.

o0Invisible0o

New member
לא חברות, מפקדות!../images/Emo98.gif

זה כל הקטע..כל הקורס הן מפקדות..ומאתמול בערב..הן חברות!!!!!!!!! והן מדהימות!
כאלה חמודות!!!
ולא. יומיות. יומיות זה רע, בסיס סגור זה טוב.
אה, ונעה, יש לי מלא ירושלמיות בקורס..כלמור, היו, כשהיה קורס.

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifקקי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יואו איילת כל ערב DDDDDDD:
מותק, אני מבינה שיש לך הרבה צחוקים שם
נונו שיהיה לך הכי טוב בצבא, שרק ילך לך

GalGul000

New member
קריה?

טוב נו.. לא נורא. בסופו של דבר אנשים נהנים גם שם
יומיות זה יכול להיות סבבה... אם יודעים לנצל את זה נכון. למרות שאת לא נראית לי הטיפוס של יומיות... [חח מה. את כולך... נהנת מחוץ לבית.] אל תדאגי. אם תתעקשי יעבירו אותך.... [אבל לכי תדעי, אולי עוד שלושה חודשים תגלי שטוב לך ואת לא רוצה לעבור?] יו. את בצבא.

o0Invisible0o

New member
לא טוב לי.../images/Emo11.gif

סתם נו..לא. אני בטוח ארצה לעבור ל8200 עוד שלושה חודשים..גם אם יהיה לי טוב. בחיי, גם כי זה יהיה שינוי מרענן אחרי שלושה חודשים..וגם כי אין מצב שאני עושה יומיות כל הפאקינג שירות, פשוט אין סיכוי. לאחותי ז"ל היה אותו סיפור, שמו אותה פקידה, היא נלחמה על חייה כדי לעבור משם..בסוף אחרי שלושה חודשים..ואחרי שהיא התאהבה בכל האנשים ששירתו איתה..הוציאו אותה לקורס חובשות כמו שהיא רצתה..והיא לא התחרטה לרגע.
אז כן היא כבר התרגלה למקום והתחילה לאהוב את האנשים..אבל זה לא שינה..זה לא מה שהיא רצתה..
אני לא טיפוס של יומיות.
וכן, אני בצבא!
עכשיו אני אפילו נראית כמו פז"מניקית! אין לי תגיות קורס, יש סיכה..וכל מה שחסר זה הרב"ט!
לכל המפקדות שלי, חוץ משני..יש סמל!
זה כזה אדיר! הן כולן קיבלו אותו פתאום באמצע השבוע! ומחאנו להן כפיים ובירכנו אותן..חמודות!
אז כן, גילינו באותו הרגע ששלוש מפקדות שלנו ביחד כל השירות שלהן, קורס+ סיפוחים+ הדרכה. וגם גילינו על סכסוכים בתוך הסגל..
מי לא סובלת את מי..
ואיך כולן מתעבות את מפקדת הקורס, מסכנה.>< וכל מיני כאלה.
ונמנ..אוף די צריך להשתיק אותי איכשהו..:X

אעאעע כנסוו!!

אני כולייי מאשורת!! הגעתי לקניו ערים..הלכתי לפגוש את אמא שלי בארומה.. ואז ראיתי 2 בנות מהשכבה של ושאלתי אותן מה הם עושות.. והם אמרו שהם הולכות לפגוש את עברי כי בצליל מי שקונה את הדיסק החדש שלו הוא חותם לו על הדיסק.. אבל הם אמרו לי זה עולה 120..כי הן 2 ואני חשבתי שזה עולה 120 לכל אחד.. אז אמא לא הרשתה.. ואז הלכנו וקנינו את הדיסק..והוא חתם לי והוא חיבק אותי.. ואעאעע הוא כזה הומוחמודיי מושי מושלמי.. טוב גמרתי להתלהב=]

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifאני מרגישה מוזר, ומתוסבך.

נכון הידיד הזה. אני חושבת שממ...הוא רואה אותי יותר מזה. אני אל דיועת, הוא חמוד ונחמד..וממ הנה אני מתחילה לבכות. סוף סוף שמישהו אוהב אותי, מישהו אחד ואני מרגישה כל כך מוזר. הוא כל הזמן אומר לי שהוא אוהב אותי, אבל אממ אי רואה אותו בתור ידיד. כשאני איתו קצת מוזר לי...אני אפילו לא ידועת מה אני כותבת, או מרגישה. פשוט יש פעמים שאני נתקעת, לא דיועת מה להגיד לו. ואני חשבתי שתמיד זה כל כך פשוט, זה בכלל לא זה מסובך..ומעצבן. ומה אני כותבת בכלל? אין לי מושג. תצילו אותי, תחטפו אותי, תהרגו אותי. אין לי כוח להיתמודד עם בעיות, אין לי כוח לחשוב...אני מרגישה שאני מישתנה, כאילו נעלמת... אבל, אנשים לא יכולים לשנות אותי...כי אני לא נותנת להם. אולי אני בררנית מדי? אני מחפשת משהו מושלם, זה הרי לא קיים...זה לא קיים. בתחילת שהנה קמתי בוקר עם חשק ללכת לבצפר ולהצליח ולקבל ציונים טובים, ופתאום כל זה נראה לי ממש...כלום, מיותר. תעזרו לי, אני כבר לא דיועת מה לעשות. ואני מבולבלת, מתוסבכת ובכלל לא יודעת מה אני כותבת

בתכלס.

