eynav16

New member
אוי היה מעולה בלונדון..חח

ממש כיף... לא יודעת אם לגור אבל היה כיף.. הלכנו בשיא הקור לחוף ים(ששם יותר קר וברור שלא להכנס) באיזה עיר והיה רוח והתחיל גשם אבל היה כיף.. את קרובה ללונדון את יכולה לקפוץ אני קצת יותר רחוקה חח וקצת יותר כסף.. אבל אח שלי החמוד בא לפה כניראה ב9-10 באפריל....ואני גם כניראה יפגוש אותו בסאו פאולו(אני מקווה) שזה ברזיל אבל צריך לטוס משם לעיר שלי חחח... ועכשיו אני זזה לישון אני חושבת... אוף אין לי כריתתתתתת היה בצהרים מבול מזה מבול והחלונות היו פתוחים אז כל החדר היה מוצף וכל המיטה והכל חחבקושי על המיטה אפשר לישון... כל התמונות שלי נירטבו ומזל שהמצלמה לא... יאלה לילה טוב שיהיה =]...

eynav16

New member
חחחחח או שלא..

סתם נו מה את רוצה היה אצלי רק 1... בד"כ אני ערה בשעות כאלה..

eynav16

New member
חח עניתי עליו אפשהו אין לי כוח שוב.

רק אם ישעמם לי מתישהו

eynav16

New member
אני

שם:Eynav גיל: 16 מזל:אריה המילה הראשונה שעולה לך בראש:כלום מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר:או שאף אחד לא ידבר אתי עד שאני לא קמה לגמרה או ששיט אין לי כוח לבי"ס...חח 2. ולפני שאתה הולך לישון:לא יודעת 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך?לרוב מגיעים כל הדברים המגעילים שעושים מצבי רוח וכאלה... 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול?לא
צבעים: 6. מה דעתך על ורוד?אוהבת=] 7. מה הצבע האהוב עלייך?אי משו 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו?אמ...לא יודעת 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר?לבן 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור?לא אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול?תפו"א 12. אתה אוכל ארוחת בוקר?לא ממש 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל?לא יודעת 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר?לא יודעת 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול?אמ...אולי 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה?לא צמחונים לא טבעונית וגם לא אוכלת הכל...יש דברים שמגעילים אותי... 17. טעמת פעם אוכל של כלבים?לא 18. למה?למה? 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב?של הבית=] 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא?לא וגם לא מצום כי לא צמתי אף פעם.. 21. אוכל כשר?לא נו באמת ניראה לכם שיש פה משהו כשר בחור הזה???חח סתם אבל מה אני יעשה 22. אוהב שוקולד?ברור 23. איזה?הכל 24. אוהב חומוס?כן מתגעגעת חחח לחומוס פסטרמה ומלפפון חמוץ
25. עם גרגירים או בלי?בלייי בעע 26. לפי דעתך חומוס באמת מסמל ישראלים?כן אבל לא רק ישראלים

התשובות שלי...

