.

shooroo

New member
../images/Emo45.gif

ואוף, נו, חיבוק אני מקווה שיהיה בסדר ואת מדהימה נו.

yaeloolik

New member
את כזאת מדהימה../images/Emo201.gif

באמת. וכ"כ יפה מצידך כל מה שעשית. זה רק גורם לנו להבין עד כמה את מושלמת. את אחד האנשים הכי פחות אנוכיים שהכרתי בחיי. אני מקווה שהכל יהיה בסדר:[. החלמה מהירה..

"מחוננים הם כמו פטריות"../images/Emo211.gif

"הם מציצים פתאום אחרי הגשם. רק בלי החלק של הגשם." הייתה היום הרצאה לאלו שרוצים להיות בנגיד במסלול מחוננים. התיישבנו ליד לי(כן, זה בן, ואין לי כח לשמות בדויים). פתאום ראינו את-לא, זה לא יכול להיות*O*-עומר! הוא כל הזמן טען שהוא לא יעשה את המבחן! *O* אז דיברנו קצת, והוא עשה סימן של טלפון(זה נראה כמו הצדפת-שפורפרת מבובספוג, אבל לא נורא)ויש לי תירוץ מצוין להתקשר! יאי! תגיבו, פרוצות

Karin917

New member
תאחלו לברכה../images/Emo23.gif בהצלחה.../images/Emo210.gif

ושתדע שלמרות הכל [הבגידה, ההלשנה, השקרים..] אנחנו אוהבות אותה. [יש לה בגרות מחר..]

../images/Emo221.gif המון המון המון בהצלחה ../images/Emo23.gif

ואל תקשיבי לקארין את לא מלשינה ולא בוגדת ולא שקרנית

niritut

New member
אררר

אין לי כוח, לכלום. ויש לי עוד שני פרקים בעבודה מזדיינת באנגלית, אז מה אם הם קצרים? אין לי כוח לעשות אותם. אין לי. אחרי יום שלם בטכניון שלא שתיתי כלום חוץ מפחית ספרייט והתייבשתי כמו מטורפת ואז גם הייתה לי סחרחורת מטורפת כי היינו ליד כל מיני גזים ונו היה כזה מגעיל והרגשתי שם כל כך לבד כי אני לא מתחברת לילדים האלה, מהמרכז למידה, אני פשוט לא. הם מגעילים והם דוחים והם סנובים ואיכס. ואז חסרתי ברבע לארבע ובחמש וחצי הלכתי לשיעור מתמטיקה של שעה וחצי ואחר כך שיעור כימיה של שעה וחצי. ויופי עכשיו העמסתי לעצמי עוד תגבורים של שש שעות מתמטיקה בשבוע וזה לא נגמר בזה, אני אצטרך לקבוע לי גם תגבורים באנגלית ובלשון ובכימיה ויופי טופי עכשיו אני אהרוג את עצמי ואני לסוף השנה מפוררת ליותר חתיכות ממה שהייתי בחודש שעבר וזה כזה איכסה ואני רק אבכה כל היום מכל דבר קטן כי לא יהיה לי כוח לעמוד ולהתמודד עם זה וזה יהיה הפיתרון שלי. בדיוק מה שאני צריכה. (אם מישהו יהרוג אותי, אני עדיין אצטרך לעבור את כל זה?) אני לא מרגישה לא אוהבת אותך יותר, זה רק פוגע בי. סעמק. ונו כולם מרגישים רע וזה כזה איכסה. תאחלו לי בהצלחה במבחן בכימיה מחר? בבקשה? אני אגיד לה שהמדפסת התקלקלה והבאתי את זה לחברה שתדפיס לי. כן. ומחר יש לי יום חופשי (איך זה קרה? יום בלי כלום? בטח יקראו לי לקן או משהו) ואני אשלים את הכל. והמבחן הזה של ה59 שהשקעתי בו ת'תחת שלי לא עזר. די, תעשה שהכל ייפסק. נמאס.

mini cat

New member
../images/Emo54.gif אההה אני שונאת את בית

הספר שלי! הוא ממש מטופש. -המתכונות שלנו- המורה בדקה והחזירה לנו כאשר ליד כל שאלה (אשר יש בה כמה סעיפים) מופיע הניקוד המלא. לא ידענו על מה הורידה וממש בילבל. מה שגם היא לא בדקה את המבחנים לבד אלא גם בעלה. - הם אמרו שהם יקחו את המבחנים כדי לבדוק אותם מחדש בשבילנו, אנחנו למרות שזה אומר שלא יהיה לנו את המבחנים ללמוד איתם הסכמנו. -הם לא בדקו את המבחנים. לא רשמו הערות. -המגנים היו מוכנים רק אתמול -ולכל הרוחות! אנחנו לומדים היום עד ארבע אחרי המתכונת!!!! בית ספר מעצבן!!! שיחררתי עצבים... למה לי? למה לי? למה לי? חוץ מזה אני מקווה שילך לי טוב, ואם אתם קוראים את ההודעה והשעה עדיין לא שתיים (סיום המבחן, המבחן אורך שלוש שעות! איכסה... טוב, 22 דקות לשאלה^^- שאלה מלאה בסעיפים...) שלחו לי מסר טלפתי של הצלחה ^^ אני אקבל אותו ואני אצליח יותר. ו... אמ... גם אחרי שאני מסיימת את המבחן... תשלחו מסרים שיתקיפו את הבודק ויגרום לו לשים וי ליד כל שאלה
ביוש'

mini cat

New member
../images/Emo54.gif סיימתי סיימתי

טוב
אני מגיעה לבית הספר, המבחן רק שעה ורבע (פחות זמן לשאלה
) אבל
היו לימודים רק למגמת תקשורת^O^ אני מרחמת עליהם (אתם יודעים שהיה מקרה שבנות נשארו לישון באולפנא כי היה להם פול שיעורים בתקשורת?! הם מעבידים אותם שעות יתר!) טוב... והכי מוזר! אתם יודעים כמה בנות הגישו עורעורים על ציוני המגן? רק בגלל שהמורה לא יודעת לחבר מספרים... והמבחן עצמו? הומ...אני חצי בטוחה שיש לי על בטוח 65 10 נוקודות נראה לי איבדתי לגמרי והשאר הכל תלוי כמה הבודק מחבב אותי...

lady blak

New member
../images/Emo10.gif|יןש|../images/Emo220.gifשונאת אותו|מוות|

נו>.< אין לי עם מי לדבר
אני כבר לא אוהבת אותו אני שונאת אותו... וזה לא נותן לי לשנות חתימה
והוא לא יותר מאומץ שלי לא לא ולא.. שונאת אותו..

yaeloolik

New member
האאאאאא../images/Emo189.gif../images/Emo192.gif

... מזל טוב מושי^______________________________^

למעלה