.

BiDriL

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo193.gifבהצלחה^^

לחברה שלי היו עדשות וזה דפק לה את העיניים. תשמרי על העיינים שלך

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifאל תחשבי על זה יותר מדי,

ותגידי לעצמך שאת יכולה וזה בסה"כ חומר ג'לי וזו רק עדשה מסכנה. תכניסי אותה לעין וזהו ^^ (ואגב, אחרי שמצליחים להכניס את העדשה, להוציא אותה זה הרבה יותר קל. מניסיון.) אל תכנסי ללחץ מזה ואם זה קצת שורף בהתחלה פשוט תעצמי את העין שניה או תבכי. [אגב, לבכות תמיד עוזר עם עדשות
] בהצלחה

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifיאאאאא את הכי חמודהבעולם!../images/Emo23.gif

שימחת אותי ממש. איך את מוציאה? פשוט מכניסה את האצבע לעין ו"מקפלת" כזה?:O ופעם הכנסתי ושרף לי והוצאתי איכשהו אבל מ'זה נכנסתי ללחץ. תודהה.

tamaguchi girl

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif כן, כשאני מוציאה

אני עם האגודל והאצבע ואז מקפלת את העדשה כזה והיא יוצאת. שתי שניות ממש ^^ אם את לא מצליחה להוציא עם האצבעות, תבקשי מהחברה של העדשות שיביאו לך כזה מק כזה שמוציא עדשות, הוא מעוגל כזה ואת שמה את זה ליד העין והעשה נמשכת אליו, כי זה כמו עין עגולה כזו. שחכתי איך קוראים לזה אבל אם את צריכה תגידי ואני אצלם לך את זה. אם את מצליחה להכניס- אין שום סיבה שלא תצליחי להוציא.

טוב הגיע הזמן.

אני עוזבת. אני לא עוזבת עוזבת. אני פשוט לא מרגישה שייכת לכאן יותר. אני אקרא בפורום לפעמים. מקווה לשמור על קשר=] ואני גם אבוא למפגשים אבל.. אני פשוט לא מרגישה שייכת אז אין לי מה להישאר. אתן יכולות לשמור על קשר במסרים או באייסי או במסן=] ביי=] אני אוהבת אותכן

behind the masc

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo24.gifאת תחסרי לי../images/Emo7.gif

טוב אני אפילו לא כותבת ביי, כי אני ידועת שאת סתם אומרת. את לא יכולה לעזוב, את כבר חלק מהפורום הזה, השם שלך חתום פה. אוהבים אותך פה, את אוהבת להיות פה ולעשות דוליז. שלא תעזי לא לשמור איתי על קשר שמעת? אוהבת אותך

גמאני אוהבת אותך=]../images/Emo23.gif

ורק שתדעו שהכל חוץ ממיס פורום שאני אפתח שיגיע הזמן אני ונטשת.. כל הפרויקטים,תחרויות שכמותם סליחה על ההברזה

Mrs Johnny depp

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo210.gif../images/Emo205.gifלמהה??

טלייי בבקשה תישארי
זה רק בראש שלך שאת מרגישה לא שייכת, את מאווווד שייכת לכאן. ואני לא סתם אומרת. כולן פה מתות עלייך, את כל כך תורמת לפורום ויוצרת מדהימה
בבקשה אל תעזבי. אני אוהבת אותך ;[[[ נו. בלע. לאיודעת מהלהגיד כדי שתישארי ><
;_________; טאליייי
תישארי.

Mrs Johnny depp

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo210.gif../images/Emo205.gifלמהה??

טלייי בבקשה תישארי
זה רק בראש שלך שאת מרגישה לא שייכת, את מאווווד שייכת לכאן. ואני לא סתם אומרת. כולן פה מתות עלייך, את כל כך תורמת לפורום ויוצרת מדהימה
בבקשה אל תעזבי. אני אוהבת אותך ;[[[ נו. בלע. לאיודעת מהלהגיד כדי שתישארי ><
;_________; טאליייי
תישארי.

אנבלייי

New member
יהיה פיצוץ פיצוץ יהיה יהיה פיצוץ

במסיבה
ישלי היום מסיבה. וזה מן.. ההה-מסיבה 0o אינלי מה ללבוש ^______^ ומישו אחד יהיה שם 0.0 מישו שבכלללללל לא ברור מה הולך בינינו. ובכל מקום אני רואה אנשים שמזכירים לי אותו ;[ בכללללל מקום;[ בקליפים באמטיוי
וכלמיני :S אבל אני הולכת להנות היום. ובלי ערסים שינסו לדחוף לי אצבעות מתחת לחצאית :| ויגידו. דברים. ופרחות שירדפו אחריי וירימו אותה 0.0 (וזה היה באותו ערב;[ אחד הגרועים. חרתי הבייתה כולי מצוברחת והיה לי ממש עצובי
) ואני בד"כ מסתדרת איתם. אע. אוףאוף אני כ"כ רוצה להנות היום.

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifעוד זוכרים אותי? ../images/Emo6.gif

אני פתאום מרגישה כ"כ לא קשורה לפה, למרות שלא הייתי משהו כמו 3 ימים סה"כ

אוקיי.. מוזר נורא../images/Emo191.gifאבל אני פה..

טוב יום שישי ונתקעתי בבית. אז שיעמם נורא ותהיתי לי אם עוד זוכרים אותי במקום שנקרא פורום דוליז.. בעיקרון הייתי אמורה ללכת למישהו עם חברות אבל בסוף אנחנו לא בגלל שעוד מלא חברים שלו באים ואנחנו לא נרגיש קשורות.. אבל זה בטח לא מעניין.. בקיצור אחרי יותר מחצי שנה שאני לא הייתי פה.. ובטח מליון בנות חדשות הגיעו וגם ראיתי שהתחלפו מנהלות והוסיפו מלא אייקונים יפים באתי לבקר. אבל אל תחשבו שאני נשארת פה או משהו.. כי נגמלתי מהמחשב.. ברצינות! אני! כןכן.. טוב קיצר זוכרות אותי?

למעלה