.

Shusho

New member
הלו בובות! ~שורקת~

סתם. היי, אני מיכל, ואני כלבה. לא מאלה שעושות ווף אלא יותר בכיוון ביצ' חסרת מעצורים
. אז סליחה על הכמה הודעות בזמן האחרון פה וזה. [ספיר, אחרי שלוש פעמים שהמסר לא נשלח (לשני המסרים) בחזרה התעצבנתי והפסקתי לנסות. אז הנה את יודעת שקראתי...]

O__o../images/Emo211.gif

טלפון: ידיד:"X(נו, מי שאני מאוהבת בו)יהרוג אותך בגלל שנתת לו תאריך לא נכון..." זוהר:"לא הוא לא..." ידיד:"נראה נראה... טוב, ביי..." זוהר:"בייי!" *כעבור שתי שניות* טלפון: X:"יואו אני אהרוג אותך! למה נתת לי תאריך לא נכון?" זוהר:"בטעות, ואמרתי לך בע"פ את הנכון. אגב K(נו, הראשון שהתקשר)התקשר לפני שתי שניות ואמר שאתה תהרוג אותי. האין זה קינקי ביותר? X:"חבר שלי רוצה לדבר איתך..." זוהר:"אוקיי..." זוהר וחבר של X מדברים עד שלפתע: חבר:"אז תגידי, מה קורה איתך ועם X?" זוהר:"אה...?" X:*חוטף את הטלפון*"ביי!"*מנתק*

איך בדיוק?

כבר קניתי מלא מלא דברים..ואני ממש מרגישה שאמא שי מגיע ל יותר..למרות שבחייםפ אני לא אגיע למשהו שבאמת יספיק למה שמגיע לה.. אבל תוכלי לומר איך את עושה סבון?

זו הבעיה../images/Emo211.gif

זו ערכה... אבל אפשר לאלתר חומרים בבית! תמצאי שבלונות... את צריכה בנוסף פירורי סבון(תעבירי על מגרדת כזאתי)ומים.

Shusho

New member
ורד אחד

בחמישה שקלים או פחות ברכה סופר מושקעת לנקות קצת את הבית לקטוף ורדים מהגינה של השכנים ולברוח מהר בלי שיראו אותך ואז לפזר קצת עלים על הכרית ולהשאיר פתק של 'אני אוהבת אותך' או משהו(טוב1 זה נשמע רומנטי מדי אבל יוצא נחמד!) ואמ נו הכל אפשר בלי כסף בעיקר להיות נחמדה

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הרגת אותי. אבל נו, אני מסכימה עם כל פסיק:)

Mrs Johnny depp

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo210.gif../images/Emo205.gifשונאות? ../images/Emo12.gif

היית מתה!
אנחנו מתות עלייך

Mrs Johnny depp

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo210.gif../images/Emo205.gifובקשר לשרשור../images/Emo2.gif

התכוונתי לתמונה שכתבו דברים רעים על קארין, לא לגלריות עצמן;[[[

broken winges

New member
אדוארד,אדוארד

כל מי שיכולה לעזור לי לפרש את הבלדה על אדוארד זה ממש יעזור לי! המורה שלי לספרות לא נתנה לנו חומר מוגדר למבחן אבל לפי מה שאני מבינה זה יהיה על מאפייני הבלדה והבלדות שלמדנו. למדתי את הבלדה על לורד רנדל ואז חליתי והפסדתי לימודים ומסתבר שהכיתה כבר למדה את אדוארד אדוארד ואני חושבת שיהיה על זה חלק במבחן ולא למדתי את הבלדה ואין לי פה את המחברת או את הספר כי הכול בלוקר כי הפעם האחרונה שהייתי בבי"ס הייתה ביום שישי לפני שבועיים ולא חשבתי לקחת את המחברת או הספר . אוף.. אני ממש לחוצה בגלל זה. זה בשעה השנייה ככה שאין לי זמן להתכונן עוד קצת כי אין הפסקה. ואוף אני שונאת להיות בלחץ של לימודים. יש לנו מלא שיעורים גם בתנ"ך ובערבית ובערבית רוב השיורים על אות חדשה שהם למדו ואני לא הייתי וזה הכל לעוד יום-יומיים ככה שזה ממש מלחיץ וגם אין לי ממש ממי להשלים. אבל אני אסתדר. הכי חשוב לי עכשיו זה הבלדה על אדוארד אדוארד.

BiDriL

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo193.gif../images/Emo24.gif

את יכולה לשאול בפורום לימודים וש"ב :] כל מה שאני יודעת על אדוארד אדוארד שהוא רצח את אבא שלו,והולך להתאבד אומשו בים והפואנטה שאמא שלו ביקשה ממנו לעשות את זה

broken winges

New member
0.0 לכו תבינו בלדות סקוטיות ><

תודה בכול מקרה :] דיברתי עם אמא שלי ואני מרגישה יותר טוב.

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifעאעאעא אני ידועת את זה פיקס!!!

לעזור לך^^? אוקיי אמא של אדוארד שואלת אותו למה חרבו נוטפת דם, הוא עונה לה בשקרים...אך היא מזהה שהוא משקר. ובעצם מאיפה לה לדעת? כל החזרות והשאלות בבלדה יוצאות דיאלוג, מתח, הבלדה שואפת לסוף...אז השורות החוזרת עוצרות בעדה להמשיך*0*. ואז אדוארד מודה באמת, ואומר שהוא רצח את אביו
!!! פה זה השיא, מתחילת הבלדה אנו מסוקרנים[או שלא*0*] מה קרה, וזא אנו מגלים שהוא רצח את אביו שאמר שהוא אהב. אך אמו בכלל אל מופתעת! היא רק שואלת איך הוא יעניש את עצמו. האמא כמובן אמרה לאודוארד והרוג את אביו[אנו לא ידועים למה, ולא רוצים לדעת>>], אמממ הוא אומר שאת עצמו הוא ישלח בסירה לים בלי אוכל[מוות בקיצר], את משפחתו הם יהיו עניים מקבצים נדבות
, ואמא שלו תלך בעונש בגהנום, שזה הכי נורא כי זה עונש במוות*0*לכי תביני><"... נממ...בבלדה יש אווירה קודרת, אפלה, הרגשת המוות, סוף טראגי, שורות חוזרות על עצמך, דיאלוג. מקווה מאוד מאוד שעזרתי^________^

הווו../images/Emo54.gif

מה חרבך נוטפת דם, אדורד אדורד?! מה חרבך נוטפת דם ועלמה כה ליבך נעצב, הה! בלהבלה אממ, בהתחלה אדוארד אומר שהוא רצח נץ. ואז אמא שלו אומרת לו שזה לא נכון, ומנסה כביכול לחשוף את האמת. ואז הוא אומר שהוא רצח את הסוס שלו, ושוב אמא שלו אומרת שלא, ושהסוס באורווה ושיגיד לה את האמת. ואז הוא אומר שהוא רצח את אבא שלו והיא אומרת שהוא בנאדם נורא ובלהבלה ובבית האחרון מתגלה בעצם שאמא שלו שלחה אותו לרצוח את אבא שלו ושידלה אותו לזה. המאפיין הבלדי היחיד שאני זוכרת כאן זה טראגיות
והנה השיר, אם את ממש רוצה..:p

למעלה