:)

Stinki Winki

New member
אממ

יש זוגות שאין לי איתם בעיה אבל יש כאלה שאני פשוט לא מבינה איך הם לא רואים כמה שזה רע לשניהם להיות ביחד למרות שהם חושבים שזה טוב. וכאלה אני לא אוהבת כי הם פשוט הורסים לעצמם. אני מדברת פה על איזה מקרה פרטי ואין לי כוח לפרט עליו

לא סובלת בנים חרמנים.

היה אמור לי להיות דייט, בסוף לא היה.. העברתי להיום.. עכשיו דיברתי איתו והוא ממש לא מוכן להתפשר איתי.. הוא רוצה יחסי מין על הפגישה הראשונה או כל דבר אחר שיספק אותו. ולא מתאים לו סתם לטייל או לדבר. אז אמרתי לא מתאים לי, ואני לא מוכנה לכזה יחס, אני לא *ונה/שרמוטה, שתבוא ותספק גברים. לא מתאים לי ולו לא מתאים לו שהוא ישאר לא מסופק. אז אמרתי לו עדיף לחתוך את זה כאן כי זה לא יתקדם לשום מקום, הוא אמר לי שאני מוותרת בקלות. התעצבנתי וכתבתי לו " ניפרד יפה, אני לא אוהבת יחס כזה וכדומה.." מחקתי אותו מהאייסי. וזהו.. ואני לא מצטערת ולא מתחרטת, יש לי את הזמן שלי ואת הרגע שאני ארגיש מוכנה. ולמי שתהתה אם אני בתולה אפשר להבין לבד שכן.

Stinki Winki

New member
לא כולם ככה, את יודעת.

נפלת על אחד דפוק. קורה. אני בטוחה שתמצאי יותר טובים ממנו

o0Invisible0o

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo122.gif אני המומה.../images/Emo3.gif

לא הייתי אפילו חושבת על לצאת איתו..אם היה לו תכנון בראש מתי כבר נשכב!
חוצפה!

באמת חוצפה..

שונאת כאלו..אני בעצמי לא יודעת למה שקלתי בכלל להפיגש איתו. {חשבתי שזאת מין חומה שהוא בונה מסביבו}.

InvisibleTouch

New member
וואו, אל תתני לא להיות תובעני אלייך

למעשה, הייתי אומרת לך לזרוק אותו אבל זו די החלטה שלך. בכל מקרה, הוא פשוט אמר לך: "אני רוצה שנזדיין על הפגישה הראשונה"? הוא אפילו ראה אותך לפני? אלוהים ישמור, הוא כזה פאתטי, ועלוב, ומטומטם. תאמיני לי אם זו הדרך שלו לקבל סקס, אוי. זה פשוט דוחה אותי. תזרקי אותו, בקיצור. יש בנים שווים, מבטיחה לך^^

זהו שהוא אפילו לא ראה אותי..

החליט שבא לו לשכב.. וגם לא היינו בכלל בקשר שהוא יתחיל לדבר על זה.. למרות הוא בטוח ימצא מישהי כמוהו, יש פה כמה בנות..
אני בטוחה שיש איפשהו את המכסה שלי..

Karin917

New member
מי שעושה בגרות באזרחות ביום ב',

יש חלקים שאתן מוותרות עליהם? אני לא מתכוונת למה שירד במיקוד אלא לנושאים [או חלקים מתוך נושאים] שאתן לא לומדות כי הסיכוי שישאלו על זה הוא קטן.

BiDriL

New member
../images/Emo176.gifחוק מרפי אומר:

מהחומר שלא תלמדי המבחן יורכבו השאלות. חוק מרפי אומר:חייב להתחבר למסנג'ר!

לא חשבתי על זה../images/Emo12.gif

האמת, למדתי את החומר הזה למגן ואת שתי היחידות הראשונות גם למבחן משווה לפני פסח, ככה שנראה לי שאני אקרא רק את הפרקים מהיחידה השלישית ואולי את העקרונות-זכויות, את השאר אני פחות או יותר יודעת. נראה לי שהגיע הזמן להתחיל ללמוד>< אני חושבת שלא כדאי לוותר על הרבה נושאים, תמיד יש סיכוי שישאלו. מה שכן, אפשר להסתפק בקריאה מרפרפת של הנושאים שאת פחות "אוהבת". לדעת עליהם שטחי ואם חייבים לענות עליהם במבחן, אפשר לאלתר
עדיף לא להסתכן, רק אם אין זמן, אבל יש. אפשר להספיק את כל החומר ביום אחד.

Karin917

New member
כן,אבל זה ממש משעמם..

בעיקר החלק שלישי. כשלמדתי למתכונת ויתרתי כמעט על כולו ולמזלי לא היו כמעט שאלות על זה. סיכמתי את ה-200 עמודים הראשונים ב-9 עמודים בלי לוותר כמעט על כלום [חוץ מ2-3 עמודים ראשונים]
יש כל כך הרבה דברים מיותרים.. את לומדת על המשהו בדתות המונתאיסתיות? על השסעים? בחלק השלישי על הממשלה [התפקידים שלה או משהו כזה]? ועל 6 הדרכים לקבלת אזרחות? ועל תהליך הסרת החסינות של חברי הכנסת? מצטערת על המליון שאלות..

הדתות ירד במיקוד../images/Emo2.gif

בחלק השלישי אני לא שולטת, אבל אני אקרא מהר. כנראה שיהיו שאלות, אבל בחלק של הידע, שזה חלק קטן ויש בו בחירה די גדולה, לא? בא לך לדבר בצ'אט?

Karin917

New member
לא נכון

אצלי מסומן שצריך ללמוד את עמודים 128, 156-157 בספר "להיות אזרחים בישראל". החלק השלישי כל כך לא מובן..

../images/Emo163.gifבנות...

אני רק רוצה שתדעו שאני עדיין כאן וקוראת את ההודעות
ואוף... איזה כיף לכן כולכן מסיימות עוד 3 ימים בערך או משהו לא? אנ יעוד 13 ימים -_-" יאי

למעלה