גם אם לא תהיי איתו, זה עדיין כבר לא יהיה אותו דבר כזה, נכון? אז אני חושבת שתנסי לראות אם יש בעיניך סיכוי איתו.
וזה יעבור. מה את מבולבלת? את צריכה להרגיש טוב עם עצמך שמישהו רוצה אותך^-^ זה כיפי^______^

behind the masc

New member
תודה../images/Emo23.gif

כן זה כיף, אבל לפעמים אני כבר לא בטוחה אם זה באמת...כאילו><" הוא אף פעם לא רציתי הוא תמיד כזה-D: תמיד

broken winges

New member
אמ אופיר.. כתבתי לך משהו מכל ה../images/Emo23.gif

למען האמת זו ברכת יום הולדת מוקדמת. והיא רק בשבילך. חשבתי וחשבתי מה אני יכולה להביא לך ליום ההולדת. בגלל שאנחנו לא נפגשות(ובינינו-אל תגלי לאף אחד..גם המצב הכספי שלי לא הכי טוב בעולם כרגע..)ו אז חשבתי לצייר לך פיקסל ארט של מתנות כי זה חמוד, אבל זה נראה לי לא מקורי ממש וסתם כזה, חשבתי לצייר לך דולי כי זה מה שאני יודעת לצייר במחשב הכי טוב וגם כי בעצם דרך דוליז הכרתי אותך. אבל אני חושבת שדולי היא לא מתנה מספיק טובה..היא סתם קובץ שאולי מסמל משהו אבל לא כמו שצריך לטעמי. אז עלה במוחי רעיון מבריק. אני מביאה לך את השמיים. השמיים. השמיים של כולם ואני מחליטה לתת לך חתיכת שמיים רק בשבילך. כי השמיים נמצאים גבוה ואני אוהבת אותך עד אחרי השמיים ובחזרה! כי השמיים הם הכי גבוהים ואת בשביל הטופ של הטופ. כי אפשר להתסכל על השמיים ולגלות צורות שונות וצבעים שונים כמו בכול בן אדם,כמו אצלך שיש לך מלא צדדים יפים. כי גם כשלשמיים קשה הם צורחים ומכים ומשאירים צלקות כמו הזיכרון שלנו,ולפעמים גם קצת כמו המעשם שלנו וזה בסדר, כי כמו השמיים גם האנשים לפעמים שוקעים וגם הלב הולך לישון לפעמים אבל צריך תמיד לזכור שאחרי כל שקיעה יש זריחה,וזה לא בולשיט זה חוקי הטבע! והשמיים בעלי כל כך הרבה גוונים,מותר לך להשתנות ולחפש לעצמך את הגוון המתאים,זה לא אסור!זה מותר ואפילו כדאי. ותזכרי שעננים באים ועננים הולכים אבל השמיים תמיד נשארים. ואת השמיים,את הבסיס. ואת מחליטה מה יהיה בחיים שלך. וכמו שהשמיים בוכים גם לנו מותר לבכות כי צריך להתרוקן לפעמים וזה בריא. וצריך לזכור שיש קשת בענן שזורחת בכל גווניה כמו כל אדם ואדם. ואת אופיר,את תמיד תזרחי בכל גווני הקשת..כי זו מי שאת,בנאדם מדהים ביופיו. אני אוהבת אותך ומעריכה אותך עד כאין סוף.. אגב..תזכרי גם שהשמיים הם הגבול.

behind the masc

New member
גרמת לי לבכות.

את לא יודעת כמה אני מעריכה אותך עכשיו, ותמיד. וכמה אני אוהבת אותך
זאת המתנה הכי מדהימה שקיבלתי בחיים שלי. את מדהימה, ואני כל כך אוהבת אותך. הלוואי ויכולתי עכשיו לבוא ולחבק אותך, ולא לעזוב אותך לעולם. את מדהימה, יש לי כל כך הרבה מזל שהכרתי אותך, תודה

broken winges

New member
גמלי את כזו חמודדההה ^^

ועכשיו שאת מנהלת אז את גם סמכותית. זה גורם לזה להישמע קצת.. אסור *מצחקקת* אני אוהבת אתכן כל כך!
.

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif

בלי ישרא באותו יום!!1111111

למעלה