../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifצ'אט../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo211.gif

Karin917

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo210.gif

אני טיפשה. אבל ממש טיפשה. מישהו רצה איזה משהו ושלחתי לו מסר ורציתי לשים את האייקון הזה-
אבל חשבתי ששמתי משהו אחר במקום ושהוא יבין את זה לא נכון ושלחתי איזה מסר מפגר ואז קלטתי שזה בכלל לא קיים באייקונים של תפוז אלא רק במסנג'ר. ואנשים מוזרים היום.

MorningGlory

New member
שיייי../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

איפה את?
תבואי מחר! נכון?^^; ;[ השמיעי קול><;

איזה רעים המקובלים!../images/Emo211.gif

מה הגר עשתה להם? היא רק יצור שמנמן וטיפש! טוב, בדרך היא שברה מראה או שתיים... רוצות לראות את הטקסטים החדשים?

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gifאני רוצה לראות!!!

כן!!!!!!!!!11 אני!!!!!!!!!!1111111111 אני!!!!!!!!111111111111

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifלצ'אט../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo211.gif

עכשיו! ושלחו לי מסר שאתן נכנסות(בצ'אט).

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifכנסו לצאט../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo211.gif

Blue Pencil

New member
לא קראתי ממש, אלא עברתי בקלילות-

-הפונט נוראאאא גדול -לדעתי, יהיה הרבה יותר אמ. *רשמי* אם תגישי את העבודה בפונט אריאל או משהו. -ביבליוגרפיה? -יש כמה חורים, אני לא יודעת אם זה בגלל שאי אפשר לקלוט תמונות או משהו, או בגלל שחסרים לך דברים, תבדקי שאצלך במחשב אין חורים.:] -בכללי, לפי הנושאים, העבודה נראית ממש טובה.

תודה../images/Emo9.gif../images/Emo211.gif

אני פשוט עושה תוכן עניינים, אז כל נושא בדף אחר. והכתב הזה פשוט נורא מוצא חן בעיניי...

Blue Pencil

New member
D:

*אני לא אומרת שהפונט לא יפה, הוא פשוט אמ. מעט-לא-רשמי משהו, אבל הרבה יותר חשוב מה שאת אוהבת מאשר הרשמיות, בסופו של דבר.:] *חורים התכוונתי באמצע הנושא, לא בין נושא לנושא, אבל כנראה שהבעיה אצלי במחשב, כי הקובץ מהמחשב שלך או משהו.><

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifהעבודה נראית לי בסדר גמור ../images/Emo13.gif

פרט לעיצוב החיצוני שלה. הכוונה לאסתטיקה וסדר
ערכתי קצת את הקובץ ושינתי טיפה דברים. את לא חייבת לקחת את זה- אבל זה בעיקרון זה הסגנון שלי בעבודות וזה נראה לי קצת יותר מסודר. קחי את זה בתור המלצה [קובץ מצורף
].

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifלי זה עולה ../images/Emo12.gif

תנסי לללחוץ על זה מקש ימיני>שמירת יעד בשם [או משהו כזה] וזה ישמור לך ואז תפתחי. ואח"כ תמחקי או משהו

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifאהבתי איך שזה נראה,

לדעתי ככה זה נראה יותר טוב.. :] רק משהו קטן, בעמוד שער, את ה"מגישה: ל:" תורידי למתחת לתמונות, ולא מעל, אני יותר אוהבת ככה
ותרשמי את זה עם הקרטריונים: תאריך מגישה מוגש למורה כיתה, בית ספר עדיף לפי הסדר הזה
חע, אני כזאת... כזאת משו. חע. בהצלחה^^ :]

למעלה