ציורים אנרגטיים

שלום לחברי הפורום, ברצוני לעניין אתכם בציורים אנרגטיים במבנה המגן דוד שאני מציירת ומשווקת צילומים שלהם לבית, למשרד, לחדרי טיפולים וכו'. גודל הצילום + פספרטו: 40X40 ס"מ עלות: 120 ₪ ניתן לצפות בציורים באתר בדף: ציור-קמע ובאתר גם מאמר לגבי משמעות המגן דוד כסמל. תודה. אופירה.

sharonchu

New member
טאי צ'י

שלום מישהו מכיר מקום בתל-אביב שהוא במחיר סביר של טאי צ'י (סטודנטית ) תודה יום טוב

shit this

New member
שלום ... צריך עזרה

למישהו יש מושג איפה אני יכול להשיג סרטים של נופים טבעיים... עדיף ים. או מכיר שמות של סרטים כאלה?

נומרולוגיה מקצועית. ההתחלה 30.1.06

נומרולוגיה למעוניינים ברמה המכשירה אותך למקצוענות מקסימלית בתוך פחות מארבעה חודשים, מתחיל שלב א' של נומרולוגיה - את התוכן שלו אפשר למצוא בקישור להלן. 11 מפגשים עם אפשרות שאוסיף מפגש אחד לפי הצורך, ללא תוספת לשכר הלימוד. 18:30-21:30 מתחילים במוצאי יום ב' הקרוב - 30.1.06 בערב ראש חודש שבט. הלימודים מתקיימים ברחוב הנרד 5 כניסה שלישית, ירושלם מתחנה מרכזית קווים 13 או 20 (כ 20 דקות נסיעה) מאזור תלפיות קו 12 02-6447990 להתראות בכיתה

דנת דמיון מודרך מתארכת וסדנת אושר

סדנת אושר אשר באה אחרי סדנת דמיון מודרך לא תתחיל ב 31.1.06 מאחר וסדנת דמיון מודרך וחשיבה חיובית עוברת תהליכי העמקה בהתאם לבקשת המשתתפות והמשתתים ותמשיך גם במהלך חודש פברואר. סדנת אושר תתחיל ב 7.3.06 לכן ניתן עדיין להירשם אליה. 7 מפגשים במוצאי יום ג', 18:30-21:30 חישוב שכר הלימוד הוא לפי 222 ש"ח למפגש מתוכם דמי ההרשמה 600 ש"ח והשאר ב שלושה תשלומים בשביעי למרץ, אפריל ומאי 318 ש"ח כל אחד.

leo36

New member
הנקודה שבלב:מכללה ללימודי הקבלה

http://www.kabalev.co.il הרצאות מבוא-חינם-כל יום ב בשעה 19:45

aavia

New member
סדנא מבדידות לזוגיות

במצב המתנה לזוגיות? מחכה למזל? יש לך הרגשה של אות קין על המצח? יש בך פחד מהחדש והלא ידוע? רוצה לסמוך על עצמך, להאמין וליצור מציאות? אוכל ללמד אותך את הכלים לחידוש הגישה בחייך סדנא מבדידות לזוגיות 8 מפגשים מועד פתיחה 13.2.06 אשדוד פרטים נוספים באתר הקשביה אביה, מדריכה לגישה חיובית, כותבת וציירת זו הבחירה שלך איך לחיות את חייך חידוש הגישה לחיים על ידי פיתוח הקשב, תקשורת וישום באמצעות איחוד בין שני צידי המוח, שכל ורגש, גוף ורוח

aavia

New member
סדנא תסמונת נתינת יתר

רוצה שיכבדו את מקומך ורצונותיך? להרגיש חשוב/ה ולקבל יחס והערכה? לדעת לומר לא מבלי להרגיש אשמה? להציב גבולות ולהרגיש שיש אני? אוכל ללמד אותך את הכלים לחידוש הגישה לחייך בסדנא "תסמונת נתינת יתר" מועד פתיחה 8.2.06 אשדוד 8 מפגשים מספר מקומות מוגבל פרטים נוספים באתר הקשביה אביה, מדריכה לגישה חיובית, כותבת וציירת זו הבחירה שלך איך לחיות את חייך חידוש הגישה לחיים על ידי פיתוח הקשב, תקשורת וישום באמצעות איחוד בין שני צידי המוח, שכל ורגש, גוף ורוח

הי אופירה ../images/Emo45.gif

הציורים שלך ממש יפיפים ועוצמתיים
את מאד מוכשרת. איזה יופי
האתר שלך, אגב, מופיע בקישורי אתר האינטרנט שלי

אני בדיוק עוברת לחברת אחסון אחרת

אז במידה ונכנסת לאתר שלי כעת, ואת לא מצליחה לראות אותו, אז זו הסיבה
זה יסתדר בקרוב. ההעברה ממש נעשית היום.

למעלה