מי שבאה לרוק"צ ראשון- שלחו מסר^^
ח חביבה פלוססס New member 30/4/06 #2 אני רוצה להחליף ניק. ל- invisible touch. כדאי? [זה יעשה בלאגן בתפוז וכאלה עם הניהול?]
T tamaguchi girl New member 30/4/06 #7 ../images/Emo89.gifלא, אני כבר רגילה לחביבה ../images/Emo3.gif למרות שהניק החדש גם יפה ^^ [ובקשר לניהול לא נראה לי, פשוט תדברי איתם ותגידי שאת רוצה משתמש חדש בניק שונה ]
../images/Emo89.gifלא, אני כבר רגילה לחביבה ../images/Emo3.gif למרות שהניק החדש גם יפה ^^ [ובקשר לניהול לא נראה לי, פשוט תדברי איתם ותגידי שאת רוצה משתמש חדש בניק שונה ]
G GalGul000 New member 30/4/06 #19 חח אבל את כזאת חביבה פלוססס! למה הכינוי הזה אגב? [אני זוכרת שהסברת פעם. אבל שכחתי ]
ש שושה היפיופה New member 30/4/06 #22 ../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifלאאא:0 :[ זה כזה את למרות שהכינוי השני גם יפה^^ אבל אבל.. אוח, אם תחיליפי כינוי אני לא אזכור, ואז אני לא אבין מי זאת המנהלת הזאת, או איך איילת פתאום מנהלת :[
../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifלאאא:0 :[ זה כזה את למרות שהכינוי השני גם יפה^^ אבל אבל.. אוח, אם תחיליפי כינוי אני לא אזכור, ואז אני לא אבין מי זאת המנהלת הזאת, או איך איילת פתאום מנהלת :[
י ינקיפנק New member 30/4/06 #6 עזרההההה!!!! נכון הגור שנולד לכלבלבתי הנאווה? אז זו גורה. וזה אומר שיש לי 2 כלבים!!!! רק אין לנו מושג איך לקרוא לה.. תציעו שמות מצחיקים כאלה, כמו במבה וזה, לא רגילים, רגיל זה משעמם.. טנקסD:
עזרההההה!!!! נכון הגור שנולד לכלבלבתי הנאווה? אז זו גורה. וזה אומר שיש לי 2 כלבים!!!! רק אין לנו מושג איך לקרוא לה.. תציעו שמות מצחיקים כאלה, כמו במבה וזה, לא רגילים, רגיל זה משעמם.. טנקסD:
L lady blak New member 30/4/06 #8 ^.^../images/Emo199.gif../images/Emo220.gif תקאי להם ברוך וברכה ככה קוראים לגורים שלי... למרות שיש גמאימא ואבא
^.^../images/Emo199.gif../images/Emo220.gif תקאי להם ברוך וברכה ככה קוראים לגורים שלי... למרות שיש גמאימא ואבא
L lady blak New member 30/4/06 #9 שחכתי ת'דולי../images/Emo10.gif../images/Emo199.gif|../images/Emo220.gif../images/Emo122.gif איזה נעלים איזה רשת אכזור בייס נ"ל... ._.
שחכתי ת'דולי../images/Emo10.gif../images/Emo199.gif|../images/Emo220.gif../images/Emo122.gif איזה נעלים איזה רשת אכזור בייס נ"ל... ._.
L lady blak New member 30/4/06 #10 אופס...../images/Emo199.gif../images/Emo220.gif התבלבלתי ביןהאוףלשדח"ם ו על ההצפה
S shi66 New member 30/4/06 #18 ../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifצ'יפס-ככה רציתי לקרוא לאוגר +שלי או.. בונייייייייייייייי בוני בונבוני . או.. לאפהההה חחח סתם
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifצ'יפס-ככה רציתי לקרוא לאוגר +שלי או.. בונייייייייייייייי בוני בונבוני . או.. לאפהההה חחח סתם