../images/Emo32.gif../images/Emo206.gifבבקשה../images/Emo70.gif../images/Emo89.gif../images/Emo90.gif

אתם מוזמנים לקומונה של הבנאדם הכי מושלם בעולם
דריק ג'יימס
הוא מוכר לנו כדמות של סנטוס הפריק מרבלדה
והוא פשוט שווה את זה, *אומרת לכם, תסמכו עליי*
מקווה לראות אותם נכנסים ופעילים בקומונה [החדשה וטרייה] שלי
קישור לכניסה:
http://www.tapuz.co.il/communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=18604 שלכם
יובל המנהלת

inbal287

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אל תדאגו, זה ימחק שיהיה לי כוח. אז אל תנצל"שו, חבל על ההודעות שלכם.

תודה רבה לך באמת.../images/Emo89.gif../images/Emo90.gif

את לא יכולה לנצל"ש אותי
חייב למחוק
מה קרה כואב לך שאנשים מפרסמים קומונות חדשות שפתחו
אני כולה רוצה שיבואו עוד ילדים להכיר שחקן חדש, מה רע בזה

Blade Of Fire

New member
שקומונה כזאת

מיועדת למיינסטרים ולפורומי טלוויזיה שונים ולא לפורום להקת מטאל? "הוא מוכר לנו כדמות של סנטוס הפריק מרבלדה" מוכר למי לעזאזל? מה זה רבלדה בכלל?! וזה שהוא שומע פאנק לא אומר שהוא "פריק". תכווני את הפירסומים שלך לפורומים הנכונים, אחרי זה נדבר על מחיקה או לא... (מוגש מטעם מועצת המנהלים שנמאס להם מפירסומים לא קשורים)

לא נכון../images/Emo70.gif

הואא לובשש אוללסטרר ושומעע פאנקק - רוקק תראאאה איזזה פרייק

danduuu

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחח עידן וענבלירון הרגתם אותי! אתם צודקים ב-100%! ובאמת מי מכיר אותו בכלל?וההודעה הזאת הייתה מוגזמת ביותר..אם כבר רשמת משהו היית צריכה לשים רק אוף בכותרת ולרשום נפתחה קומונה לככה וככה וקישור לא יותר מזה!!

milkshakit

New member
מה הקשר? ../images/Emo12.gif../images/Emo189.gif

האמת עם כל הכבוד, ממש לא הבנתי למה התנפלתם עליה
היא סך הכל פירסמה קומונה, ממתי פירסום הקומונות והפורומים צריך להיות קשור לפורום? וחוץ מזה, הייתי מבינה אם היא לא שמה OFF, אבל היא לפחות טרחה לשים, זה כבר משהו. זה שהיא כתבה עוד קצת על השחקן זה כדי שיבואו.. אני לא רואה משהו מזיק בזה. אז ממש לא הבנתי על מה כל ההתנפלות

inbal287

New member
כל מנהל מחליט אם מתאים לו פירסום

של קומונות ופורומים אחרים בפורום שלו. במקרה של פורומים בד"כ המנהלים מבקשים אישור קודם, במקרה של קומונות אנשים נוהגים להציף. אם הקומונה הייתה לפחות פונה לקהל של גולשים כמו שיש בפורום זה עוד היה בסדר, אבל הרי ברור לכולם שאין קשר בין הקומונה שלה לפורום שלנו, אין קשר בין התכנים ואין כלום... מי בכלל מכיר אותו?
אבל ראית שלא מחקתי בסוף ושרשרתי לאוף, ולא הייתי חייבת.

milkshakit

New member
אני מכירה ../images/Emo3.gif../images/Emo189.gif

ואם היא הייתה מנצלשת לאוף זה לא היה משנה?

מה הא בסך הכל עשתה?!

היא רק פירסמה את הקומונה שלה ואפילו שמה OFF ופירטה קצת עליו...אז אני ממש לא מבינה על מה ההתנפלות.. וחוץ מזה היא לא מכירה את החוקים בפורום הזה אז מאיפה לה שאי אפשר לשים פה הודעה כזאת אני חושבת שגם אם חשבתם שהיא לא הייתה בסדר הייתם צריכים להגיד לה את זה בצורה יפה ולא להתנפל עליה

inbal287

New member
אז שתשאל

אני לא מתכוונת להמשיך להתווכח על דרך הניהול שלי על גבי הפורום. יש לכם תלונות? פנו במסרים.

milkshakit

New member
אני לא רוצה להתווכח איתך ../images/Emo10.gif../images/Emo189.gif

לדעתי את מנהלת מצויינת. אם נשמעתי תוקפנית אז אני מצטערת

אני גם חושבת שאת מנהלת מעולה

ואין לי שום כוונה לריב איתך אבל בכל זאת היא רק רצתה לפרסם את הקומונה שלה וישר תקפו אותה

למעלה