משפחה לא בוחרים...
לעזאזל כבר עם כל הבית הזה! עם כל המצב הזה,עם כל הלחץ הזה. עם כל האווירה הזו, עם כל העצבים. עם כל הדמעות וכל החיים. לעזאזל. לעזאזל אחד גדול. סקרה בלו. סקסיו. כוסאוחתוכ. שיט. ואני עוד רציתי לא לקלל. נשבר לי מזה. ואיכשהו אני תמיד אשמה. מעיין לא עשתה את זה,מעיין אמרה את זה. אמא,למה מעיין לא עושה זה וזה?! נשבר לי. תרדו לי מהגב. יש לי מספיק צרות משלי. ואני יודעת שגם לכן יש צרות ואפילו יותר גדולות,אבל פשוט תרדו ממני. נשבר לי כבר מהצעקות. אני מודעת למצב. אני לא יכולה לעזור ואין לי מה להגיד. אבל לכם,מה אכפת? אתם לא מבינים?!גם בי זה פוגע. אז אני אנוכית. אתם יודעים מה? זובי! בא לי להיות אנוכית וכזו אני. אבל נשבר לי מכל זה. נמאס לי. מה לעשות?. אדם חכם פעם אמר, משפחה לא בוחרים.. -------------------------------- ולנושא אחר.. אני חושבת שאני אוהבת אותו. אבל זה ממש אידיוטי. יכול להיות שאני אוהבת אותו רק כי אוהב אותה? יכול להיות שאני אוהבת אותו רק כי הוא אולי היחיד מבין כמה שאני נהנת איתו? יכול להיות שאני אוהבת אותו רק כי אני מקנאה?או כי אני פשוט רוצה כל כך אהבה קרובה אלי? אבל מי אמר שאני בכלל אוהבת אותו?. זה בטח סתם. אבל איכשהו זה הרגיש קצת רע...לדעת שהוא לא ממש שם עליי. ומצד שני למה אני פשוט לא יכולה לשמוח בשבילם?. ואני עוד רציתי לאהוב. ביום ראשון מחזירים ספרים,תודה לאל זה נגמר. יש לי ממוצע 93 ואני מהמצטיינים השכבתיים אז אין לי מה לדאוג(בדקתי יותר נכון חיטטתי במסמכים של הרכזת.לא נורא..זה טוב לשבור חוקים מדי פעם..). לפחות זה. ביום חמישי(עוד שבוע.) אני בתל אביב. אני כל כך רוצה כבר מפגש. אני חושבת שזו הפעם הראשונה שאני צריכה מפגש. ואופיר אם יוצא לך לקרוא עד לפה,אני רוצה לבוא אליך כל כך אבל ה' כנראה שונא אותי :\. לא משנה. you do\me do you?but you dont. do you?but you wont. do you?are you crazy?! do you?but its hurt. do you?but you shouldnt. do you?how can you? do you?and you know it. do you?you do. you do!but i dont wanna! i just cant control my heart. so you do?i do. i do love him so bad. :[ אז חפרתי?. גם לי מגיע מדי פעם. :[[[[[