שאלות כלליות: שם:שני ששון גיל: 16 ו 9 חודשים מזל:סרטן המילה הראשונה שעולה לך בראש: אממ אוכל
מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר:שאין לי כוח לקום מהמיטה 2. ולפני שאתה הולך לישון: כמה שאני עייפה 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך?המון דברים,לפעמים על דברים שהתרחשו לאחרונה.... 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו?ברור
כמו לכל אחד... 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? ממש לא!! צבעים: 6. מה דעתך על ורוד? מהמם 7. מה הצבע האהוב עלייך? תכלת 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? צהוב,ולא יודעת למה חח 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? שמיים כאלה 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור?כן אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול?פיצה
12. אתה אוכל ארוחת בוקר? שוקולד ולפעמים פרוסה עם קוט'ג 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל?חזיר 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר?לא זוכרת כרגע.. 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול?כן 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה?הכל נראה לי,חחח(פשוט אני מתה על אוכל
) 17. טעמת פעם אוכל של כלבים? למה לי? חחחח 18. למה? כי אם זה היה אוכל גם של אנשים אז היה רשום עליו
19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב? בשרי,חלבי דברים טעימים בעיקר 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא?כן.. 21. אוכל כשר?ברור 22. אוהב שוקולד?הכי שישש 23. איזה?קליק ושוקולד פרה עם שקדים 24. אוהב חומוס?
25. עם גרגירים או בלי? בליי 26. לפי דעתך חומוס באמת מסמל ישראלים? נראה לי שכן.. פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם?להיות במחשב,טלויזיה,לעשות הליכות 22. אתה מבצע אותם טוב? בטח
23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? שירה נראה לי....... 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא? אממ לא.. 25. אתה עובד? כרגע לא 26. מוסיקה אהובה: מזרחית לא בהכרח דיכאון,וכמובן שרית חדד
27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? קולנוע 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? תלוי מזה קלאסיקה מרגיעה.. 29. ריקוד עושה לכם את זה? לפעמים 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? זהות בדוייה,אהבת נעורים,הדוגמניות משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך? כן!! 40 למי יותר, אמא או אבא? אין כמו אמא
41. יש לך אחים או אחיות? כן 42. ואם אין לך, היית רוצה? ברור,לפעמים צריך עם מי לריב..
43. מה אתה אומר על אימוץ? יפה מאוד,כאילו שלוקחים ילד שאין לו מי שידאג לו,זו מין מצווה כלשהיא,ישר כוח
44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? בטח,כבר 4 שנים היא אצליינו..... 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? אחותי הקטנה-שרי 46. יש לך משפחה בחו"ל? לא.... סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: "כינורות מתוקים" של מושיק עפיה 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: גיא 49. בושם אהוב: אולטרה וואיולט 50. תכשיט אהוב: שום דבר מיוחד.. 51. התמכרות כלשהיא: ממש לא! 52. יש חבר/ה? משהו בסיגנון חח 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): לא שזכור לי כרגע.. 54. חלום שחלמת והתגשם: על שריתי 55. ושאלה אחרונה....נהנת?? בטח,זאת הייתה חוויה מהסרטים..

התשובות שלי

שאלות כלליות: שם: לאה גיל: עוד יומיים 18 בעז"ה מזל: טלה המילה הראשונה שעולה לך בראש: שריתי מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: שיט יש בית ספר 2. ולפני שאתה הולך לישון: שרית 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? אמממ...לא יודעת 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? כן חח 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? מה פתאום צבעים: 6. מה דעתך על ורוד? אחד הצבעים הכי יפים שיש 7. מה הצבע האהוב עלייך? כחול וורוד 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? ורוד בהחלט 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? ורוד 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? לא אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? צ'יפס 12. אתה אוכל ארוחת בוקר? לפעמים 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל? ברוקולי 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? ברוקולי 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? לא.. 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? הכל העיקר שיהיה כשר 17. טעמת פעם אוכל של כלבים? לההה 18. למה? נו באמת.. 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב? בשר 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא? כן 21. אוכל כשר? כמובן 22. אוהב שוקולד? למה לא? 23. איזה? לבן 24. אוהב חומוס? כן 25. עם גרגירים או בלי? בלי 26. לפי דעתך חומוס באמת מסמל ישראלים? אפשר להגיד פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם? כן 22. אתה מבצע אותם טוב? אני מקווה שכן 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? אני מסתפקת במה שקבלתי בתנה מבורא עולם 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא? כן 25. אתה עובד? יש ברירה? 26. מוסיקה אהובה: שרית חדד 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? בבית 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? מועדונים 29. ריקוד עושה לכם את זה? לא 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? 24, ארץ נהדרת משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך? כן 40 למי יותר, אמא או אבא? אבא 41. יש לך אחים או אחיות? 2 אחים ואחות 42. ואם אין לך, היית רוצה? 43. מה אתה אומר על אימוץ? מצווה גדולה 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? לאאא 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? אחים שלי 46. יש לך משפחה בחו"ל? כל המשפחה שלי בחו"ל סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: בושם צרפתי 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: שריתתת 49. בושם אהוב: אולטרה 50. תכשיט אהוב: טבעת 51. התמכרות כלשהיא: חס וחלילה 52. יש חבר/ה? יש 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): קרב מגע... 54. חלום שחלמת והתגשם: יש הרבה ברוך השם 55. ושאלה אחרונה....נהנת?? האמת שכן

