Music4Life

New member
../images/Emo27.gif שאלון ניבה ../images/Emo37.gif

חחחח..כמובן שהשתעשעתי עם הביטוי הזה לאחר שהמציאו לי אותו וחזרו עליו שוב ושוב. הנה שאלון שמורכב מכמה שאלונים והוא נלקח מפורום "סקרים ושאלונים". אזזזז הנה הוא....תענו ותהנו
שאלות כלליות: שם: גיל: מזל: המילה הראשונה שעולה לך בראש: מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: 2. ולפני שאתה הולך לישון: 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? צבעים: 6. מה דעתך על ורוד? 7. מה הצבע האהוב עלייך? 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? 12. אתה אוכל ארוחת בוקר? 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל? 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? 17. טעמת פעם אוכל של כלבים? 18. למה? 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב? 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא? 21. אוכל כשר? 22. אוהב שוקולד? 23. איזה? 24. אוהב חומוס? 25. עם גרגירים או בלי? 26. לפי דעתך חומוס באמת מסמל ישראלים? פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם? 22. אתה מבצע אותם טוב? 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא? 25. אתה עובד? 26. מוסיקה אהובה: 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? 29. ריקוד עושה לכם את זה? 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך? 40 למי יותר, אמא או אבא? 41. יש לך אחים או אחיות? 42. ואם אין לך, היית רוצה? 43. מה אתה אומר על אימוץ? 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? 46. יש לך משפחה בחו"ל? סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: 49. בושם אהוב: 50. תכשיט אהוב: 51. התמכרות כלשהיא: 52. יש חבר/ה? 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): 54. חלום שחלמת והתגשם: 55. ושאלה אחרונה....נהנת??
Have a gooooooood day folks !

shai202

New member
עונה!!! חולה על שאלוני ניבה!!! חח

שאלות כלליות: שם: שי קרן (למי שלא יודע) גיל: 17 מזל:עקרב המילה הראשונה שעולה לך בראש: טיול!!!!! מחשבות: הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: איך בא לי פיפי,חיחי ולפני שאתה הולך לישון:אמממ לא יודע... מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? אין דבר כזה יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? כןן לראות את שריתתתתת כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? ממש לא! אם אני לבד אז כן צבעים: מה דעתך על ורוד? זה יפה בפרחים..בבגדים בחיים לא! מה הצבע האהוב עלייך? שחור וכחול,יותר כחול בכלליות, בבגדים יותר שחור איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? אממ לא יודע.. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? שמנת האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? לא..חחחח אוכל: מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? הכללל חוץ מ... מה הדבר שבחיים לא תאכל? כבד בעעעעעע אתה אוכל ארוחת בוקר? ברוררררר האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? אממ לא,לא נתקלתי בדבר כזה.. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? כן,חצילים יאמיי צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? אוכל הכלללל טעמת פעם אוכל של כלבים? חחח לא קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא? לא זוכר.. אוכל כשר? בטח אוהב שוקולד? מתת על שוקולדדדד איזה? כמעת הכל,במיוחד לבן,כמו שרית!! אוהב חומוס? כבר לא... לפי דעתך חומוס באמת מסמל ישראלים? כן.. שיאווו אין לי כוחחח יותר לכתובב סורי ניבוש!

