behind the masc

New member
../images/Emo143.gifזנות.

ღεϊз« °•°••ש¯|וּ'ש••°•°» εϊз ღ אומר/ת: שמעת על משו נגד נמשים מכוערת אחת?? לכי חפשי חיים את הבן אדם האחרון שיכולה לרדת על מראה חיצוני אפילו עם החצ'קונים אנחנו נראות פי אלף יותר טוב ממך היא אומרת שאני אנורקסית. ופאקצה בהכחשה. XD וזה מה שאמרתי לה: [email protected] (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: ולהאמין שפעם היית נחמדה איך אנשים משתנים מלחץ חברתי, זה לא להאמין. היא וחבארה שלה כזה מרחלות ליד חברה מאוד מאוד טובה שלי אז היא אומרת להן "אתן דיועותש אופיר לא שמה עליכן, נכון?" והן אומרות "בטח, אז נעשה עד שיזיז לה" אמממממ... ღεϊз« °•°••ש¯|וּ'ש••°•°» εϊз ღ אומר/ת: את פשוט מפגרת [email protected] (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: תלוי בעיני מי, בעינייך אני מפגרת כי אני פשוט לא מספיק פאקצה ב ל, בעיני החברות שלי אני בכלל לא מפגרת. נו כל מה שאני צריכה, זה שתגידו לי שאני צודקת ושהיא סתם וונאבי. אני כבר לא יכולה להיות בטוחה אם אני צודקת, זה הורג אותי מבפנים. כי אם כולם אומרים לי אותו דבר, אולי בעצם הן צודקות? אולי אני סתם פאקצה בהכחשה? ארג. למה שאני עושה את זה לעצמי? אני דיועת שאני לא פאקצה, ולא להכחשה. אני רק צריכה שעוד אנשים יגידו לי את זה. כן אני נשמעת ממש צומי עכשיו. סורי, יום רע.

behind the masc

New member
../images/Emo143.gif

אני נראית כמו חייזר, היא צודקת
האהעאעאה הסכמתי עם פאקצה לראשונה.|בושה|

../images/Emo221.gif ../images/Emo2.gif אבל את לא

אל תשימי על אף אחד תעשי אפילו את מבחן הפוזה ואת תראי שלא תצאי פאקצה..

הוא לא ממש אמין ../images/Emo2.gif

פעם יצאתי מטאליסטית
ופעם אחרת יצאתי ערסית @.@

פאקצות...

כול-כך נמאס. למה צריך לכול בן-אדם להביא הגדרה? פעם כולם היה נורמלים, ועכשיו לכול סוג אנשים יש הגדרה. נמאס כול-כך.

../images/Emo114.gifאת לא פקאצה../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

את מדהימה
פשוט אל תגיבי להן יותר. בסוף הן יפסיקו.

אופיר../images/Emo23.gif

כ"כ מעצבן לשמוע על דברים כאלו, ועוד על דברים שעושים לך. את יודעת, שום דבר מהדברים שכתבת שאמרו לך לא נכון. וזה נאמר בצורה כ"כ "שיואו, בואו נציק לה!! יעביר לנו את אחה"צ!!" כמו דברים שבנות מסוגלות לעשות כשהן נמצאות בקבוצה ומשועממות.. אל תקחי את זה ברצינות, אני חושבת שהן לא מתכוונות למה שהן אומרות, זה פשוט הדבר הראשון שעולה להן בראש, הדבר שהכי קל לחשוב עליו. חוץ מזה, יש לך מראה ייחודי ומדהים
תסתכלי ברחוב, אפילו על רוב הבנות שאת מכירה. כמה מהן נראות כ"כ דומות עד שאת לא יכולה להבדיל ביניהן במבט ראשון? אני מעדיפה להראות כמוך מאשר להראות (ולחשוב ולהתנהג) "כמו כולם" (חוץ מזה שאת נראית נפלא^^). את פתוחה עם ההורים שלך? אני חושבת שיכול מאוד לעזור אם תדברי איתם על זה. לי זה תמיד עוזר.. כמובן שאני אשמח לדבר איתך (מסן או משהו..), אבל אני חושבת שלדבר עם חברה זה לא כמו לדבר עם ההורים..

behind the masc

New member
../images/Emo143.gif../images/Emo23.gifתמיד את

מעודדת אותי ככה^^ אני חשובת שלדבר עם חברה יותר טוב עם הורים, אמא שלי סתם צבועה><". אממ תודה לך, את כל כך מקסימה
טנקס, דברי איתי^^

shooroo

New member
חח אמ ייאי.

הכל נורא נחמד וזה. הלך לי אחלה במבחן היום, והתקבלתי לאומנות בתלמה ילין, ואני מרגישה אהובה, ואני מרגישה יפה, ו-וואלה, ממש טוב לי עם עצמי ועם החיים שלי. תנו חיוך הכל לטובה וזה. באמת. כל האוף מלא בתלונות. תנסו פשוט לדלג על כל הדברים הפחות טובים ולקחת את עצמכן בידיים.

behind the masc

New member
../images/Emo143.gifמזל טוב../images/Emo25.gif

אממ כשיקרו לי דברים טובים אני אחייך
מזל טוב, איזה מגמה התקבלת^^? וממ, שמחה שאת מרגישה טובD::

למעלה