Blade Of Fire

New member
לא להכליל

לא תקפו.. זה תקף, זה אני ואני רוצה את הזכויות להיות מרושע אליה

inbal287

New member
כי כמו שעידן הסביר,

יש דרכים לפרסם דברים, ולמי שלא מתאים איך שזה נעשה כאן אז שלא יפרסם כאן או שלא יכתוב כאן או שאני לא יודעת מה. יש חוקים, תכבדו אותם. יש לי חיים חוץ מלשרשר את ההודעות שלכם כל חמש שניות ולכתוב לכם "תעברו לאוף". אחרי ארבעה חודשים שאתם כותבים כאן אתם כבר צריכים לדעת את זה. ואם משהו לא ברור תחפשו בתקנון או תבואו לשאול אותי. עוד לא קרה שלא עניתי למישהו. ומי שלא כותב בפורום? שיהיה מנומס וינצל"ש או יחפש שרשור אוף, כי אחרת זאת פשוט חוצפה ואני לא צריכה להסביר לו למה אני מוחקת את ההודעה שלו, אני פשוט מוחקת. מפריע לי הבלאגן בעיניים מה לעשות, במיוחד כזה שלא קשור לנושא הפורום. ותודה על המחמאה
.

inbal287

New member
ואמ, הבטחה שלי,

היא לא טרחה לבדוק אם יש שרשור אוף בעמוד. והיה [עכשיו הוא כבר נדחק לעמוד השני], אבל עובדה שאת ההודעה שלה היא לא שרשרה לשם.

Blade Of Fire

New member
התנפלות? חה!

זו התנפלות בשבילך? טוב שלא ראית אותי מתנפל על טרולים
היא שאלה למה למחוק-הסברתי:) אניוואי-זה שהיא שמה את זה באוף-זה לא מכפר על זה בשיט... דברים כאלו צריכים או לנצל"ש להודעות של תפוז, או לנצל"ש הודעות אוף קיימות או לבקש את אישור המנהל\ת. ואם היית מנהלת היית מבינה מה זה קומונה שהכי לא קשורה לפורום שלך פתאום נהיית הודעה ראשונה, ובלי אישור בכלל. בדיוק בשביל דברים כאלו ישנו תקנון פורום, צריך לקרוא אותו ולכן הוא שם.

Blade Of Fire

New member
היה מעולה...

להתרחק מכל הלחץ בתקופה האחרונה:) בואי לאייסי... משעמם לי

inbal287

New member
מה שעידן אמר

בנוסף, זה הפורום שלי. ואני לא מרשה בו פרסום קומונות. מה לעשות, ככה החוקים בפורום הזה. ועוד מילא זה היה דבר שקשור לנושא הפורום! ומילא אם זה לא היה מלא באייקונים הטיפשיים האלה שעושים כאב ראש.

ilona4ka

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חוחוחו מזה שחקן של טלנובלה? איזה מושי מושלאם!!!!11111!!!1111.... נו באמת? מה הטעם לפרסם פה כאלו שטויות? לכי לפורום של פוקימון או משו ותפרסמי שמה

inbal287

New member
../images/Emo32.gif

תראו איזה נחמדה אני... בגלל שהגיבו מלא להודעה הזאת, היא נשארת! וכולנו נוכל לגלוש בקומונה של המושי מושלם הזה אעעע
!!!!111 [אני יותר מדי נחמדה לפעמים
] טוב יאללה, שרשרו לכן את כל ההודעות הלא קשורות.

ענבלירוןןןן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

ישש לךך טעעם כ"ככ משובחח בגבררים

mor224

New member
כנסו- לא קשור לHIM

יש פה מישהו שמתכוון ללכת לרוק עצמאות???

danduuu

New member
לא נראה לי../images/Emo4.gif

זה ממש יקר וגם חצי מההופעות באות אלינו לקריה אז זה לא כזה משנה לי

למעלה