|חיובק| מאמיי!!

גם לי זה קרה.. אל תשימי לב לחברות האלה=] זוכרת שגם אני רשמתי שנכנס לי העגיל לתוך האוזן.. אני יודעת שזה כואב מותק=]

S t i t c h

New member
אני מיואשת ../images/Emo10.gif

הגעתי כבר לשיעור הנהיגה ה28 ושומדבר לא הולך לי...כמה שאני מתאמצת ובלעכס.זה מעצבן
למי שתהה לאן נעלמתי(בטח) היה לי קצת עומס אז לא יכולתי להכנס בזמן האחרון

Karin917

New member
../images/Emo23.gif

קודם כל,בהצלחה בבגרות מחר! זה לא נורא...תבקשי מאבא/אמא שיעזרו לך...

S t i t c h

New member
תודע ../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

זה קצת מתוסבך לבקש מהם עזרה בנהיגה היות וזה בלתי אפשרי כי אני עדיין לומדת
אבל אני משתדלת להשתפר.

Karin917

New member
../images/Emo182.gif

שיעור מתמטיקה,המורה מסבירה משהו מ-ש-ע-מ-ם.. אני יושבת בלי כלום על השולחן כי היה ממש קר ולא היה לי כוח ללכת להביא ספרים מהלוקר. פתאום [20 דקות בערך אחרי תחילת השיעור
] המורה שמה לב. "קארינה,למה את יושבת ככה? את במלון של דודו טופז?"
כבר שעות אני מנסה להבין למה היא התכוונה. ואני לא היחידה שלא הבינה... ומישהו יודע איפה ברכה?
היא לא בחו"ל...היא חזרה מזמן.

Shusho

New member
המ

אתמול סיפרו לי שלדודה שלי יש גידול בשד:|. אמא של חברה שלי נפטרה לפני חצי שנה מסרטן השד אחרי טיפול ממש קשה... וחברה טובה שלי נפטרה בלי קשר מסרטן הדם וסבתא נפטרה מסרטן דאמט ממש קשה להתמודד עם זה היום יספרו לסבתא אני חושבת.

Winter Blue1

New member
../images/Emo24.gif אוי זה מצער

אבל היי לסבתא שלי היה גידול ממאיר (רק במקרים מיוחדים אפשר להוריד) ובמזל היא יצאה מזה! אני לא הייתי שלסבתא שלי היה אבל אני יודעת שאמא שלי ואחיותיה היו איתה ועזרו לה! ובקשר לחברה אני ממש מצטערת בשבילך, זה קשה לאבד אדם שאוהבים. אני איבדתי סבא, לא שהוא נפטר הוא חי אבל בקנדה, והוא מסרב לעלות לארץ לפגוש את הנכדים שלו. שזה עצוב כי הוא אוהב את הילדים שלו אבל לא רוצה לפגוש את הנכדים שלו? זה מצער, ובשבילי זה אובדן של סבא. בכל מקרה תרגישי טוב ותתעודדי! דודה שלך יכולה לצאת מזה! תהיה אתה בכל זמן שתוכלי ותבלי איתה כמה שתוכלי!

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo24.gifלדודה שלי גם היה.

וגם לי היה קשה לעכל, בכלל זאת היתה תקופה נורא קשה בבית, אמא כל הזמן הייתה מודאגת ולחוצה ולא הפסיקה להרגיע את דודה שלי, וזה השפיע על כל המצב הכללי של הבית שלנו. היא עברה את הכימותרפיה בהצלחה.
מקווה שישאר לה רק טוב ושלא יחזור [טפו טפו טפוווווו *נקישה**נשיקה*] הרבה נשים עוברות את זה , מקווה שגם דודה שלך תעבור.^^

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif אוח, מותק ]:

אני לא יודעת מה לומר
אני כל כך מקווה שזה יסתיים בטוב

behind the masc

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

גם אמא של חברה ממש ממש טובה שלי נפטרה לפני חצי שנה מסרטן. זה ממש עצוב, אני מבינה אותך, באמת. יהיה טוב. ואני ממש מצטערת בשבילך

../images/Emo24.gif

שיהיה טוב, אני ממש מקווה שהיא תצא מזה טוב.. זה נורא כשמישהו קרוב אליך חולה, במיוחד במחלה כזו. (ובגיל שאת בהחלט מסוגלת להבין מה קורה ומה זה אומר..) תהיי חזקה, אני מקווה שהכל יהיה בסדר.

../images/Emo24.gif

אני לא יודעת מה להגיד לך. גם אצלי במשפחה יש למישהי סרטן השד וכבר הרבה זמן, ואני חיה כול יום בפחד שיקרה לה משהו.
פשוט אין לי מה להגיד לך.

Karin917

New member
.

בעוד פחות משבועיים אני אמורה להגיש הצעה לעבודת גמר ואין לי אפילו רעיון לנושא. חשבתי לעשות עבודת המרה במקום הבגרות בספרות אבל אני לא מצליחה למצוא מנחה והמורה שלי לספרות שונאת אותי אז היא לא תרצה. גם חשבתי לעשות בפיזיקה אבל שוב..אין לי מנחה. אצלנו בבי"ס זה תנאי לקבלת תעודת 12 שנות לימוד ואם אין תעודת 12 שנות לימוד לא מקבלים את התעודת בגרות.

Shusho

New member
זה לא רק אצלך זה אצל כולם../images/Emo12.gif.

פשוט תעשי את הבגרות. עד כמה שעבודה נראית קלה כי אפשר לעשות בבית ולשפץ והכל, זו עבודה הרבה יותר קשה וסביר להניח שתעשי אותה לבד. לבגרות את יכולה להתכונן עם כולם.

Karin917

New member
../images/Emo182.gif

הבגרות זאת לא הבעיה..מקסימום אני אעשה שוב אחרי הצבא. הבעיה היא העבודה. איך אני אמצא נושא ומנחה תוך פחות משבועיים כששבוע מתוכם זה גדנ"ע?

Mrs Johnny depp

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo27.gifFucking computer

I don't have hebrew in the computer, i don't know why :| he just decided that he hate me
and i know i have shgiot S: Fuckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ass shit i hate all te worlddddddddddddddddd why life is so difficult or how you wrote it אני לא יודעת לכתוב באנגית סורי
ואת זה כתבתי עם מקלדת ירטואלית אבל זה מעצבן רצחחח bye

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifתוסיפי עברית.

סטארט-כונטרול פאנל-דייט,טטימ,לנגוויצ'ס [הרשימה הזו]-רגיאונל לנגוויצ'ס אופשנס-לנגוויצ'ס-דיטיילס-יהיה לך כזה דפורט לנגוויצ' או משו-תבחרי שפה ואז אוקיי :]]

למעלה