דרוש1

New member
../images/Emo26.gifעונהה../images/Emo36.gif

שאלות כלליות: שם:דר =) גיל:14 וחצי מזל:בתולה(כמו של שרית ..
) המילה הראשונה שעולה לך בראש: אוככלל
חח מתה מרעב כרגעע מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר:לא בא לי לקום :) 2. ולפני שאתה הולך לישון:איך אני יצליח לקום מחר ?!?!!? 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך?איזה שעמום בעעעע 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו?אממ לא כרגע.. 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול?לא
צבעים: 6. מה דעתך על ורוד?צבע נחמד ! אני אוהבת... 7. מה הצבע האהוב עלייך?סגול
8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו?ו=ר=ו=ד 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר?אין לי מושג.. חחח 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור?לא חחח אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול?שניצל עם צ'יפס 12. אתה אוכל ארוחת בוקר?לא תמיד..שיש זמן 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל?כלכך הרבה דברים.. אין לי כח לפרט 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר?כן אממ שעועית 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול?שניצל כבד
יאמי 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? טבבעונית .. 17. טעמת פעם אוכל של כלבים?ל=א ! מה נראה לכם?חחחח 18. למה?כ=כ=ה !!!! 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב?בשר.. =) 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא?יום שלם? לא 21. אוכל כשר?ברור 22. אוהב שוקולד?ברורר 23. איזה?כל השוקולדים חחח 24. אוהב חומוס?לא 25. עם גרגירים או בלי?--- 26. לפי דעתך חומוס באמת מסמל ישראלים? אמממ לא יודעת.. יותר פלאפל פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם?אמממ לא ברור.. 22. אתה מבצע אותם טוב?----- 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? לדעת לצייר... 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא?כרגע לא 25. אתה עובד?ביביסיטר שיוצא 26. מוסיקה אהובה: שרית כמובן.. אבל חוץ ממנה אז מוזיקה רגילה 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע?קולנוע ! 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה?אם צריך לבחור מבין שניהם אז קלאסיקה חחח =\ 29. ריקוד עושה לכם את זה?נחמד .. לא מאוד 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל?אממ תוכנית מעניינות בערוץ 2 או מה שיוצא משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך?מאוד 40 למי יותר, אמא או אבא?אממ אממ אממ .. לא יודעת לענות.. אמא (?) 41. יש לך אחים או אחיות?כן.. אח אחד 42. ואם אין לך, היית רוצה?אני רוצה עוד
43. מה אתה אומר על אימוץ?בסיידר,עדיף שלא 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה?בטח ! 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)?חח אממ לא יודעת 46. יש לך משפחה בחו"ל?כן הרבה.. סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש:"בושם צרפתי" 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה:רותם 49. בושם אהוב:לקוסט\212 סקסי 50. תכשיט אהוב:אין 51. התמכרות כלשהיא:קוללללה ! 52. יש חבר/ה?כן 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן):הלכתי לחברה שלי ובדיוק שם הכרתי את חבר שלי =] סיפור ארוך 54. חלום שחלמת והתגשם:לפגוש את שרית
55. ושאלה אחרונה....נהנת??כן
כל הכבוד ניבה !

oneheart1

New member
עונה

שם: אושרת גיל: 20 מזל: קשת המילה הראשונה שעולה לך בראש: אייה מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: איפה העיתון
2. ולפני שאתה הולך לישון: איך שנגמר היום כ"כ מהר
3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? מחפשת משהו4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? כן 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול?לא צבעים: כחול,אפור,שחור,ורוד וסגול6. מה דעתך על ורוד? יפה7. מה הצבע האהוב עלייך? כחול8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו?אפור 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר?לבן 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? לא אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול?אורז 12. אתה אוכל ארוחת בוקר? לא תמיד,אני שותה נס או שוקו13. מה הדבר שבחיים לא תאכל?לא כשר 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? כן15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? לא16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל... מה אתה? אוכלת הכל אבל זה נשמע לא טוב 17. טעמת פעם אוכל של כלבים? לא18. למה?זה של כלבים 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב? פיקנטי 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא? כן 21. אוכל כשר? כן 22. אוהב שוקולד? 23כן. איזה? מריר 24. אוהב חומוס? כן25. עם גרגירים או בלי?בלי 26. לפי דעתך חומוס באמת מסמל ישראלים? כן פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם?כן 22. אתה מבצע אותם טוב? כן 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך?לצייר 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא?לא 25. אתה עובד? לא 26. מוסיקה אהובה: ישראלית 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? בקולנוע 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? מועדונים 29. ריקוד עושה לכם את זה? כן 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? ערוץ 2 משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך? כן 40 למי יותר, אמא או אבא?אימא 41. יש לך אחים או אחיות? אחיות 42. ואם אין לך, היית רוצה? כן 43. מה אתה אומר על אימוץ? חשוב 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? בעיקרון כן 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? הדודים שלי 46. יש לך משפחה בחו"ל? לא סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש:breakaway 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: לא 49. בושם אהוב: אמיזינג 50. תכשיט אהוב: שרשרת 51. התמכרות כלשהיא: מוזיקה 52. יש חבר? לא 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): ביקרתי אנשים שלא ראיתי הרבה זמן 54. חלום שחלמת והתגשם: אין 55. ושאלה אחרונה....נהנת?? כן Have a gooooooood day folks ! תודה רבה גם לך!

בכיף...

