אררר
אין לי כוח, לכלום. ויש לי עוד שני פרקים בעבודה מזדיינת באנגלית, אז מה אם הם קצרים? אין לי כוח לעשות אותם. אין לי. אחרי יום שלם בטכניון שלא שתיתי כלום חוץ מפחית ספרייט והתייבשתי כמו מטורפת ואז גם הייתה לי סחרחורת מטורפת כי היינו ליד כל מיני גזים ונו היה כזה מגעיל והרגשתי שם כל כך לבד כי אני לא מתחברת לילדים האלה, מהמרכז למידה, אני פשוט לא. הם מגעילים והם דוחים והם סנובים ואיכס. ואז חסרתי ברבע לארבע ובחמש וחצי הלכתי לשיעור מתמטיקה של שעה וחצי ואחר כך שיעור כימיה של שעה וחצי. ויופי עכשיו העמסתי לעצמי עוד תגבורים של שש שעות מתמטיקה בשבוע וזה לא נגמר בזה, אני אצטרך לקבוע לי גם תגבורים באנגלית ובלשון ובכימיה ויופי טופי עכשיו אני אהרוג את עצמי ואני לסוף השנה מפוררת ליותר חתיכות ממה שהייתי בחודש שעבר וזה כזה איכסה ואני רק אבכה כל היום מכל דבר קטן כי לא יהיה לי כוח לעמוד ולהתמודד עם זה וזה יהיה הפיתרון שלי. בדיוק מה שאני צריכה. (אם מישהו יהרוג אותי, אני עדיין אצטרך לעבור את כל זה?) אני לא מרגישה לא אוהבת אותך יותר, זה רק פוגע בי. סעמק. ונו כולם מרגישים רע וזה כזה איכסה. תאחלו לי בהצלחה במבחן בכימיה מחר? בבקשה? אני אגיד לה שהמדפסת התקלקלה והבאתי את זה לחברה שתדפיס לי. כן. ומחר יש לי יום חופשי (איך זה קרה? יום בלי כלום? בטח יקראו לי לקן או משהו) ואני אשלים את הכל. והמבחן הזה של ה59 שהשקעתי בו ת'תחת שלי לא עזר. די, תעשה שהכל ייפסק. נמאס.