.

זחרתיייייי=]]]

הייתי 3ימים באילת עם כל החברות שליי.. היה באסטט עשיתי קעקוע של עכביש על הצוואר..חינה כמובן ועשיתי בננה בפעם הראשונה..והוא לא הפיל אותנו למים..אז קפצנו בכוונה=]] כמה נחמד ועשיתי גם קייאקים וסירות פדלים. ושיהיה לי את התמונות אני יעלה לבלוג ואתן קישור חיחי=]] התגעגעתי

mini cat

New member
../images/Emo54.gif יאאא התארסתי ואני מתחתנת!!!

נו, זה משך את תשומת לבכם! יאא והוא כל-כך חמוד!!! קוראים לו שמואל והוא הולך לישיבה שבעיר שלי ובעזרת שידוך הכרתי אותו (אוי אני מתה על חברה שלי) וזו הסיבה להעלמות שלי... אני נורא מצטערת!!! אוייייייי התגעגעעעתי! יאאא רוצים תמונה?? הוא כזה מאמי!!!

mini cat

New member
../images/Emo54.gif LOL לקח לי יותר מידי זמן

להודעה השנייה לא? בת שש עשרה וגאה להיות רווקה *.-

mini cat

New member
../images/Emo54.gif אופסי הנה התמונה! ../images/Emo99.gif

אוקי... אני לא מתחתנת... באמת! באמת!!!!! אויי אל תשאלו... נראה לי שנפלתי על כל הראש... פשוט מישהי שאני מכירה מתחתנת... ואני רק בת שש עשרה!!! לא לחשוב על פעמוני החתונה עוד לפחות שש שבע שנים! אוי מה שלום כולםם??? יאא אין לכן מושג כמה התגעגעתי!
אוי זה סיוט... לימודים והכל... אבל אני כאן עכשיו! ווואי! קארינה תתחברי למסנג'ר!!! אוי עכשיו אני רוצה לשוטט בפורום ולראות עד כדי כמה נהייתן יותר מוכשרות! ביי ביי

Stinki Winki

New member
"או בן, או משהווווווווו"

כן דוד עשה לי ילד!
דוד הוא בחור מאוווווווד חתיך.

Stinki Winki

New member
מהפה שלך מאלוהים,

וממנו דוד לפה שלי.
סתם נו אני לא מאוהבת בו, אבל הוא חתיך אש

niritut

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifכנסו לצ'אט! ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

למעלה