שם:ליטל גיל: 23 וחצי מזל:עקרב המילה הראשונה שעולה לך בראש:עייפה מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר:אני בדר"כ מהופנטת בבוקר 2. ולפני שאתה הולך לישון:יששששששש 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך?שזה כיף להיות רגע לבד 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו?תמיד 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול?לא צבעים: 6. מה דעתך על ורוד?מתוק 7. מה הצבע האהוב עלייך?לבן 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו?בין ורוד ללבן 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר?קרם 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? לא אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול?סלט יווני 12. אתה אוכל ארוחת בוקר?האמת שלא ממש כי אני נורא אדישה בבוקר עד שאני שוכחת לאכול 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל?חזיר 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר?לא 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול?שניצל תירס שאני מייבשת אותו במיקרו עש שהוא נהיה כמו קריספי 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה?בדר"כ הכל 17. טעמת פעם אוכל של כלבים?לא איכסס 18. למה?נראה לי חסר טעם 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב?כל מה שמשמין 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא?המון המון ... 21. אוכל כשר?משתדלת שכן 22. אוהב שוקולד?מאוד 23. איזה?את ההוא עם הביסיקויט 24. אוהב חומוס?מאוד 25. עם גרגירים או בלי?בלי 26. לפי דעתך חומוס באמת מסמל ישראלים?אכן פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם?כן 22. אתה מבצע אותם טוב?כן 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך?לא הייתי רוצה,מה שצריך להיות קיבלתי 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא?לא 25. אתה עובד?כן 26. מוסיקה אהובה:לטינית ולועזית בעיקר 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע?תלוי 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה?מרגיעה 29. ריקוד עושה לכם את זה?בודאי 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל?אין משהו ספציפי משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך?אפשר לומר 40 למי יותר, אמא או אבא?אמאאאא 41. יש לך אחים או אחיות?אח גדול 42. ואם אין לך, היית רוצה?יש לי אבל הייתי רוצה איזה אחות קטנה לפנק 43. מה אתה אומר על אימוץ?מדהים אני חושבת שאם היה לי כסף הייתי מאמצת כמה ילדים 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה?כן 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)?אח שלי 46. יש לך משפחה בחו"ל?לא סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש:we belong together של מריה קארי 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה:לא עולה כרגע אבל אני אוהבת שמות אמריקאים 49. בושם אהוב:יש כמה :hypnotic,miracle ועוד... 50. תכשיט אהוב:טבעות 51. התמכרות כלשהיא:... 52. יש חבר/ה?לא 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן):... 54. חלום שחלמת והתגשם:... 55. ושאלה אחרונה....נהנת??היה נחמד! צ'או

הנה התשובות!!

שמי אליעד ואני בן 14 מזל גדי המילה הראשונה שעלתה עכשיו זאת שרית חדד בלי לשקר וללקק חס ושלום (1)הדבר הראשון שאני חושב עליו בבוקר זה איזה יום סבבה או הפוך תלוי במצב (2)ולפני שאני הולך לישון אני חושב על היום שלאחריו(3)שיט איך לא הבאתי דיסקמן(4)לפגוש את שרית חדד פנים אל פנים והשני לסוע לחו"ל (5)לא(6)צבע שמתאים לבנות(7)כחול(8)אפור המבין יבין(9)כתום של שאנטי(10)לא(11)שניצל וציפס(12)בבצפר(13)פירות ים וחרקים(14)לא (15)אין משו כזה(16)אוכל רגיל וכשר(17)לא(18)כי זה מסריח(19)בשרי(20)לא (21)לצבוע לשמוע מוזיקה טלוויזיה ואינטרנט(22)כן(23)במיוחד לבן אבל כל הסוגים (24)לא (25)כן (26)הכל חוץ מדיכאון וקלאסית(27)בקולנוע (28)מועדונים(29)תלוי איזה למרות שזה נשמע יצור (ואם כן סלסה) (30)סרטי קומדיה וריאלטי(31)כן(32)לשניהם אבל קשור יותר לאמא(33)יש לי אחים(35)זה אחלה של דבר אם אתה לא יכול להביא בעצמך(36)קצת כן יחסית אבל אני לא אומר שיש לי אחות חתולה (37)אין כזה אולי אחי האמצעי(38)לא(39)בושם צרפתי(40)צליל לבת(41)לאקוסט(42)שרשרת עם אבן באמצע וגם שרשרת זהב שקיבלתי מהסבא לבר מצווה(43)טלוויזיה (44)לא(45)לא זכור משו כזה(46)גם אין כזה(47)כן מאוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ReutZi

