../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifשניצל זה שווה../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif

אני גם לא מתה על בשר, [רק על שניצל^^ שזה לא בשר בכלל
, זה עוף. חע תהיה לי שפעת העופות. חס וחסה
] אבל אני אוכלת בשביל השקט הנפשי של אמא -_-' כי אם לא, היא תתיש אותי
בכל מקרה, יש בבשר הרבה דברים חשובים, שאין בעוד אוכלים, אז זה באמת חשוב. בתיאבון
אגב, אם את אוהבת דגים, יש בהם את אותם חומרים שבבשר, אז אני חושבת שזה יהיה טוב גם:]

XD../images/Emo211.gif

הסתכלתי באלבום של הבתמצווה. הוא צייר את כל הכיתה בקטרטורות. את עצמו הוא צייר בתור גבר צעיר וסקסי עם גומת חן. הוא לא גבר צעיר וסקסי עם גומת חן. בכלל לא. הוא שמנמן מנומש.

Black Pearl666

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo108.gif פסח שמח../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

פסח שמח מקומונת ערפדים ושאר ירקות אפויים בדם

Black Pearl666

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo108.gif אני מקווה שהצחוק זה

בגלל שכתבתי פסח באנגלית אבל אני לא אשמה! זה אבא שלי אשם! יש לי מחשב ברוסית! ובגלל זה הפוטושופ לא מסכים לכתוב בעיברית

אין שעווה

למתי צריך את הדולי של מיס פורום? למתי צריך את הדולי השחורה? אפשר לקחת דולי לבנה ולשנות לה צבע?

אני יכולה לענות לך רק על השאלות של

הדולי השחורה.. צריך להגיש את הדולי ב-4\18 ואת יכטלה לקחת דולי לבנה ולשנות לה את הצבע..העיקר שהיא תהיה שחורה ו...עם בגדים רגילים...

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifאה, אפשר לשנותלה את הצבע?

אז למה לא אמרו לי?!?! השתגעתי בחיפוש אחרי ביסיים כהים

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמפגש צ'אט../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo211.gif

Shusho

New member
שלוש חולצות

מבחוץ, בדוכן שמקבלים עם החולצות שקית עם חרוזים לתפור [
] משהו בצבע חרדל-ירוק-צבא עם הדפס של כלב ים ודברים מסביבו מהדוכן של מר ___ חולצה של "מר חבא" ומבפנים היה דוכן של חולצות מרחוב - עם הדפס של ידית של שירותים ומתחת כיתוב של ידית קטנה - חצי מיכל, ידית גדולה - מיכל גדול :)

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifזו הייתה מכירה

רק של טישרטים, שגרפיקאים ומעצבי בגדים עבדו עליהם [לא משנה שאנשים הבאיו גם לא טישרטים
] ואמממ סתם היו דברים נחמדים, יש על זה כתבה בMSN
http://web.msn.co.il/msn/love/lovevictims/4A8434192EF546548D9C11EA3D9BB959.htm ודודה שלי מכרה שם גם חולצות^^ [רואים אותה בכתבה, ואת אמא של בעלה
]

למעלה