.

../images/Emo214.gif לכל הבננותת!!!

תראו.עכשיו פורום נענע ריק! אין שם בנות ודיי יבש שם! חלקכן הייתןויצאתם, חלקכן אפילו לא בקרו. אני מציעה להכנס לפורום!
ויהיה מאגניב. ד"א המנהלת המקסימה-יולי! נמצאת גם פה.
בואו הצטרפו עכשיו לקהילת הדוליז בנענע http://forums.nana.co.il/Forum/?ForumID=2189

Shusho

New member
אממ חזרתי מהגדמ"ז

שזה גדנע מזרחנים, ותכליתו: "תתגייסו למודיעין! מודיעיןמודיעיןמודיעיןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!! להאזנות בבקשה! מודיעין!!!! אנשים איכותיים מודיעיןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!! ואם לא שמעתים במקרה, אז תתגייסו למודיעין!!!!!!!!!!!!!" אז אני אתגייס למודיעין? טוב אמ קודם נחכה שישלחו לי זימון אם בכלל. היה מגניב היו אנשים ממש נחמדים הפעם, אפילו שאשקלון שוב באו אבל היו גם מחיבה ובאר שבע ומודיעין ותיכון חדש בת"א וגימנסיה הרצליה וכו'. ואני חולה כמו החיים שלי ומחר יש לי בית ריק אני הולכת להטביע את יגוני בוודקה?
לא יודעת. בכל מקרה אני חולה אז אני אלך לישון. ביי. תגידו אם קראתן, אני צריכה צומי

את לא שותה../images/Emo211.gif

אני לא ממש שאולת אותך
מודיעין זה מגניב
קיבלתי צומי בתוספת

o0Invisible0o

New member
|צומי|../images/Emo9.gif

היי, את תגיעי לבה"ד אם תיהי בהאזנות. ויהיה לך שם[name בלה.
] מגניב ומאודמאוד סודי לקורס.
[אסור לי לתת דוגמאות אפילו.
] אבלאבל..זה חצי שנה קורס!!!!!!!!!!!!!!!!!
את זה אומרים לכם?
את יודעת מזה חצי שנה קורס? זה..זה..המון!
אבל לפחות אתם לא על ב' מגעיל, אתם על א' בלאי..שזה גם יפה..וגם נוח כמו ב' מגעיל. כל היתרונות.
ונראה לי שהמגורים יותר טובים.
אבלאבל..זה חצי שנה קורס!!!1111
זהו. נמנ. בהצלחה בכל מקרה!
ולהטביע את יגונך בוודקה לכבוד מה?

behind the masc

New member
../images/Emo205.gif|צומי|בשבילךD::::::::::::::

אממ תתגייסי למודיעיןD: את האמת אין לי מושג מה עושים שם בכלל><` אל תשי וודקה אחרי זה בבוקר יכאב לך הראש ותקיאי><" ואממ תרגישי טוב, כמובן

בבבבבלעעע../images/Emo54.gif

היה לי אתול מבחן למגמת אדריכלות. והלך לי טוב, באמת שכן. אבל אני לא הולכת להתקבל. אני פשוט יודעת את זה|: ויש לי מחר מבחן בהיסטוריה ואני כבר רואההה שאני לא אדע כלום!ואני פאקינג טובה בהיסטוריה!

את הולכת לעמית עמל?

ואמ חחחחח כולם עשו את המבחן הזה בשכבה שלי (גם אני) וכל מי שעשה (חוץ מכמה עם ז' בהתנהגות) גם עברו אותו.. אבל אני למשל לא בחרתי במגמה הזאת.. אממ אל תשפטי,תרגעי ותתקבלי,שקטטטט...אפילו ילדה מהכיתה שלי שלא יודעת לצייא עיגול התקבלה חחח ואממ המלצה מחברות שלי ששם-מגמה משעממת חחח.. יש לי חברות ב-י' ויא'...לכי לאומנותתת את צריכה ללכת לאומנותתתתתת ומה את לומדת בהיסטוריה חח?

אבל../images/Emo54.gif

זה כן מעניין, זה כאילו..מעניין. ואפשר הרי להרחיב שם אמנות. וזה מעניין, וקרוב לבית. אז כאילו, למה לא.ויש לי עוד סיבות. ואממ עלייה חמישית, מדיניות החוץ התוקפנית של היטלר, יחסי יהודים ערבים בריטים והמרד הערבי. משעמם ומעפן.=/

וואה חח איך אני זוכרת את החומר הזה

פאק חחח אמממ טוב,אל תתדאגי,תלמדי אותו גם שוב בתיכון:S ואממ חח אין לי בעייה,תלכי..רק אמרתי לך דברים שכמה אנשים במגמה אמרו לי חח

למעלה