אני ממליצה לקשט את המקלט ולהכניס קצת אור ואופטימיות, ואולי אפילו טייפ עם איזו מוסיקה דביקה של הסיקסטיז או סתם מוזיקת צ'יל אאוט, או מה שעולה לכן בראש
רק רציתי לשתף, כי לא הכל כזה נורא, ואנחנו כן נצא מזה, ותראו שהכל יהיה בסדר פשוט חשוב להסתכל על הצד החיובי, על חצי הכוס המלאה, ולראות את ההזדמנות שבקושי, במקום את הקושי שבהזדמנות. אני אוהבת את כולכן כל כך, תהיו חזקות

באמבוק

New member
קרעת אותי XDDD

הבעיה שלא מזמן כל המקלט הוצף בביוב וכמה שנים טובות לא היינו בו, זה ממ"ב - מרחב מוגן בנייני [XD] ואני אפילו לא רוצה לתאר לעצמי כמה שמטונף שמה. אמן, אני מקווה ואמשיך לקוות שלא יגיעו לפה טילים.

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gifאם יודיע לכם להתחיל לארגן

ולסדר מקלטים וכו', אז כדאי לכם לנקות את כל הג'יפה, כי סתם חבל לשבת בלכלוך ובביוב

לנו יש בעיה :p

הממ"ד הפך למחסן כלי מטבח של אמא, (שזה במדפים שיכולים ליפול ממש מהר =.=) קלסרים (שמלאים במתכונים ותאמינו לי זה הרבה =.=) וכו'. שאר המדפים שזה מד השני של הממד מלאים בדברים אחרים שלה =.= (עכשיו הממד בקושי יכול להכניס את כל המשפחה בתוכו =.=) יאי

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gif וול...

עכשיו אחיות שלי ירדו לשחק במקלט סתם ככה P: זה נהיה קצת מוזר.

ינקיפנק

New member
מי גרה בנתניה?

אני אולי באה לנתניה לקרובים מאוד רחוקים שלי, וחשבתי לקפוץ לביקורP:

אמ... מכוון שאין שעוו"ה

אני רוצה לנסות לעשות דולי לאחר זמן ^^ אני כבר יודעת מה לעשות וזה וזה רק חסר לי בייס. בייס שוכב/יושב כמו על כיסא ים או משהו אתן יודעות.... כן תודה למגיבה :D [
]

Damn it

New member
פורום יקר

אני מרגישה שאני כבר לא חלק מהקהילה הזו. הבנות הן לא אותן בנות, האווירה ממש לא אותה אווירה שגרמה לי להצטרף לפה. וחוץ מזה, אני מרגישה שב[כמעט]שלוש שנים האלו אני דוחסת את עצמי בכוח לפה. הייתה איזו חצי שנה שלא היה לי אינטרנט בכלל והרגשתי טוב. לא התגעגעתי לפורום [חוץ מלכמה וכמה אנשים]. ולצערי אני מרגישה שיש פה יותר מדי עוינות כלפי. אני מניחה שזו הודעת עזיבה. אבל בערך, כלומר לא לגמרי. מיצתי את התקופה שלי פה, ולהשאר זה כמו לטחון מים. חסר תועלת ובזבוז כרוני של זמן. [ובבקשה- אם אני לא מכירה אותך באופן אישי- אל תגיבי. אני שונאת תגובות מרחמים].

o0Invisible0o

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo10.gif

אני מבינה ומזדהה עם מה שכתבת..
אבל עצוב לי שאת עוזבת.
ממש. נו אוף. אני לא יודעת מה להגיב.

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gif חבל לי :\

אוף טוב, אם זה מה שאת מרגישה לנכון לעשות, את מוזמנת. שמרי נא על קשר במסנג'ר.

למעלה