.

broken winges

New member
מהעברת דירה כאילו? אם כן

ואם אני לא סתם מפגרת
אז כיף ^^. איך הדירה החדשה וזה? והחדר שלך ^^?

mirymoo

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo209.gifבנות!

תיכנסו לפה..זה האתר שלי ושל עוד כמה אנשים שאתן אממ לא מכירות ויש בו פורום......תירשמו תשתתפו..בלה בלה בלה...

yaeloolik

New member
אתן ידעתן..../images/Emo189.gif../images/Emo192.gif

שאם חברה שלי תופסת לי בציץ זה סוג של תקיפה מינית?
. שייתביישו כולןXD. באמת, עשו לנו כזאת שיחה של שעתיים על תקיפה מינית... (אחרי שהיא אמרה שאסור לגעת בנו בניגוד לרצוננו אז ניצן תפסה לי בציץ
) וגם, ידעתן שאי אפשר לאנוס גבר? אונס- חדירה לאיבר המין הנשי- ללא הסכמה. לא קוראים לזה אונס
. הם יכולים לעבור רק מעשה סדום
. וב-80% מהמקרים האונס הוא מישהו שאת מכירה><. טוב בטח לא אכפת לכם...

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifאבל כן אפשר לאנוס בנים../images/Emo2.gif

[ואני יכולה לתבוע את חברה שלי?
] אם בן אונס בן?

yaeloolik

New member
XDDDDDDD../images/Emo189.gif../images/Emo192.gif

תתבעי אותה!!!!!!!!!!!!!! XD אם בן אונס בן אני דיי בטוחה שלא הייתה שם חדירה לאיבר הנשי
.

yaeloolik

New member
אבל אין פלא..../images/Emo189.gif../images/Emo192.gif

באמת כל מה שהיא אמרה הוא כ"כ נכון.. שמאז שאנחנו קטנים יש הבדלים בין הנשים לגברים. אין לי כח לפרט אבל זה נכון. כל מה שהיא אמרה ידעתי אבל כשהיא אמרה את זה ככה פתאום זה גורם לך לחשוב למה זה קורה. כאילו אשכרה מפתחים אותנו במחשבות שונות.

BiDriL

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo193.gifמממ.

לי ילדה מהכתה תפסה בתחתOO

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gifבגלל זה בדיוק צריכים לתקן את

החוק. החוק מדבר רק על בנות/נשים/בחורות או כל נקבה אחרת. למשל, זוכרות את המקרה שהמורה אנסה את אחד מהתלמידים שלה? (אם אני לא טועה) לא היה מה לעשות עם זה, כי החוק לא "אמר" שזה אסור. החוק לא חל על בנים. צריכים לעשות כמה תיקונים פה ושם. ומהר.

כותרת או משהו><

החוק של האונס מדבר רק על בנות, אבל יש עוד שני מצבים, מעשה סדום ומעשה מגונה, שחלים על בנים (גם או רק, אני לא זוכרת). אם אני לא טועה, יש כיסוי בחוק גם על בנים, אבל אפשר לבדוק
גם לנו עשו השנה שעתיים על תקיפה מינית

yaeloolik

New member
אוף../images/Emo10.gif../images/Emo189.gif../images/Emo192.gif

תגידו, קרה לכן פעם שהיה איזה משהו שממש ממש ממש ממש רציתן אבל ידעתן שלא תקבלו אותו? נניח לי יש איזה משהו שההורים שלי הבטיחו לקנות לי אם החדר שלי יהיה מסודר חודש. אני יודעת שזה לא ייקרה (פחח חודשXD) אבל במקרה הזה עוד יש לי איזשהו סיכוי. נניח אם אני אשן במשך חודש אצל חברה>.> אני מדברת על מצב שב-100% אין שום סיכוי בעולם שתקבלו את מה שאתן רוצות. אבל אתן ממש ממש ממש רוצות. ולמרות שאתן יודעות שאתן יכולות לשנות את המצב אתן לא עושות כלום. מכל מיני גורמים מעצבנים. אבל אתן ממש ממש רוצות
. נכון שזה מעצבן?
נכון?!

Karin917

New member
הכל אפשרי,../images/Emo210.gif../images/Emo182.gif

אבל זה תלוי בך. מההודעה שלך זה נשמע שאת ממש רוצה את זה אבל אם את לא מסוגלת לעשות מאמץ נוסף בכדי להשיג את זה אז כנראה שאת לא רוצה את זה מספיק. חוץ מזה, לא היית רוצה להראות להורים שלך שהם טעו לגבייך? להוכיח להם שאת כן מסוגלת?

yaeloolik

New member
אוי לגמרי לא הבנת../images/Emo6.gif../images/Emo189.gif../images/Emo192.gif

מה שההורים שלי עושים זה כדי שאני אהיה בן אדם יותר מסודר. ולא להם אני צריכה להוכיח את זה, אלא לעצמי כי בתכלס אצלהם זה לא יישנה כלום אם אני אצליח או לא.. ובכלל אני דיברתי על משהו אחר. שאני ממש רוצה אותו! ואני מפחדת שאם אני אעשה משהו אני אהפוך את זה ליותר גרוע. למרות שאני מתחילה לחשוב מה יותר גרוע- לא לדעת, או לדעת- שלפחות ניסיתי ולא הלך... את מבינה מה אני רוצה? XD. הכוונה שיש 3 אפשרויות: 1. לא לעשות כלום 2. לעשות ולהיכשל. 3. לעשות ולהצליח. עכשיו מן הסתם שהרבה יותר עדף לנסות מאפשר לא לנסות בכלל אבל בפועל זה לא עד כדי כך פשוט...

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifזה קורה לי עכשיו.../images/Emo10.gif

אני רוצה עדשות, אני רוצה להיות יפהה]; אבל אממ, הקוסמטיקאית השכנה שלי אמרה שהיא תעזור לי. ואני כ"כ מפחדת שאם אני אצליח להכניס אז אצטרך להוציא- שזה הקטע שאפילו אם אני לא כ"כ, הגוף שלי מונע ממני באגרסיביות. ואז אני דווקא לא מצליחה, ודווקא לא מזיזה ת'תחת והולכת. זה כבר חודש ככה. נו טוב, בקרוב.
;;
אוהבת אותך:):

למעלה