New member
עונהה

שאלות כלליות: שם: רעות גיל: 18 מזל:דלי המילה הראשונה שעולה לך בראש: לא יודעת.... מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר:ללכת לבי"ס או לא?! 2. ולפני שאתה הולך לישון:מתי אני צריכה לקום 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך?שמשעמם לי... 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? כן!! 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול?לאאאא צבעים: 6. מה דעתך על ורוד? צבע יפה 7. מה הצבע האהוב עלייך? כחול 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? משהו בהיר 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור?לא אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול?שניצל 12. אתה אוכל ארוחת בוקר?לא 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל?אוכל לא כשר 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר?לא 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול?לא 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה?אוכלת הכל 17. טעמת פעם אוכל של כלבים?לאא 18. למה?חחח 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב? 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא?כן 21. אוכל כשר?כן 22. אוהב שוקולד?כן 23. איזה?אגוזים 24. אוהב חומוס?כן 25. עם גרגירים או בלי?לא איכפת לי 26. לפי דעתך חומוס באמת מסמל ישראלים?כן פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם?לא 22. אתה מבצע אותם טוב? 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך?אין לי מושג! 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא?לא 25. אתה עובד?כן 26. מוסיקה אהובה:מזרחית והכי הכי שרית! 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? בבית 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה?מועדונים 29. ריקוד עושה לכם את זה?כן 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל?ערוץ 24/ויוה משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך?כן 40 למי יותר, אמא או אבא?לשניחהם אותו הדבר 41. יש לך אחים או אחיות?אח 42. ואם אין לך, היית רוצה? 43. מה אתה אומר על אימוץ?בכיף 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה?אין לי חיית מחמד 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)?אחי 46. יש לך משפחה בחו"ל?לא סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש:"חושב עליה" 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה:זוהר 49. בושם אהוב: 50. תכשיט אהוב:טבעת 51. התמכרות כלשהיא: 52. יש חבר/ה?לא 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): 54. חלום שחלמת והתגשם: שפורצים לנו לבית... 55. ושאלה אחרונה....נהנת?? כן, מאוד!!!

Music4Life

New member
../images/Emo70.gif קבלו אותי ../images/Emo70.gif

שאלות כלליות: שם:
ניבה מגניבה גיל:
23 וחצי מזל:
המזל הכי טוב - סרטן
המילה הראשונה שעולה לך בראש:
אוכל (חחח כמה מפתיע...)
מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר:
לא יודעת 2. ולפני שאתה הולך לישון:
שאני מקווה לא להיות עייפה למחרת... 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך?
לפעמים משעמם ובא לי להיות עם מישהו ולפעמים דווקא כיף לבד קצת 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו?
כמו לכולם 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול?
לא צבעים: 6. מה דעתך על ורוד?
לא מתה על הצבע הזה! 7. מה הצבע האהוב עלייך?
סגול כמובן
8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו?
אדום, סגול. צבע שמח 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר?
סגלגל יפה.... 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור?
המממ וואלה? אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול?
יש הרבה מאד דברים... 12. אתה אוכל ארוחת בוקר?
בדר"כ לא 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל?
המממ דגים (גפילטפיש)
14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר?
היו כמה 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול?
יש מצב... 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה?
אני אוכלת ה-כ-ל, עזבו אותי כשרות ועזבו אותי הגבלות...החיים קצרים וצריך להנות ! 17. טעמת פעם אוכל של כלבים?
יאקקקק השתגעתם??? 18. למה?
כי ככה למה לי?? אברבנאל זה לא פה...
19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב?
שאלתם! 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא?
לא 21. אוכל כשר?
ממש לא 22. אוהב שוקולד?
ממש ממש כן! 23. איזה?
שחור וחלב בעיקר 24. אוהב חומוס?
מאד אוהבת 25. עם גרגירים או בלי?
בלי! 26. לפי דעתך חומוס באמת מסמל ישראלים?
כן בהחלט כן פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם?
יש הרבה 22. אתה מבצע אותם טוב?
חחחח משתדלת... 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך?
הייתי רוצה כשרון בציור 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא?
לא 25. אתה עובד?
כן 26. מוסיקה אהובה:
לועזית
27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע?
תלוי במצב הרוח, אתם יודעים.. 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה?
מועדונים
29. ריקוד עושה לכם את זה?
תלוי איזה אבל כללית ,כן 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל?
אווו יש המון...למשל: "דר פיל, טאצ עליז לסטרייט שיעיז, צעירים חסרי מנוח, ריקי לייק, מכושפות, קצרים, ועוד..." משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך?
מאד 40 למי יותר, אמא או אבא?
אבאל'ה!!! 41. יש לך אחים או אחיות?
יש לי אח אחד 42. ואם אין לך, היית רוצה?
הייתי רוצה אחות...זה היה נחמד נראה לי 43. מה אתה אומר על אימוץ?
אחלה דבר............ 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה?
לא אין לי 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)?
מממ..לא יודעת.. 46. יש לך משפחה בחו"ל? כן יש, בצרפת סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש:
"מיס מיוזיק"
48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה:
שירה 49. בושם אהוב:
אולטרה ויאולט 50. תכשיט אהוב:
שרשראות 51. התמכרות כלשהיא:
שרית חדד, קולה, מקדונלדס, הפורום הזה...
52. יש חבר/ה?
לא 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן):
? 54. חלום שחלמת והתגשם:
ממממ לא זכור 55. ושאלה אחרונה....נהנת??
כן מאד מאד...נו אני אהבאתי ת'שאלון ואני בכלל חולת שאלונים אז איך לא??

