על מי אני עובדת?|:../images/Emo221.gif../images/Emo203.gif

די להציף ת'אוף ודי עם המצבי רוח הטיפשיים האלה. די.|: [נאמר לעצמי, לא ללהתייחס] אני לא חזקה מספיק בשבילי, למה אני מנסה להיות גם בשביל אחרים? אה, בשביל להתאכזב, בשביל לקבל הכל בתוך הפרצוף, להעיף לבטן ולשמור את זה שם. יואו. פשוט, מה הקטע הזה? מה אני שק איגרוף? די להוציא הכללללל עליי. טובדי. פתרתי את זה. נראה לי. ): "אני לא מתבייש באהבה שלי.." [אח, הם כאלה טובים
מוניקה סקסP:
שתקו! הם באמת טובים!
];] ליל"ט.
אולי אני אשפר קצת חווית מחר[: נראה.

אוף../images/Emo54.gif

הסתפרתי וזה נורא קצר!ואף אחד לא מאמין לי שזה קצר כי אני עם פן.אבל זה קצר
וגם. סיימתי את הספר ציורים שלי.כמעט.הא:O יש לי רקלסיים ציור אחד וזהו.איטס דה אנד אוף אנ ארה! ריגוש ודברים.P:

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifגמאני הסתפרתי קצר מידי

ובגלל הפן זה נראה טוב וכולם אמרו לי "יפה לך, זה לא קצר מידי
" וכזה נהיה מתולתל זה כן היה קצר
אבל נשאר דיי בסדר
תשימי מקסימום הרבה קרםD:D: ומזלטוב
תעלי ציורים

GalGul000

New member
אני חולה. בערך.

פתאום משומקום קמתי בבוקר עם חום. והרגשתי טוב אתמול... לא יודעת מאיפה זה בא. זה בעיקר חום... אבל בגללו אני ממש חלשה ועייפה ולא מסוגלת לזוז. [נו, אתם בטח מכירים את זה.] אז לא הלכתי היום ודי דפקתי את מאיה בגלל זה אבל באמת שאני מרגישה נורא.

אנבלייי

New member
יפנים../images/Emo99.gif

הייתי היום בתערוכת אמנות יפנית-מודרנית. אני כלכךךךךךךךךךך אוהבת
הכלללל
זה פשוט מדהים. במיוחד אני אוהבת את יאשימוטו נארה. וואו. אנלא יודעת, אולי זה בגלל שביפן התרבות הייתה, או עדיין, מאוד אדוקה ושמרנית וקשה- כאילו כל היצירתיות מתפרצת ביצירות של היוצרים היפניים וזה כל כך מדהים מדהים מדהים. הא
זה כלכך יפה ומכוער ועדין ובוטה וילדותי ועמוק והכל!!!11 (טוב שאני לא מאוהבת בזה
) הא;;

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gif|מפגינה נוכחות|DDDDD:

יש לי מחשב חדש. בקרוב יהיה בו גם אינטרנט
ולנושא אחר- בתוך 3 שבועות הספקתי לקרוא את 5 ספרי הארי פוטר, היום סיימתי את האחרון. אני יודעת, בטח כולכן כבר קראתם גם את השישי, אבל אני התחלתי בדיליי קל
בכל זאת, עכשיו אני מחכה לעותק של הארי פוטר 6 שיחזורו אותו מההשאלה לספריה בבי"ס, ואז נחכה שה-7 יתפרסם D: ספרים מעולים. אני באמת לא מבינה איך יכולתי לחשוב שמי שקורא ספר של כ"כ הרבה עמודים הוא חייב להיות מטורף..
[את הספר החמישי עם 800 עמודים קראתי תוך 4 ימים,וכל יום קריאה של איזה שעתים שלוש. הישג בשבילי DD:] וסה"כ הסרטים ממש בסדר, פרט לרביעי שלגמרי זוועה ולא מובן ובכלל לא מבינים מה רוצים ממך
. נקווה שהחמישי יהיה טוב יותר

Blue Pencil

New member
הו, חזרת. D:

הה. מה נסגר בסוף עם התרגיל לספורט? [נו אזמה אם אני מתעניינת בדיליי, אנחנו עובדים עליו עכשיו!
]

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo23.gifהמורה הייתה נחמדה ודחתה את

ההגשה אחרי פסח DD: ואנחנו עובדות עליו, ומצאנו שיר- איזה חידוש ל-amazed של זמר לא מוכר

רוצות להיות חמודות..כנסו!

חברה שלי משתתפת בתחרות לפרו לשנה וחצי או משו.. בבקשה לכל מי שיש בלוג בישרא שישרשר הודעה עם המספר 50 ועם הבלוג שלו..ועם מישהו זוכר את מפגש סוכות אז זאת יובל=]תהיו חמודות=]] למי שיש בלוג בישראhttp://www.tapuz.co.il/communa/ViewmsgCommuna.asp?Communaid=17845&msgid=9779113

הו, מצברוח חרא../images/Emo10.gif../images/Emo211.gif

אין סיכוי שנהיה ביחד
ויש לי דיאטה חדשה: גיל ההתבגרות.

Karin917

New member
סיימתיייי!!!!../images/Emo210.gif

את המבחן באזרחות. והלך לי הרבה יותר טוב מהפעם הקודמת. ואממ.. הלכתי עכשיו הביתה ופתאום ראיתי את אחת המורות שלי מהבי"ס היסודי עושה דברים מוזרים. והחלטנו [או יותר נכון החלטתי] שנעשה משהו למורה לפיזיקה בסופשנה. ויש לי רעיון ענק! אבל כולם פחדנים.. אז הם בטח לא יסכימו ובסוף נתפשר על חוברת עם האמירות המפגרות שלו. והוא בטח אפילו יאהב את זה:[ והולך לי דיי טוב בלי ההמתקים. אכלתי רק אנרג'י אחד אתמול ואחד היום. אבל זה לא נחשב לממתק,נכון?

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמפגש צ'אט../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo211.gif

אנבלייי

New member
אעהאעעהה!!!11

בההה. אמ. הידיד הכי טובשלי שונא אותי :| ואני ואחותי התרחקנו :| וזה ממש עושה לי רע. ואני גרועה בלימודים. אבל לפחות נראלי שעם הראל זה מתקדם!!11
;[ הוא אמר לי שאני מוזרה. אה, יופי. אבל מוזר זה טוב.

למעלה