../images/Emo40.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo115.gif

בפורום נאבקים באלימות יתארח היום בשעה 18:00 מר אהרון שוורץ ממפלגת לח"ם אשר חרתה על דיגלה את המאבק במחדלים החברתיים בארץ ויענה לשאלות הגולשים. |http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=227&msgid=74131144
דורלי רוזנשטיין, מטפלת נוירו-התפתחותית במרכז "כישורי למידה" בהנהלת רמי כץ, תתארח היום בשעה 21:00 בפורום הפרעות קשב ADHD ותייעץ בנושאים הקשורים לעיכובים התפתחותיים, לקויות התנהגות, לקויות למידה ושיתוק מוחין (CP). שרשור השאלות אליה כבר נפתח ואתם מוזמנים להוסיף אליו את שאלותיכם. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=201&msgid=74124993
יש לכם כבר תוכניות ליום הבחירות? ביום ג', 28 במרץ, יתקיים הפנינג הטיסנאות הגדול של פורום טיסנאות ואתם מוזמנים. כל הפרטים בפורום: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=358&msgid=74125692

TEENAGER1

New member
../images/Emo32.gif

כי הקודם מפוצץ וצריך לשרשר דברים וזה לילה טוב כפרות :)

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifאבל.. אבל...

זה תופס את כל ערוץ 3
זה, והאופרת סבון הזאת, מהשמה שיביאו סדרות חדשות וטובות

קיבלנו את השירים של ההצגה../images/Emo211.gif

"ארתור" ו"קח את הזמן" וילד אחד זרק עליי סווצ'רט פעמיים

Karin917

New member
ארתור../images/Emo6.gif../images/Emo210.gif

הי"בניקים שרו את זה ביום וודסטוק בטרום פורים.

ה היה משעשע../images/Emo211.gif

אמרו לנו להתאמן על השירים. ולא ידענו איזה. אז הקשבנו. ואז שמענו מנגינה שדומה מאוד לשיר של ארתור. ואז התחילו המילים. ואז המורה שלנו מצאו בני טיפשעשרה מגלגלים על הרצפה.

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני כלכך מטומטמת.
אז, סיכומטיול או משהו
P: בוקר. טיול.
אוטובוס, נעמה חורשת על שר-הטבעות, אנשים צווחים, ואז אני ומאיה שרות בצרחות את שיר הפתיחה של ארתור ושל פלפלת ושל פוקימון וכל האוטובוס והיה ממש נחמד O': ונו דבריםדברים נוסעיםהרבהוזה ונו יציאות: - "תסניפו, זה לא גזר!" - אוקיי, אז עכשיו בא סיפור מעניין PPP:
DD:|סתומה|
איפה שחנינו, היה - גגגגגגזזזזר!@!$!~#$@$!@#|גזר|[?]|גזר||גזר| O; [למה נדמה לי שאין אייקון כזה?
] ונו, עמית יודעת לזהות את העלים שלו ["וואאא! איך ידעת שזה גזר?@?#@?#@?#" "כי אני יודעת
"] אז היא תלשה אחד, והגזרים היו ממש קטנים ולבנבנים ואז צחקקתי כי זה היה כל-כך מגניב וריחרחנו את זה וזה היה בריח של גזר [!!!!11
*מתפוצצת*
[מצחוקP:
]
] ונו DDDDDDD": ואזואז אני וחננה התחלנו לחפש גזרים וגזרים P': ו
[נו, זה כה פ**ינג טוב
] ונו, והם הריחו כלכך כמו גזרים!!!1111 DDDDD:|מטומטמת| והיה אחד ממש גדול ואז התחלתי לצרוח באושר והלכתי לכל החמישים ילדים שיצאו לטיול [וונאבי "מצטיינים", אבל בעצם אנחנו חבורת הילדים הכי מוגבלים בשכבה, נשבעת, קראו לנו ככה רק כדי לא להעליב
{"אבל את המוגבלת היחידה B||חננה|" "אבל - לאלאלא
כלבהשמנהכוסית.):"} והמש"צים [מישהו: "למה המצטיינים פה?" המדריכה: "היינו צריכים למלא את האוטובוס." מצטיינימוגבלים: "|': "] ותקעתי להם את השורש של הגזר מול האף והתחלתי להתלהב ולצחקק ולהתמסל מהגזר ואמרתי להם "תסניפו!" ואחת אמרה: "מה זה?" "זה טוב! *צחקוק*" "מה זה? o_O" "זה ממסטל!" ואז הסנפתי את זה וברחתי
. [אני כזו מתלהבת
D:
] ואזואז שקד מצאה זחל ירוק קטן ומושלם כלכך ו ו;[
;[;[ ונו, ולקחתי אותו ובנות קראו לו זרובבל ואז עזבתי אותו וחזרתי אליו ושקד אמרה לי לקרוא לו זובי כי זרובבל זה ארוך
D:
ונו, שחררתי אותו לטבע, והתלהבתי כי הוא החבר שלי ואז אלה הייתה עצובה כי הוא החבר שלה ו ו D:
ונו ואזואז!!!11 הלכתי למש"צית אחת ושאלתי אם יש לה טושים, ואחרי חיפושים נואשים אחרי טושים וניירות החלטתי להקריב את חולצת בית הספר שלי ["למה כתבת על חולצת-בית ספר?" "כי זו חולצת בית-ספר
?" עמית: "התשובה נמצאת בגוף השאלה
!" כולם: "O.O"] ונו, המשצ"ית כתבה לי בכתב קריא ביותר [!] "תסניפו, זה לא גזר!" על החולצה [והטוש יורד, נו ;[ ] והסתובבתי עם שורשי גזר תקועים לי בין הרצועה של השעון לפרק היד וזה היה כל כך חביב
וכשאנשים אומללים שעוד לא הסניפו את הגזר שלי שאלו מהזה, אז תחבתי את הגזר הלבנבן והפיצי הזה מתחת לאף שלהם ואמרתי "תסניף! O':" והם הסניפו והם "מהזה" ואני "זה לא גזר DDDDDDDDD:" "זה מריח כמו גזר." "כי זה גזר DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD: |מפגרתקשות|" אוי. זה היה כל כך טוב. [
P:] - "קחו בצק, תעשו ביד ושימו על הטבון!" - [המדריכה] נו
זהזה זו לא אני;[[[[[[[[[ אלה ההורמונים
ונו היו עוד כמה ממש טובים אבל נו שכחתי
[כי התחלתי לכתוב את ההודעה הזו בשש בערך, ואז הלכתי להתקלח כי הייתי בערך הדבר הכי מסריח בעולם
[ריח של עשן זה כלכך לא כיף><]] אמ זהו
>>

למעלה