liron162

New member
אני עונה..

שאלות כלליות: שם: לירון גיל: שבוע יומולדת 17..יום שישי.. מזל: טלה המילה הראשונה שעולה לך בראש: אממ..לא יודעת מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: אממ..שאין לי כוח לקום.. 2. ולפני שאתה הולך לישון: על היום שהיה..ועל מה יהיה מחר ועל עוד.. 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? שמשעמם להיות לבד 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? בטח! יש לי חלום..מקווה שהוא יתגשם 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? לא צבעים: 6. מה דעתך על ורוד? צבע בסדר..תלוי למה 7. מה הצבע האהוב עלייך? כחול 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? לא יודעת 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? לא הייתי בוחרת הייתי משאירה אותו בצבע שלו.. 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? לא אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? פיצה 12. אתה אוכל ארוחת בוקר? לפעמים. 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל? מסטיק איכססס!! ועוד .. 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? כן..מסטיק איכסס!! 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? לא יודעת 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? אוכלת הכל 17. טעמת פעם אוכל של כלבים? איכסס לא 18. למה? ככה 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב? אין סוג של אוכל מועדף 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא? כן. 3 ימים בערך פחות או יותר לא אכלתי.. 21. אוכל כשר? כן 22. אוהב שוקולד? כן 23. איזה? רגיל 24. אוהב חומוס? לא כל כך 25. עם גרגירים או בלי? בלי 26. לפי דעתך חומוס באמת מסמל ישראלים? לא יודעת פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם? כן.. 22. אתה מבצע אותם טוב? כן בערך 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? הייתי רוצה יותר כישרון באומנות... 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא? לא 25. אתה עובד? כן..לפעמים 26. מוסיקה אהובה: של שרית חדד! 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? בקולנוע..אבל כשהוא ריק.. 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? אמממ תלוי איזה מוזיקת מועדונים 29. ריקוד עושה לכם את זה? לא 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? ויוה משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך? כן 40 למי יותר, אמא או אבא? אמא 41. יש לך אחים או אחיות? כן 42. ואם אין לך, היית רוצה? 43. מה אתה אומר על אימוץ? לא חשבתי על זה 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? אין לי חיית מחמד 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? בני דודים 46. יש לך משפחה בחו"ל? כן סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: קצת משוגעת 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: לא יודעת 49. בושם אהוב: אין 50. תכשיט אהוב: אין 51. התמכרות כלשהיא: לשרית חדד! 52. יש חבר/ה? לא 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): 54. חלום שחלמת והתגשם: לא יודעת..אולי.. 55. ושאלה אחרונה....נהנת?? מאודדד!!

eynav16

New member
משעמם לי כרגע

למרות שאני אמורה ללכת לישון...כאילו 12 ואני לא אוהבת ללכת לישון מאוחר ולקום מאוחר כי מתהפך לי הכל...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ספרי איך זה לגור בברזיל ? וקבלי תמונה יפה של ברזיל

eynav16

New member
איפה זה???

חח ברזיל ענקית... אמ.....מ.מ.מ..מ. לא יודעת...שאלה קשה..חח אני דיי נהנת מזה שאין לי כל כך מה לעשות ואני דיי עושה מה שבא לי אבל זה משעמם לפעמים מאוד......ודיי סובלת מזה שאני עוד לא מדברת את השפה... מתגעגעת למשפחה בארץ...לבני דודים שלי המתוקים... וזהו מה יש לי לספר לך??חחח ואגב התמונה גם מברזיל...מטיול

מאיפה לי

זה תמונה שדוד שלי צילם חחחחחחחחחחחחחחחחחח הכשיו הזכרת לי את אחינים שלי החמודים שנימצאים בלונדון
אני ממש חולה אלהם חחחחחחחחחחחחחח ובמיוחד לאחין שלי משה שכל הזמן שר שירים של שרית חחחחחחחחחחחחחח

למעלה