.

yaeloolik

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo189.gif../images/Emo192.gif

מה פתאום נזכרת בו?
. הוא חזר? יש עונה שנייה?
אני גם אסתפק בשידורים חוזרים של העונה הראשונהD: נו.. נו...!!!!!!!!!

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifלצ'אט../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo211.gif

תזהרו!../images/Emo211.gif

עדר שמנמנים דוהר ברחבי יישוביכן, נכנס לבתים, וגם את כל האוכל שבפנים! אם לא תכנסו לצ'אט, הם יבואו אליכן!

Stinki Winki

New member
מזל טוב!!../images/Emo9.gif

היה טוב? כי לי היה רע.
השנייה תהיה יותר טובה בכל מקרה

אנבלייי

New member
../images/Emo45.gif

בפעם הראשונה זה כזה: "אווויי.. הממ.. רטוב??!!?!!!!" אחרכך זה משתפר ^^

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifהשיער שלי../images/Emo7.gif

אוףףף אני לא מאנימה. אמא שלי הביאה אותי לאיזה מספרה נידחת של זקנות גאד! מה ביקשתי פסים אדומים? אמרתי לספרית הזאתי שתגזור לי רק קצוות ועכשיו השיער שלי קצר ואהבתי אותו כשהוא היה ארוך..והפבים האלה בקושי רואים אותם למטה זה שחור בכלל! רואים את זה רק למעלה אוףף השיער שלי נהרססס

shmeksit

New member
../images/Emo155.gif ../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

אני בטוחה שזה לא כזה גרוע, שיער קצר זה דווקא נחמד, וזה דיי מגניב שרואים את האדום למעלה זה ניראה כאילו יש לך שיער טבעי אדום וצבעת לשחור
*O* אממ דברי איתי במסנ

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gif../images/Emo24.gif

זה רק שיער
והוא יגדל וישתנה, ופעם הבאה תקחי את את אמא שלך למספרה שאת רוצה
אה, ובטוח שיפה לך^^ אז אין לך מה לדאוג:] שימי תמונה :0

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifאני מתחילה לאהוב אותו../images/Emo12.gif

XDDDD תודה יובל ואופיר=] אמא אמרה ששם זול יותר
והיא עשתה משהו פאקצי ומגעיל בשיערS: חמוד לי קצר^.^

אנבלייי

New member
השם ישמור.

הראל 10:36 מה אני אעשהההההההה???? אני 10:36 תזמין אותי לאנשהו. אני כל הזמן מזמינה אותך למקומות הראל 10:36 *סמיילי מתפקע מצחוק* אני 10:36 *סמיילי מחייך* הראל 10:36 איך אני אזמין אותך אם אני לא יודע לאן אני הולך? *סמיילי מתפקע מצחוק* אני 10:37 תאלתר! אני 10:37 נונו, תזמין אותי הראל 10:37 אממממ [הערה חיצונית: היי, אני ךא פתטית בכלל!
] אני 10:37 טוב נו. אתה לא חייב. הראל 10:38 שני אני אראה לאן אני הולך *שמיילי מתפקע מצחוק* אני 10:39 טוב. יופי. הוא הולך לעיר ואני מוזמנת. אמרתי לו שהוא תחמן כי הוא יודע שאני לא יכולה ללכת לעיר!!#31!!11

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifחג שמח=]

אני עוזבת לראשון,שני,שלישי טיול בצופים
אוח.. מהיום בערב[שבת] אני לא יהיה
ומחר אנחנו רק יוצאים מהשבט ב-7 ואני יצטרך לקום ב-6
http://tic-tac.net/AvivEgia/AvivDynamic.php?nick=%F9%E9%F8%E4 אני הכנתי , או כתבתי שם

Crazy Motek1

New member
../images/Emo103.gif|ארגז../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifלצ'אטטט../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אנבלייי

New member
המממ..

אני לא בטוחה שבאנגלית אפשר ליצור מ -winter שם תואר... אם תגידי- a winter dance זה יהיה 'ריקוד חורף' יכול להיות שאפשר להגיד- a wintry dance המהמ.

למעלה