.

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifלא, הוא לא חמוד:[

שי היה צריך לנצח
רוני בי מדהימה
ושאיי וי אכיסה
היא לא יודעת לרקוד
היא סתם מתקפלת כמו גומי וזה
. ורונה לי
כ"כ רונה לי
הגמר היה אחלה, חבל שלא ראיתP: אבל טוב שלא היו פרסומות כל דקה

אנבלייי

New member
ממ. עודמעט הולכת לבדיקות דם.

אני לא יודעת מה עובר עליי בזמן האחרון :\ או שאני חווה במלוא המובן את גיל ההתבגרות
המחורבן, אני רק יושבת בבית וממררת בבכי רגע אחד, ואז מתיישבת ובוהה *.* ואז ממששששש מתחילה לצחוק ולרחף בכל הבית, ושוב לבכות *~* ואולי אני פשוט משתגעת D: יופי. ואני לא ישנה. נראה לי שב48 השעות האחרונות ישנתי משהו כמו 6-7 שעות :\ ואני ~מתה~ מעיפות. אה, ואני לא יכולה לאכול שום דבר חלבי או מטוגן בשמן עמוק. כי הקיבה של רגישה או משהו. היא החליטה פתאום להיות רגישה הבתזונה!!!111
שוקולד;[ מה;[ לאחשוב:X

../images/Emo44.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo151.gif

כמו בכל שבוע, גם הערב תתארח רונית דובדבני בפורום ניקלודיאון בין 17:10-17:40, מיד לאחר סיום התכנית אחי!אחותי ותענה לשאלות בנושא התכנית. שרשרו לה שאלות כבר עכשיו! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1080&msgid=72540375

shooroo

New member
../images/Emo58.gifהתלהבות לפניך.

ייאיאיאיאי נכוןנכון סיפרתי שהתקבלתי לאומנות בתלמה? אאזאז החלטתי שאנלא רוצה, כי זה לא מעניין ללמוד על תולדות האומנות וכל השיט הזה;| ואז עשיתי בחינות לקולנוע. ^^ והתקבלתייייDDDDDDD: אני כלכך גאה בעצמיDD:^^ יאיא. :]] בכל מקרה אהה כיף לי.DDDD: יומיים טובים כאלה. מעו.~

מזל טוב=]] ספיר כנסי רגע..

את יכולה לומר לי מתי אני צריכה לעשות כל מה שאני צריכה לךעשות לפרויקט הזה שפתחת?

grobear

New member
מגניב לך!

הבנת האמנות זה כן מעניין- דרך אגב- גם קולנוע לומדים את זה...

shooroo

New member
כה,

אבל ציירים ותערוכות וציורים מופשטים שצריך לנתח ולצייר טבע דומם>>" זה לא בשבילי. :]

../images/Emo110.gifאבל אל תחשבי שגם

לנתח סרטים זה כזה קל.. אצלנו לפחות יותר מחצי מהסרטים הם בשחור לבן\הזויים לגמריי-יותר מידי!\חסרי כל אפשרות להבין משהו. (אבל זה עדיין נחמד^^)

GalGul000

New member
יו. את בנאדם כזה מוכשר ../images/Emo6.gif

יפה לך
תלמה ילין נשמע כמו אחד המקומות הכי מגניבים שיש. [עד כמה שבצפר יכול להיות מגניב, כן?
]

למעלה