אה?...מי?!?!?!פרטטטטטטטטים
B behind the masc New member 4/7/06 #51 ../images/Emo210.gifאני אדבר איתך באיסי... בהצלחה בהצגה!!11 33333>
ז זוהר נוגה New member 4/7/06 #54 די../images/Emo10.gif../images/Emo211.gif הנשיקה היחידה שלי הייתה עם לירון>< במאה נשיקות>< שיואו, לירון הוא חתיך(אומנם פחות מאחיו הלא גיי, טלם )אבל סיסי ברמותXD חנון ממושקף ושמן ניצח אותו במכותXD ועכשיו יש לא תספורת חצי בלונדינית וקוצנית. באופן הערסי שלי. ברור שאתה לא ערס, ברור
די../images/Emo10.gif../images/Emo211.gif הנשיקה היחידה שלי הייתה עם לירון>< במאה נשיקות>< שיואו, לירון הוא חתיך(אומנם פחות מאחיו הלא גיי, טלם )אבל סיסי ברמותXD חנון ממושקף ושמן ניצח אותו במכותXD ועכשיו יש לא תספורת חצי בלונדינית וקוצנית. באופן הערסי שלי. ברור שאתה לא ערס, ברור
F FOBgirl New member 5/7/06 #77 מייזל טוב וסימן טוב../images/Emo13.gif../images/Emo65.gif גמאני לא מזמן איך היה *נכון שזה מוזר? *
S shmeksit New member 5/7/06 #90 מזל טוב!! ../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif איך היה? P: אני רוצה פרטים! 3>
B behind the masc New member 6/7/06 #159 ../images/Emo210.gifתודה../images/Emo23.gif אבל לא יצא מזה כלום..אני סתם פתטית=[
B behind the masc New member 6/7/06 #162 ../images/Emo210.gifהו..זה די ארוך, ואני לא יודעת אם רצוי לכתוב פה..כי אין לי מושג מי נכנס וקורא פה:O אני כבר אדבר איתך במסנג'ר או משו=]
../images/Emo210.gifהו..זה די ארוך, ואני לא יודעת אם רצוי לכתוב פה..כי אין לי מושג מי נכנס וקורא פה:O אני כבר אדבר איתך במסנג'ר או משו=]
B broken winges New member 4/7/06 #50 אני לא מאמינה. אננני לא מאמינה היא חולה. היא חולההה. היא הורסת לנו את כל ההצגה. לא תהיה הצגה. אאאאאאאאאאאאאא
אני לא מאמינה. אננני לא מאמינה היא חולה. היא חולההה. היא הורסת לנו את כל ההצגה. לא תהיה הצגה. אאאאאאאאאאאאאא
M MorningGlory New member 4/7/06 #52 עזרה? אין שעווה למישהי יש את הבייס הזה של ILCK? היא סגרה את האתר או משהו?
B BiDriL New member 4/7/06 #63 ../images/Emo176.gifסורי שהברזתי לך ../images/Emo7.gif היוסר לי הלך קפוט אומשו ];; זו פעם 985479487578 שזה קורה. אני אבקש להתנחל ביוסר של אחי. זה מה שאני עושה עכשיו עד שיעיפו אותי.
../images/Emo176.gifסורי שהברזתי לך ../images/Emo7.gif היוסר לי הלך קפוט אומשו ];; זו פעם 985479487578 שזה קורה. אני אבקש להתנחל ביוסר של אחי. זה מה שאני עושה עכשיו עד שיעיפו אותי.
S shi66 New member 4/7/06 #59 ../images/Emo199.gif../images/Emo20.gif?שעווה ? -גפן פתחי ת'חלון:] נו בעיות שלכם אבל זה ד-ח-ו-ף ביוותר! 1 גפןןןןןןןן | אני חייבת את הכישרון שלך ואם אפשר גם את הפלטות שלך?
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gif?שעווה ? -גפן פתחי ת'חלון:] נו בעיות שלכם אבל זה ד-ח-ו-ף ביוותר! 1 גפןןןןןןןן | אני חייבת את הכישרון שלך ואם אפשר גם את הפלטות שלך?
ק קלמנטינה מצויה New member 4/7/06 #64 ../images/Emo214.gifחחח, יש לך מספיק משל עצמך.. הנה כמה פלטות שהכנתי פעם..