:)

broken winges

New member
משפחה לא בוחרים...

לעזאזל כבר עם כל הבית הזה! עם כל המצב הזה,עם כל הלחץ הזה. עם כל האווירה הזו, עם כל העצבים. עם כל הדמעות וכל החיים. לעזאזל. לעזאזל אחד גדול. סקרה בלו. סקסיו. כוסאוחתוכ. שיט. ואני עוד רציתי לא לקלל. נשבר לי מזה. ואיכשהו אני תמיד אשמה. מעיין לא עשתה את זה,מעיין אמרה את זה. אמא,למה מעיין לא עושה זה וזה?! נשבר לי. תרדו לי מהגב. יש לי מספיק צרות משלי. ואני יודעת שגם לכן יש צרות ואפילו יותר גדולות,אבל פשוט תרדו ממני. נשבר לי כבר מהצעקות. אני מודעת למצב. אני לא יכולה לעזור ואין לי מה להגיד. אבל לכם,מה אכפת? אתם לא מבינים?!גם בי זה פוגע. אז אני אנוכית. אתם יודעים מה? זובי! בא לי להיות אנוכית וכזו אני. אבל נשבר לי מכל זה. נמאס לי. מה לעשות?. אדם חכם פעם אמר, משפחה לא בוחרים.. -------------------------------- ולנושא אחר.. אני חושבת שאני אוהבת אותו. אבל זה ממש אידיוטי. יכול להיות שאני אוהבת אותו רק כי אוהב אותה? יכול להיות שאני אוהבת אותו רק כי הוא אולי היחיד מבין כמה שאני נהנת איתו? יכול להיות שאני אוהבת אותו רק כי אני מקנאה?או כי אני פשוט רוצה כל כך אהבה קרובה אלי? אבל מי אמר שאני בכלל אוהבת אותו?. זה בטח סתם. אבל איכשהו זה הרגיש קצת רע...לדעת שהוא לא ממש שם עליי. ומצד שני למה אני פשוט לא יכולה לשמוח בשבילם?. ואני עוד רציתי לאהוב. ביום ראשון מחזירים ספרים,תודה לאל זה נגמר. יש לי ממוצע 93 ואני מהמצטיינים השכבתיים אז אין לי מה לדאוג(בדקתי יותר נכון חיטטתי במסמכים של הרכזת.לא נורא..זה טוב לשבור חוקים מדי פעם..). לפחות זה. ביום חמישי(עוד שבוע.) אני בתל אביב. אני כל כך רוצה כבר מפגש. אני חושבת שזו הפעם הראשונה שאני צריכה מפגש. ואופיר אם יוצא לך לקרוא עד לפה,אני רוצה לבוא אליך כל כך אבל ה' כנראה שונא אותי :\. לא משנה. you do\me do you?but you dont. do you?but you wont. do you?are you crazy?! do you?but its hurt. do you?but you shouldnt. do you?how can you? do you?and you know it. do you?you do. you do!but i dont wanna! i just cant control my heart. so you do?i do. i do love him so bad. :[ אז חפרתי?. גם לי מגיע מדי פעם. :[[[[[

../images/Emo24.gif../images/Emo211.gif

הכל מסתדר בסוף, את תראי. ואני תמיד צודקת בעניינים האלה

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifהוו, מעייןן3333333>

קראתי הכל, פשוט תחזיקי מעמד, אני יודעת שזה קשה, תדברי עם אמא שלך על זה או עם אחותך...לפחו8ת תנסי. גם אצלי המצב לא כל כך טוב[בלשון המעטה] אז אני לא כל כך יודעת מה להגיד לך. בקשרא להוא, מי זה? ה זה שסיפרת עליו? הם חבריםO_O מה? נעבדתי, בכל מקרה דברי איתי על זה=] ואת, את באה אלי! כן אבל באה;_; אוף למה את לא בעזריאלי ב25;_________________;? כל הכבוד על הממוצע
אממ..בכל זאת דברי איתי וסבפרי לי הכל הכל, אוקיי? אוהבת המון המון המון המון33333333333333333> תחזיקי מעמד.

אני ממליצה על השירים של

אפרת בן צור
{שירים יפים..הקול לא מתאים לכולם אבל יש לה קול נהדר}

fat luey

New member
קניתי בגד ים ליוםבריכה.

חום כזה יפה עם פרחים בטורכיז. לא טנקיני, וזה טוב שהרשתי לעצמי לקנות כזה- כי השתדלתי לאחרונה וכאלה. הנה תמונה שלו כפרעליו. ויום בריכה ביום ראשון, ואז שני, וזהו. סיימתי כתה ח'. ואני זוכרת שבתחילת השנה דיברתי עם אמא על איזה מגמה אני רוצה להיות, ואמרתי "לא יודעת, יש עוד המון זמן. שנתיים זה המוווןן זמן." אבל זהו, יש רק עוד שנה. [אתן חמודות
. משום מה הרגשתי צורך עז להגיד את זה.
]

Winter Blue1

New member
גם לנו יש יוםבריכה

ביום שני. בגלי השרון. כמה חרא. הוו מתי לאלון יש? את באלון נכון?

fat luey

New member
יאנה?../images/Emo12.gif

אני לא מזהה אותך בלי הרדיו ג'ו. [אם זאת לא יאנה יצאתי נעל.]

fat luey

New member
כן, אני באלון.

[תגידי תודה שאת בבר לב.] לט'תים היה היום, לז'ינקים אין לי מושג ולנו ביום ראשון. וזה בקאנטרי. ^^ שנה שעברה עשו לנו בגלי השרון- זה לא היה כ"כ נורא האמת.

Winter Blue1

New member
עושים לכם בקאנטרי?!

כיף לכם. לנו יש יום בריכה בגלי השרון עם הח'תים. הוו יהיה כיף

fat luey

New member
אני מניחה שלנו עושים בקאנטרי,

כי אתם תפסתם את גלי השרון.

Winter Blue1

New member
שלנו בכלל ביום שני.

של שז"ר מחר [יום שישי, כמה תקוע] אני מניחה ששרת היה היום או משהו. או שיהיה לה בראשון בגלי השרון

למעלה