חודשחודשחודשחודש!../images/Emo23.gif../images/Emo221.gif../images/Emo203.gif

אהמ. כן. אנחנו חודששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111:]]
[נו. אני והוא חברים כבר חודש
] יואו. אני כזאת מתלהבת. אני מתלהבת מזה סתם.
לא נוראDD: אזאזאז לא הלכתי למחוננים, ובמקום זה באתי לבי"ס, בשביל לראות אותוP: הוא חשב שאני הולכת לשוגי אחרי בי"ס, אבל הפתעתי אותו ובאתי לבי"ס, במיוחד בשבילו!!!!!!111~~!!!!!!111
P: כפרעלייP: ובאתי מוקדם עם רואי [:)] וכזה שמתי לו מלא שוקולדים וסכריות במקום, וכזאת מעטפה עם ברכה, שכתוב על המעטפה את השם שלו באנגלית, כזה יפה, עם לבבות. אההה!!!!11 וציור כזה, של ילדה מנשקת בן. *בורחת* |מתה| המ. כן. נווווו, אבל הוא אהב אתזה!!!!11 את הכלP: ונופר הגאונה סיפרה למחנכת עלינו
איך שהתביישתי ממנה אח"כ! ועוד היה מבחן.. רק שלא תספר לאמא שלי, היא עוד לא יודעת [אבל נראה לי שהיא חושדת]. יומטוב
:]]
:)))))

lady blak

New member
טלמ../images/Emo35.gif../images/Emo199.gif../images/Emo220.gif

האם את טלמ
האם את בת 12
*מתחקרתכלבוטק*

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifהאעא!../images/Emo2.gif מזל"ט

איזה מתוקה את
אז אממ מה עשיתם היום? ומה הוא הביא לך? ונו מזל טוב לחודשD: אני כל כך שמחה בשבילךD: |שמחהבשמחתך| לאב יו333>

Karin917

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifדולי לצביעה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo176.gif

+
אין לוח אז שרשרתי לפה. טלי עזבה את הפורום ומאי... אני לא יודעת מה איתה אבל שבוע שעבר היה תור אחת מהן והיא לא פתחה את הפינה. שאני אפתח היום או שמישהי אחרת רוצה? ובכלל, מה הוחלט? כל פעם מישהי אחרת תפתח?

ממ..אני עדיין כאן..פשוט לא רושמת..

עכשיו כן.. בעיקרון זה היה שאת ביום חמישי ומאי ביום ראשון... אבל אני יכולה לפתוח עם את רוצה.. למרות שאת עושה הכי יפה.. אולי פעם אחת בשבוע זה מספיק... אז את תפתחי..מתי שבאלך=]

behind the masc

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo176.gifהיי כולןD:

התגעגעתי
נממ... חברה שלי רוצה לתפור משפט על חולצה ורודה-אדומה חלקה, יש לכן רעיונות למשפטים מצחיקים/יפים/נחמדים משו><" תודה מראש=)

אממ../images/Emo96.gif

"stop reading from my chest" או כל מיני דברים מגניבים כאלה כמו "אני עם טיפשה( באנגלית כמובן, עם חץ גדול הצידה)" אממ יש מלא אתרים עם כאלה משפטים מגניבים:פ.

אני צריכה אחת כזאת../images/Emo211.gif

או אחת שכתוב עליה "They are not my face". זה לא נחמד לקלוט שאנשים מדברים חצי אליך וחצי אל החזה שלך
ויש כאלה שגם עושים את עצמם דיסלקטים שצריכים אצבע כדי לקרוא. כן, יש. באמת

Mrs Johnny depp

New member
../images/Emo42.gif

גם אני התגעגעתי אלייך
נמ, לחברה שלי עשו חולצה ליום הולדת שהיה כתוב עליה Smile if you waana sleep with me (תחייך אם אתה רוצה לשכב איתי] וכשראיתי את זה חייכתי
סתם כי זה היה מצחיק ואז קלטתי
יש גם את You're not dreaming, I'm realy that hot או משהו כזה
I see dumb people Normal people scare me אפשר לשים כזה סמיילי ולכתוב I hate you so bad ממממ...הכל באנגלית סורי נו בעברית זה נשמע גרוע ><

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifטנקיו^^../images/Emo23.gif

חברה שלי תקועה על איז או.קיי תו בי אה גיי. אהבתי את המשפטים=)

fat luey

New member
חהחה אהבתי את הראשון../images/Emo6.gif

אם הייתי רואה אותו על חולצה של מישהו\מישהי הייתי מחייכת בטוח.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo122.gif

אה. אמ ולי יש חולצה עם הדפס why be normal..אבל אם היא תעשה את זה, זה כבר לא יהיה מיוחד.
אז תשכחי ממה שאמרתי לך.

למעלה