../images/Emo24.gifתשובות שלי

שאלות כלליות: שם: לירן צרויה גיל: 21 ביום שני הבא מזל:טלה המילה הראשונה שעולה לך בראש:חופש מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר:אוף עוד פעם צבא 2. ולפני שאתה הולך לישון:שיט מחר צבא 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך?סתם לא משהו מיוחד 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו?כן, להיות מפורסם 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? לא צבעים: 6. מה דעתך על ורוד?סבבה, יש לי חולצה אחת בצבע הזה 7. מה הצבע האהוב עלייך?אדום 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו?כחול 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר?צהבהב 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור?לא אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול?שווארמה עם עמבה 12. אתה אוכל ארוחת בוקר? פרוסה עם קוטג או שאני קונה לחמניה ממולאת עם שוקולד 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל?סררטנים 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר?אממ לא שזכור לי, נראה לי חזרת 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול?טונה אולי? 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה?אוכל הכל 17. טעמת פעם אוכל של כלבים?לא 18. למה?כי זה דוחה אותי 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב?הכל מהכל בעיקר מוקפץ 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא?אממ כן 21. אוכל כשר?כן לא הכי מקפיד אבל כן 22. אוהב שוקולד?בטח 23. איזה?מריר בעיקר 24. אוהב חומוס?ברור 25. עם גרגירים או בלי?בלי 26. לפי דעתך חומוס באמת מסמל ישראלים?כן פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם?מוזיקה מחשבים 22. אתה מבצע אותם טוב?מבצע??? 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך?כישרון אמממ ציור 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא?לא הייתי פעם יום אחד במד"א וברחתי 25. אתה עובד?לא 26. מוסיקה אהובה:מזרחית.... 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע?בבית 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה?מוסיקת מועדונים 29. ריקוד עושה לכם את זה?לא ממש 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל?הכל בעיקר ערוץ MTV משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך?כן 40 למי יותר, אמא או אבא?בגדול היייתי קרוב לשניהם אבל אבא שלי נפטר. 41. יש לך אחים או אחיות?אח אחד אחות אחת 42. ואם אין לך, היית רוצה?_______ 43. מה אתה אומר על אימוץ?מי שלא יכול להביא ילדים שיזרום 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה?אין לי 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)?אחותי 46. יש לך משפחה בחו"ל?אממ כן בן דודה שעובד בספינת תענוגות סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש:הכוס הכחולה טחנו אותו היום 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה:אופק 49. בושם אהוב:צרפתי.... סתם, רושאס 50. תכשיט אהוב:שרשרת 51. התמכרות כלשהיא:למוזיקה 52. יש חבר/ה?הייתה כרגע לא 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן):אמממ, לקנות עיתון ואז זכיתי במפגש עם כוכבים זה היה במקרה שקניתתי תעיתון אותו יום. 54. חלום שחלמת והתגשם:לסיים את הצבא, למרות שזה עדיין לא נגמר 55. ושאלה אחרונה....נהנת??אממ נראה לי שאני אהנה

שיייללייי!!

