תשובון לשאלון:
שם: שרית. גיל:22. מזל: תאומים. המילה הראשונה שעולה לך בראש: מיס מיוזיק. לפני שאני הולכת לישון: לילה טוב
מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך
איזה כיף
שקט בלי בלבולי שכל... תענוג. פנטזיות/חלומות שאני רוצה שיתגשמו: לפגוש שוב את רוני, לפגוש את שרית חדד באופן אישי ולפגוש את מלאני סי בהופעה ובפגישה אישית. חחח ילדה חיה באשליות... כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול
לא, זה נקרא היום טאקט. דעתי על ורוד: אני שונאת את הצבע הזה. הצבע האהוב עלי: בורדו. הצבע שלדעתי מסמל את החיים שלי עד עכשיו: אפור- בין שחור ללבן. אם הייתי צובעת את הבית הייתי בוחרת בצבע: כחול. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור
כן, שמעתי משהו על זה... לא התעמקתי. אוכל אהוב:
אוכלת ארוחת בוקר
. משהו שאני בחיים לא אוכל: בשר חזיר. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר
שוקולד מריר. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול
צמחונית/טבעונית/אוכלת הכל: אוכלת הכל. טעמת פעם אוכל של כלבים
לא. למה
כי אני לא
הסוג אוכל שאני אוהבת: הכי הרבה אני אוהבת אוכל סיני. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא
כן, כאילו לא 24 שעות כמו ביום כיפור, אבל קורה שאני לא אוכלת כלום עד הערב. אוכלת כשר: כן. אוהבת שוקולד: אלא מה
איזה שוקולד
שוקולד לבן. אוהב חומוס
. לפי דעתך האפ חומוס מסמל באמת את הישראלים
אולי... יש מצב... תחביבים: לגלוש בפורומים, לראות טלויזיה, לשמוע מוזיקה, לצאת למועדונים ולפאבים, לכתוב שירים ולצייר רישומים. אתה מבצע אותם טוב
במיוחד את הארבעת הראשונים (לשמוע מוזיקה, לגלוש בפורומים, לראות טלויזיה ולצאת למועדונים ולפאבים.) הכישרון שהייתי רוצה לקבל שאין לי: שירה. התנדבות בגוף כלשהו: לא. עיסוק: סייעת לגננת. מוזיקה אהובה: פופ וישראלית: שרית חדד, רוני סופרסטאר, מלאני סי, ספייס גירלז, דיידו, קלי קלארקסון, ועוד. סרט בבית/בקולנוע: בקולנוע. מוזיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה: מוזיקת מועדונים. ריקוד עושה לך את זה
כן, זה כיף לרקוד. מה אתם רואים בטלויזיה בד"כ
רבלדה, צעירים חסרי מנוח, המצעד, ילדות רעות, מת להיות וארץ נהדרת. אתה קרוב להורים שלך
בעיקרון כן, אפשר להגיד, אבל הם לא בדיוק החברים הכי טובים שלי... למי יותר אמא או אבא
אבא. אחים/אחיות: אחות נשואה ואח שגר עם חברה שלו. שניהם יותר גדולים ממני. מה אני אומרת על אימוץ
זה דבר נהדר. האם אני מחשיבה את חיית המחמד שלי לבן משפחה: אין לי חיית מחמד, אבל אם היה לי הייתי מחשיבה אותה לבן משפחה. הכי קרוב אלי במשפחה: אחי. משפחה בחו"ל: אה, אה. השיר הראשון שעולה לי עכשיו בראש: Better Alone של מלאני סי כי אני שומעת אותו עכשיו במחשב. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: מלאני. בושם אהוב: Hugo. תכשיט אהוב: שרשרת שחברה שלי קנתה לי ליום הולדת בצורת
. התמכרות כלשהי: סוכריות נחשים ו
ים. חבר: אין. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): אתמול קרה לי משהו כזה. אני לא יכולה לספר כי זה ממש אישי. חלום שחלמתי שהתגשם: היו כמה, אבל כרגע לא זכור לי משהו מיוחד. נהניתי: ת'אמת נחמד, לא יותר מזה. Too long...