fat luey

New member
אם אני אראה עוד פאקצה אחת עם

אולסטארס אני אתפוצץ.
ואעאע אני נורא מצוננת. *סניפ* היום בשעור מתמטיקה כל השולחן שלי היה מלא בניירות טואלט. בסוף הוא נגמר ונאלצתי להתאפק כל היום. בוז. ויאי שחררו אותנו מערבית!^^ אז חזרתי באחת במקום בשתיים.|מקפצת| והוומ יש הרבה סיכויים שקונים לי מסך דק למחשב, דבר שאני רוצה כבר המון זמן.^____^ ודיי נחמד לי סך הכל, למרות שכבר נמאס לי ללמוד. אבל לא נורא. עוד חצי שנה. |אושר| הנה הפח שלי, ואני חושבת שהוא משקף מה קורא לי במעלי האף עכשיו. [אם קראת תגידי מה הדבר הכתום הקרוב ביותר אלייך.] [
]

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif ההודעה של אלאור במסנג'ר P:

מהבהבת בכתום
|איחוליסיום-צינוןאומשוO;
|

fat luey

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif

זה לא השתרשר טוב. |: יכולתי להשבע ששרשרתי נכון.
טוב לאמשנה, אני אשרשר שוב לראשית.

behind the masc

New member
../images/Emo143.gifתרגישי טוב../images/Emo23.gif

אממ כדי שתתרגלי, לכל הפאקצות יש אולסטאר. אממ ריטרט כתום של קלמר
תרגישי טוב, ותחלימי מהר^^

BiDriL

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo143.gifאכן ../images/Emo7.gif

פשוט מזעזע. אין לאנשים האלה טיפת מצפון.

את לא יודעת מה הסיבה שזה קרה,

למרות שאין תירוץ שיחפה על משהו כזה, זה באמת נורא, אבל התינוקת הייתה רק בת 5 שעות כשהיא ננטשה וזה דיי מוזר.. הסיבות יכולות הכי לא צפויות שבעולם.

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifאת צודקת,

חשבתי על זה הרבה, ואני פשוט כל הזמן מגיעה לאותה מסקנה תקועה. אם הייתה ילדה שפחדה מההורים שלה, או לא ידעה מה לעשות איתו- כוסעמק אל תכנסי להריון. תפילי את התינוק. למה להביא תינוק לעולם ולהרוג אותו. זה כזה רצח
להפקיר אותו שמה, בקור ישר אחרי הלידה, ועוד עם חבל התבור והשלייה- והרופאים אמרו שזה לא בריא. :\ תינוקות זה כזה דבר טהור ומושלם. למה לעשות להם דבר נוראי שכזה?
נאי מצטערת, לא התכוונתי לתקוף אותך ככה, את הרי לא אשמה. פשוט, ילדים זאת החולשה שלי. זה הדבר הכי מושלם בעולם.

fat luey

New member
אני מרגישה מפגרת לעשות את זה.

אבל הנה ההודעה מלמעלה שלא השתרשרה טוב. אז הנה. ואעאע אני נורא מצוננת. *סניפ* היום בשעור מתמטיקה כל השולחן שלי היה מלא בניירות טואלט. בסוף הוא נגמר ונאלצתי להתאפק כל היום. בוז. ויאי שחררו אותנו מערבית!^^ אז חזרתי באחת במקום בשתיים.|מקפצת| והוומ יש הרבה סיכויים שקונים לי מסך דק למחשב, דבר שאני רוצה כבר המון זמן.^____^ ודיי נחמד לי סך הכל, למרות שכבר נמאס לי ללמוד. אבל לא נורא. עוד חצי שנה. |אושר| הנה הפח שלי, ואני חושבת שהוא משקף מה קורא לי במעלי האף עכשיו. [אם קראת תגידי מה הדבר הכתום הקרוב ביותר אלייך.] [
] -_-

BiDriL

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo143.gifהחלמה מהירה ../images/Emo24.gif

חתיכת שעון שפירקתי
[כתום ^^;]

למעלה