שאלות כלליות: שם:יהב גיל: 14 וחצי בערך.. מזל:מאזניים( 10 ימים אחרי שריתוש!!!...30.9!!} המילה הראשונה שעולה לך בראש:ברגע זה שרית חדד..כפרונה!! מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר:איך אני יכולה להבריז מבית ספר היום...למרות שאף פעם אני לא עושה את זה..אני לא מסוגלת..חחחחחח 2. ולפני שאתה הולך לישון:שרית חדד כי אני נרדמת יחד עם הדיסק מתנגן!..חחח 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך?אממממ..תלוי במצב שהיה לפני כן 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו?כן!!!...לדבר עם שריתוש..!!! 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול?לא!!..אף פעם...אולי לפעמים כשאני מתעצבנת..{אני מרוקאית אין מה לעשות...חחח} צבעים: 6. מה דעתך על ורוד?מ-ה-ה-מ-מ-ם!!!....אני חולה על ורוד!!!!.... 7. מה הצבע האהוב עלייך?ווורוווודדדד!!!!!!!!!!! 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו?ורוד!!!..בינתיים ברוך השם!! 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר?לבן שמנת..אבל כרגע החדר שלי בוורוד פוקסיה..חח 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור?כן!!..למדתי על זה! אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול?אממממ...יש הרבה..חח 12. אתה אוכל ארוחת בוקר?לא..!..זה משמין! 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל?גפילטפיש..יאקקק... 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר?כל הדברים עם הרבה סוכר..אני פשוט לא יכולה להרשות לעצמי..חח...{אני לא כמוך ניבה אוכלת וזה לא מפיע..חחחחח...} 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול?לא שידוע לי! 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה?אני אוכלת את כל הדברים הכשרים.. 17. טעמת פעם אוכל של כלבים?לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא 18. למה?ככה!!!!!!! 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב?חריף או חמוץ 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא?כן..בעיקבות דיאטה..זה היה קשה מידי אז הפסקתי אחרי 3 ימים..חח 21. אוכל כשר?כן! 22. אוהב שוקולד?כן..פעם!! 23. איזה?אממ...לבן.. 24. אוהב חומוס?נחמד..לא יותר מיזה 25. עם גרגירים או בלי?עם 26. לפי דעתך חומוס באמת מסמל ישראלים?כן!! פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם?להיות פה!!!...ולהיות עם חברות!..וללכת ולרוץ..אני אוהבת ספורט! 22. אתה מבצע אותם טוב?כן..יחסית..חח 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך?שירה! 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא?כן ביתספר לילדים מפגרים..עם כל הכיתה.. 25. אתה עובד?לא..אבל ביביסיטר מידי פעם.. 26. מוסיקה אהובה:שרית חדד!!!!!!!!!!!!!!! 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע?בית! 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה?אמממ..אף אחת מהם!!..פופ או משהו כזה..מזרחית{אבל רק של שרית!!} 29. ריקוד עושה לכם את זה?כן!!..למה לא?! 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל?השמינייה..חחח משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך?כן...דייי 40 למי יותר, אמא או אבא?שנייהם..אי אפשר לבחור!!.. 41. יש לך אחים או אחיות?כן..אח אחד וחמוד!!..יוחאי!! 42. ואם אין לך, היית רוצה?אני רוצה עוד!! 43. מה אתה אומר על אימוץ?נחמד!! 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה?כשהיתה לי כן 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)?אממ..בת דודה שלי צליל 46. יש לך משפחה בחו"ל?די רחוקים אבל כן סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש:המחשב עכשיו על השיר SORRY..אז זה מה שאני חושבת עכשיו 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה:מאור 49. בושם אהוב:אמור אמור 50. תכשיט אהוב:שרשרת של מיכל נגרין 51. התמכרות כלשהיא:לוורוד ולשרית!!..ואני רצינית בנושא!.. 52. יש חבר/ה?לא.. 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן):אמממ...לא שאני זוכרת.. 54. חלום שחלמת והתגשם:לראות את שרית כמה פעמים בהופע! 55. ושאלה אחרונה....נהנת??כןןן!!..אני חולה על שאלוני ניבה!! ניבוש המשיכי כך!!!...

Music4Life

New member
מומולדת גם ללירן וגם ללאה בקרוב..

שימו
.......איזה יופי. מזל טוב מוקדמת לכם חבר'ה

רוני1002

New member
תשובון לשאלון:

