בצבא זה פרופיל 97 לא בגלל העורלה.

זה סתם שמועות שהמציאו.. גם אני פעם חשבתי כך ומסתבר שזו טעות ... זה 97 כי "אפאחד לא מושלם" נשמע פלצני אבל זה כך. נראה לך שאם יהיה מישהו עם עורלה יהיה לו פרופיל 100?!

One Echoe

New member
../images/Emo122.gif

ככה חבר שלי אמר לי. בכל אופן, יש הטוענים שיש קשר לברית המילה, ויש כאלה שלא. זה לא רלוונטי גם ככה...

ילדה 4

New member
יש לי קרוב שבא להתגייס.

הוא גר בשבדיה, לא עבר ברית מילה, והפלא ופלא אין לו פרופיל 100. אם אתה באמת רוצה להמחיש את הסלידה שלך מהטקס הטיפשי הזה, תדאג שהבן שלך לא יעבור אותו ובצבא יתחבא במקלחות.

One Echoe

New member
נו, את רואה מה את עושה?

ואפשר לראות גם את קו המחשבה שלך במובהק, לעשות את הטקס בגלל נסיבות חברתיות. הלוואי שלא הייתי נימול. אני לא אחתוך את הבן שלי רק בגלל שרוב החברה עושה את זה. זו דיעה קדומה שיש לצאת ממנה, וככל שירבו, כך גם מבחינה חברתית נרפה מהטקס המחריד הזה.

פשוט לבכות עליו

אין לו חשק מיני.. יאללה כבר מה הקטע הזה? מתחת לאדמה אתה תמצא טיעונים... תנסה אוליי אתה לחשוב שנית

קיצר נסכם את הדיון הזה..

כל אחד חי לפי האמונה שלו וכל אחד יעשה את הבחירות שלו גיל אין צורך להחדיר את אמונותיך באנשים אחרים בכח. ואתה אומר שהתינוק סובל.. בסדר אין מה לעשות זאת האמונה. עובדה שיש אנשים מבוגרים שעושים ברית מילה כי זאת האמונה שלהם. איש איש באמונתו יחיה. כלטוב

One Echoe

New member
לא החדרתי את אמונתי

רציתי ליצור דיון ענייני על ברית מילה, אבל התגובות שקיבלתי היו מזלזלות. אנשים כאן צריכים לפתוח את הראש, לחשוב קצת. לא לקבל הכל כמובן מאליו. אבל לא משנה. בכל אופן, מה שרציתי להבהיר בדיעה שלי נגד ברית המילה, הוא שברית המילה זה אקט דתי ותו לא, ולא בריאותי, וכו'.(תתפלא, אבל כמעט כל החילוניים שעושים עושים ברית מילה בגלל נסיבות חברתיות, ואף בריאותית, לכאורה) מי שמאמין, שיבושם לו ושימול ילדיו
זה הכל, פחות או יותר.

sabag12

New member
../images/Emo54.gifלא עשו לך אף פעם ברית?

בואנה גיל נשבע לך אתה אידיוט ברמות ! יותר ממני לצורף העניין
.

One Echoe

New member
לצערי, עשו לי.

ולכן אני גם כ"כ נגד. לקחו ממני זכויות טבעיות. פגעו בי, רמסו אותי. ותודה על המחמאה.

למעלה