:)

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif../images/Emo23.gifיא שקסות../images/Emo23.gif

חיחי קארין זה בסדר. וסאפיר אני מתה עלייך ורקיע חולת דיסני שכמותך
תשיגי מחשב! איאי

Damn it

New member
Someone said PERFECT?

אמג היה כלכך יפה ומושלם וחתיכי בבריכה :]]]. לנועה יש בגד ים כלכך יפה
. אומייגד. אוקיי אתם קולטים שהוא החזיק אותי? היד שלו... מסביב לבטן שלי.. רררר... רררררר~!!!11 פאקינ רררר! ועכשיו אני די בטוחה. החברות אומרות שהוא אוהב אותי ואני *חושבת* גם אבל לוידעת P:. עוד מעט חופש גדול ואני חייבת להשיג את המסנג'ר שלו. אם אני אבקש מהחברות שלי הן ישאלו למה וכאלה ופדיחות... ואיך לגרום לו לשים לב אליי יותר?! HELP!?

help

אי אפשר לשנות כינוי בתפוז אנשים!
אני עדיין בהלם... שאלתי באיזה פורום ואמרו לי שאי אפשר לשנות כינוי, אבל אפשר לפתוח כינוי חדש באותה כתובת אימייל. אבל גם זה לא נכון
. כשיצאתי מההלם וניסיתי לפתוח משתמש חדש נכתב לי "כבר קיים משתמש בכתובת זו", [או משו כזה]. הקטע הוא, שאין לי כוח לפתוח כתובת אימייל חדשה כמו שאפשר לראות - התייאשתי
...

Winter Blue1

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

קיבלתי מחזור. וכל הערב כאבה לי הבטן. גם עכשיו כואבת לי. ואיה. ואיה. וזה באמת כל כך נורא? כי עכשיו כואבת לי ממש הבטן. ו... ו... הצילו?

Winter Blue1

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

קיבלתי מחזור. וכל הערב כאבה לי הבטן. גם עכשיו כואבת לי. ואיה. ואיה. וזה באמת כל כך נורא? כי עכשיו כואבת לי ממש הבטן. ו... ו... הצילו?

צומי!!! וכאלה^^../images/Emo96.gif

כמה שיותר אנשים יכנסו לקישור זה יורת טוב:p. זה כאילו סתם משחק נחמד כזה. יש לך חיה ואם הרבה אנשים רואים אותה היא מקבלת נקודות ואז בסוף היא סופרסטאאארר^^ http://www.zooreka.com/photo-114230.html

למעלה