בהצלחה
B BiDriL New member 28/5/06 #45 ../images/Emo176.gifאני.לא.כבסה.]; [טוב אני כבסה בשביל אופיר אבל לא בשבילך]]];]
ז זוהר נוגה New member 28/5/06 #56 איכס../images/Emo211.gif 1. מבחן בלשון. 2. מבחן בהיסטוריה. זוהר לפגוש את ההוא מחרתיים. מישהי יכולה להכין לי לוגו?
איכס../images/Emo211.gif 1. מבחן בלשון. 2. מבחן בהיסטוריה. זוהר לפגוש את ההוא מחרתיים. מישהי יכולה להכין לי לוגו?
ה המפלוץ קריימר New member 29/5/06 #58 יוהוווווווו../images/Emo3.gif קיבלתי את התוצאות של הפסיכומטרי, יש לי 700^^ ועוד למדתי לבד, בלי קורס>< אני לא אצטרך לעשות פסיכומטרי נוסף^^ אין לי מושג למה אני כותבת את זה אולי בגלל שאני שמחה
יוהוווווווו../images/Emo3.gif קיבלתי את התוצאות של הפסיכומטרי, יש לי 700^^ ועוד למדתי לבד, בלי קורס>< אני לא אצטרך לעשות פסיכומטרי נוסף^^ אין לי מושג למה אני כותבת את זה אולי בגלל שאני שמחה
ז זוהר נוגה New member 29/5/06 #61 ../images/Emo2.gif../images/Emo211.gif מילא כוסיט, מילא אמנית מחוננת, אבל גם גאונה?! סתם, אני מתרגשת בשבילך
../images/Emo2.gif../images/Emo211.gif מילא כוסיט, מילא אמנית מחוננת, אבל גם גאונה?! סתם, אני מתרגשת בשבילך
B behind the masc New member 29/5/06 #63 ../images/Emo210.gif../images/Emo2.gif ואוו! מזל טוב../images/Emo23.gif~~;11 עאעא רקיע! זה שווה את כל המאמץ, אני גאה בך הו, מוכשרת, חכמה, יצירתית^^, חברותית, מקסימה, יפה, נחמדה, סגדייה מה עוד;; מזל טוב, המון מזל טוב !!11
../images/Emo210.gif../images/Emo2.gif ואוו! מזל טוב../images/Emo23.gif~~;11 עאעא רקיע! זה שווה את כל המאמץ, אני גאה בך הו, מוכשרת, חכמה, יצירתית^^, חברותית, מקסימה, יפה, נחמדה, סגדייה מה עוד;; מזל טוב, המון מזל טוב !!11
W Wandering Star New member 29/5/06 #64 הקוספליי הטוב בעולם, באמאשלי זהו את ההבדלים- פיי ולנטיין מקאובוי ביבופ
ה המפלוץ קריימר New member 29/5/06 #75 אחלה קוספליי../images/Emo6.gif הוא רק קצת יותר שעיר ממנה, זה הכל
G GalGul000 New member 29/5/06 #67 לבד לי. לבדלבדלבדלבד. אפילו כשאני מוקפת באנשים שאוהבים אותי. הכל כל כך בודד.
ז זוהר נוגה New member 29/5/06 #68 הוא מפחיד אותי../images/Emo10.gif../images/Emo211.gif ידיד מהכיתה שלי מסתכל עליי כל הזמן. ולא במבט של "את מוזרה", אלא במחיוך כזה. זה מפחיד טוב, לפחות הוא מאגניב(לא אחד מקובל, כזה ששומע מטאל וכאלה).
הוא מפחיד אותי../images/Emo10.gif../images/Emo211.gif ידיד מהכיתה שלי מסתכל עליי כל הזמן. ולא במבט של "את מוזרה", אלא במחיוך כזה. זה מפחיד טוב, לפחות הוא מאגניב(לא אחד מקובל, כזה ששומע מטאל וכאלה).