TEENAGER1

New member
../images/Emo32.gif

אמ אני מצטערת שאני מזניחה אתכן ואני ממש לא בסדר ורע לי עם זה
ואני קצת מרגישה לא קשורה ומוזר לי ואה. זהו. יהיה טוב. אני נוסעת ליומיים, אתגעגע. אוהבת תמיד

lady blak

New member
ראשונה../images/Emo199.gif../images/Emo220.gif

אני סופסוף אוהבת מישהו חדש

נׁעה

New member
רגע,

מה אומרים? תתחדשי? בהצלחה? מזל טוב? ובכן, מה שזה לא יהיה, ראי זאת כנאמר

יהו, ראשונה.

שום מנהלת לא נוטשת, אתן רק הולכות קצת. XD אז, מה קורה? מתגעגעות לחופש? [:'(] מסקנה לחיים >> נחשונית זה מקום נחמד. וד"א - אני אוהבת קרוסלות. למי שיש בעיה, שישמור אותה לעצמו =P

../images/Emo24.gif]:../images/Emo221.gif../images/Emo203.gif

לא נורא, תמיד יש עוד אחד:) חוץ מזה, זה בטח בגלל הלחץ. אני באמת מבינה קטעים כאלה, כי אני גרועה במצבי לחץ, ובגלל זה אני שונאת מבחנים, הם לא מראים את היכולת האמיתית שלי. ואת גם יכולה ללמוד מהטעיות השטויות שעשית הפעם, ולא לעשות אותן פעם באה. אני בטוחה שתצליחי
:) אה, ואם זה מעודד, אני מכירה מישהו שעשה את זה ב-8 טסטים, או יותר...>< הפסקתי לספור באמצע.

Stinki Winki

New member
../images/Emo24.gif

זה ממש ממש לא נורא... יש כאלה שעוברים בטסט השלישי, כמעט ואין כאלה שבראשון... זה טעויות כ"כ קטנוניות... עכשיו תוכלי ללמוד לא לעשות את הטעויות האלה בטסט הבא.^^

DaRk ShinES

New member
חח שטויות, תאמיני לי למרות שכמה

שזה מבאס(כל כך
) אחרי זה למרות שזה לא נשמע מעודד זה כזזזזה לא משנה איזה טסט עברת, העיקר שעברת. אמנם זה לוקח זמן וכסף אבל זה באמת שטויות
אני אישית עברתי טסט שלישי וכמה שזה מבאס מחינה כספית שכחתי כבר מזה לגמרי עם כמה שזה ביאס אותי(והמון)... תאמיני לי אפחד שעולה איתך לאוטו 15 דקות לא יודע אם יודעת לנהוג או לא

Karin917

New member
סוף סוף היא הודתה.../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif

אמא שלי רוצה כלב. מאז ומתמיד רציתי כלב/חתול/צ'ינצ'ילה אבל תמיד היו לה תירוצים ובסוף קיבלתי אוגר
. היום היא אמרה שאנחנו ניקח כלב אחרי שדודים שלי יסיימו את השיפוצים [סוף אוגוסט בערך] והציבה לי עוד כל מיני תנאים... אבל זה לא משנה. חיכיתי כל כ"כ הרבה זמן שעוד כמה חודשים לא ישנו כלום. אני מקווה שהיא לא תשנה את דעתה ושאני אוכל לשכנע אותה שאין קשר בין השיפוצים לבין אימוץ כלב ונוכל להקדים את זה לתחילת החופש.

למעלה