שם: שרית. גיל:22. מזל: תאומים. המילה הראשונה שעולה לך בראש: מיס מיוזיק. לפני שאני הולכת לישון: לילה טוב
מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך
איזה כיף
שקט בלי בלבולי שכל... תענוג. פנטזיות/חלומות שאני רוצה שיתגשמו: לפגוש שוב את רוני, לפגוש את שרית חדד באופן אישי ולפגוש את מלאני סי בהופעה ובפגישה אישית. חחח ילדה חיה באשליות... כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול
לא, זה נקרא היום טאקט. דעתי על ורוד: אני שונאת את הצבע הזה. הצבע האהוב עלי: בורדו. הצבע שלדעתי מסמל את החיים שלי עד עכשיו: אפור- בין שחור ללבן. אם הייתי צובעת את הבית הייתי בוחרת בצבע: כחול. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור
כן, שמעתי משהו על זה... לא התעמקתי. אוכל אהוב:
אוכלת ארוחת בוקר
. משהו שאני בחיים לא אוכל: בשר חזיר. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר
שוקולד מריר. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול
צמחונית/טבעונית/אוכלת הכל: אוכלת הכל. טעמת פעם אוכל של כלבים
לא. למה
כי אני לא
הסוג אוכל שאני אוהבת: הכי הרבה אני אוהבת אוכל סיני. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא
כן, כאילו לא 24 שעות כמו ביום כיפור, אבל קורה שאני לא אוכלת כלום עד הערב. אוכלת כשר: כן. אוהבת שוקולד: אלא מה
איזה שוקולד
שוקולד לבן. אוהב חומוס
. לפי דעתך האפ חומוס מסמל באמת את הישראלים
אולי... יש מצב... תחביבים: לגלוש בפורומים, לראות טלויזיה, לשמוע מוזיקה, לצאת למועדונים ולפאבים, לכתוב שירים ולצייר רישומים. אתה מבצע אותם טוב
במיוחד את הארבעת הראשונים (לשמוע מוזיקה, לגלוש בפורומים, לראות טלויזיה ולצאת למועדונים ולפאבים.) הכישרון שהייתי רוצה לקבל שאין לי: שירה. התנדבות בגוף כלשהו: לא. עיסוק: סייעת לגננת. מוזיקה אהובה: פופ וישראלית: שרית חדד, רוני סופרסטאר, מלאני סי, ספייס גירלז, דיידו, קלי קלארקסון, ועוד. סרט בבית/בקולנוע: בקולנוע. מוזיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה: מוזיקת מועדונים. ריקוד עושה לך את זה
כן, זה כיף לרקוד. מה אתם רואים בטלויזיה בד"כ
רבלדה, צעירים חסרי מנוח, המצעד, ילדות רעות, מת להיות וארץ נהדרת. אתה קרוב להורים שלך
בעיקרון כן, אפשר להגיד, אבל הם לא בדיוק החברים הכי טובים שלי... למי יותר אמא או אבא
אבא. אחים/אחיות: אחות נשואה ואח שגר עם חברה שלו. שניהם יותר גדולים ממני. מה אני אומרת על אימוץ
זה דבר נהדר. האם אני מחשיבה את חיית המחמד שלי לבן משפחה: אין לי חיית מחמד, אבל אם היה לי הייתי מחשיבה אותה לבן משפחה. הכי קרוב אלי במשפחה: אחי. משפחה בחו"ל: אה, אה. השיר הראשון שעולה לי עכשיו בראש: Better Alone של מלאני סי כי אני שומעת אותו עכשיו במחשב. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: מלאני. בושם אהוב: Hugo. תכשיט אהוב: שרשרת שחברה שלי קנתה לי ליום הולדת בצורת
. התמכרות כלשהי: סוכריות נחשים ו
ים. חבר: אין. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): אתמול קרה לי משהו כזה. אני לא יכולה לספר כי זה ממש אישי. חלום שחלמתי שהתגשם: היו כמה, אבל כרגע לא זכור לי משהו מיוחד. נהניתי: ת'אמת נחמד, לא יותר מזה. Too long...

עונה.. מקווה שלא יימחקו תשובות....

שאלות כלליות: שם: צורייה גיל: 15 וחצי מזל: מאזניים המילה הראשונה שעולה לך בראש: ראש מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: שבקושי ישנתי... 2. ולפני שאתה הולך לישון: שאני מתה לישון... ועל מה שיהיה מחר 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? אממ על מיני... 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? כן... 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? לא! אם זה היה ככה.. זה לא היה טוב
צבעים: 6. מה דעתך על ורוד? צבע שמראה אהבת חיים, שמחה, אופטימיות 7. מה הצבע האהוב עלייך? אדום, שחור, לבן (ושלשתם ביחד זה בכלל ליגההה) 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? כל הצבעים מזתומרת? חח בז' אולי 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? כתום- חום-בז' בהיר ביותר 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? נראה לי שכן.. ועכשיו אני שואלת: האם ידעתם שהצבע שהאדם רואה בעין, זה בעצם כל הצבעים שקיימים, חוץ מהצבע שהוא רואה? (למשל אם אתם רואים צבע כחול, אז זה בעצם על הצבעים, חוץ מכחול! כל הצבעים חוץ מכחול כמובן, יוצרים יחד כחול לדוג') אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? חביתה תותים 12. אתה אוכל ארוחת בוקר? לפעמים 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל? לא כשר, 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? דלעת ודלורית 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? לא שידוע לי 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? אוכלת הכל בסבבה... 17. טעמת פעם אוכל של כלבים? לאאא 18. למה? חח תאמת זה מסקרן לטעום.. אבל אני לא כלבה! ואם זה יעשה לי קלקול קיבה? 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב? שיהיה אכיל וטעים... ולא יודעת זה לא מוגדר 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא? אוהו... כן... ובכל הפעמים זה ההיה בגלל שרית.. חחחחחחח 21. אוכל כשר? רק כשר! 22. אוהב שוקולד? כן 23. איזה? הכל מהכל 24. אוהב חומוס? לא כ"כ 25. עם גרגירים או בלי? אמרתי משוווווווווווו 26. לפי דעתך חומוס באמת מסמל ישראלים? כן פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם? כן- מחשב, שינה, ללכת לבריכה, להתקלח (באמת שזה כיף!!!!)... 22. אתה מבצע אותם טוב? טוב מאוווווד!!!! אבל בריכה כמובן רק בקיץ... 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? זיכרון טוב 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא? אמממ לא... 25. אתה עובד? בייביסיטרים, מחליפה תספרנית אצלינו לפעמים... 26. מוסיקה אהובה: מזרחית- ישראלית 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? בבית 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? מועדונים... 29. ריקוד עושה לכם את זה? תלוי איזה... אוי אני נזכרת שלחברות שלי יש היום הופעהההההההההההההההההההההההההההההההההה ורציתי ללכת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? לא רואה טי.וי משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך? אממ כן 40 למי יותר, אמא או אבא? נראה לי שאמא! 41. יש לך אחים או אחיות? 3 אחים ואחות 42. ואם אין לך, היית רוצה? 43. מה אתה אומר על אימוץ? יפה מצידם של המאמצים 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? אין לי חיה 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? בת דודה שלי ובת דודה שניה שלי 46. יש לך משפחה בחו"ל? כן... ברחבי העולם סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: רק אל תגיד לי שהכל בסוף עובר... (זה עכשיו ברדיו) 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: מאיה (שימו לב לתשובה הקודמת) 49. בושם אהוב: מי שם לב לשמות.. חחחחחח 50. תכשיט אהוב: אוו שרשרת מהממת שקניתי לפני שבועיים 51. התמכרות כלשהיא: הייתה- למחשב, אבל עברתי את זה.. 52. יש חבר/ה? לא 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): לא יודעת... 54. חלום שחלמת והתגשם: נו.. לראות את שרית, להיות בקיסריה... 55. ושאלה אחרונה....נהנת?? כן, תודה!

ע עו עונ עונה נה נה ../images/Emo192.gif

שאלות כלליות: שם: דורית יוסיפוביץ' גיל: 16 ו 6 חודש מזל: מאזניים המילה הראשונה שעולה לך בראש: א=ה=ב=ה מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: על איך יעבור היום.. 2. ולפני שאתה הולך לישון: איך יהיה היום הבא.. 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? על כל הדברים שיש לי בראש.. 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? ברור... 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? מידי פעם.. צבעים: 6. מה דעתך על ורוד? פקצי 7. מה הצבע האהוב עלייך? אדום 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? אדום 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? שמפניה 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? לא.. אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? שניצל תירס וצי'פס 12. אתה אוכל ארוחת בוקר? לא אני לא אוהבת.. 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל? חזיר 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? לא זכור לי.. 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? כן במבה עם מילקי יאמייי...חח 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? אוכל הכל... 17. טעמת פעם אוכל של כלבים? לא למה אני כלבה? 18. למה? כי אני לא כלבה !! 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב? מטוגן.. 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא? כן כשהייתי חולה.. 21. אוכל כשר? כן ברור ! 22. אוהב שוקולד? חולה על שוקולד.. 23. איזה? מריר..או אגוזים 24. אוהב חומוס? כן 25. עם גרגירים או בלי? בליי 26. לפי דעתך חומוס באמת מסמל ישראלים? כן פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם? כן , לישון , לדבר בטלפון , מחשב וכו'... 22. אתה מבצע אותם טוב? כן חעחעחע 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? ציור.. 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא? כן יש ברירה ? מחווייבות אישית בויצ"ו 25. אתה עובד? עבדתי ופיטרו אותי חעחע 26. מוסיקה אהובה: מזרחית ולועזית 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? בבית.. 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? מועדוניםםם שולטיםם ! 29. ריקוד עושה לכם את זה? לא חעחע 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? כנגד כל הסיכויים , למדי אותי לאהוב וראש גדול.. משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך? כן 40 למי יותר, אמא או אבא? אבא 41. יש לך אחים או אחיות? כן אחות 42. ואם אין לך, היית רוצה? יש לי .. 43. מה אתה אומר על אימוץ? מצווה 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? אין לי חייה החיה שלי זאת אחותי חעחעחע סתאםםם 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? בת דודה שלי 46. יש לך משפחה בחו"ל? כן סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: RED CITY - OFFER NISSIM 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: עידן 49. בושם אהוב: אוטרה ויולאט ו 212 50. תכשיט אהוב: טבעות ושרשראות 51. התמכרות כלשהיא: מחשב 52. יש חבר/ה? בקרוב..:) 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): כן קרה אבל אני לא יפרט.. 54. חלום שחלמת והתגשם: כןןן 55. ושאלה אחרונה....נהנת?? כן גם ככה משעמם לי חעחעחע

למעלה